Winnipeg – Pittsburgh 2:7 (kon.) | Los Angeles – Vegas 2:5 (kon.) | San Jose – Calgary 3:1 (kon.)
NY Islanders – St. Louis 3:2 (po pr.) | New Jersey – Florida 4:6 (kon.) | Boston – Anaheim 4:2 (kon.)
Ottawa – Minnesota 0:2 (kon.) | Buffalo – Dallas 4:0 (kon.) | Washington – Colorado 3:6 (kon.)
konec
Washington Capitals
3:6 (0:4, 2:0, 1:2)
Colorado Avalanche
Pondělí 14.10.2019, 23:10 • Capital One Arena, Washington • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:21 Nathan MACKINNON - 3:6
     
    59:21
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Je hotovo! NATHAN MACKINNON podstoupil ve středním pásmu souboj, přešel přes modrou čáru a od mantinelu pak trefil prázdnou branku. Asistence: Mikko Rantanen a Gabriel Landeskog.
     
    57:54
    Ilja Samsonov opět míří na střídačku a Washington Capitals posílá do hry nejlepších šest bojovníků v mužstvu!
     
    57:54
    Trenérská výzva pro ofsajd Coloradu vyšla! Pojďme si ještě popsat akci, po které branka nebyla uznána! Jevgenij Kuzněcov objel branku a předal kotouč na Johna Carlsona, který zamířil do vzdálenější šibenice. Ovšem byla z toho jen marná radost.
    57:39 Alexandr OVEČKIN - 3:5
     
    57:39
    Washington právě vstřelil branku!
    V momentě, kdy naskočil Gabriel Landeskog na led se Capitals radují! Jevgenij Kuzněcov přihrál na modrou čáru, odkud z jedné zamířil ALEXANDR OVEČKIN mezi brankářovy betony. Ruský kapitán vykřesal velkou naději pro svůj celek. Asistence: Jevgenij Kuzněcov a John Carlson.
     
    57:29
    Na ose hrací plochy se netradičně při přesilové hře nacházel Alexandr Ovečkin, který mířil do šibenice. Philipp Grubauer znovu na pokus viděl a hru přerušil. V přerušené hře si Capitals vyžádali oddechový čas!
     
    55:56
    Ilja Samsonov míří na střídačku a Washington aktuálně hraje v šesti proti čtyřem soupeřům!
     
    55:39
    Vyloučení v týmu Colorado Avalanche (Gabriel Landeskog – 2 min., sekání).
     
    52:50
    Cink! Nick Jensen naznačil střelu, ale najel si po modré čáře více na střed. Až poté přišlo zakončení, které zastavila pravá tyčka, Philipp Grubauer měl obrovskou porci štěstí na své straně.
    44:24 Matt NIETO - 2:5
     
    44:24
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Ilja Samsonov se musí pod maskou hodně červenat, protože soupeři daroval gól! Domácí brankář po mantinelu našel jen Tysona Josta, který okamžitě přihrál před branku, kde byl pohotový MATT NIETO, jenž navýšil vedení Avalanche. Asistence: Tyson Jost.
     
    39:58
    Ilja Samsonov míří pro závěr druhé třetiny na střídačku, Washington to zkusí se šesti hráči v poli.
     
    39:58
    Washington se sice radoval ze vstřelené branky, ale až v přerušené hře! Od modré čáry se z jedné napřáhl Radko Gudas, jehož pokus byl někde pod hostujícím brankářem. Ovšem po přerušení hry kotouč vypadl a dojel za brankovou čáru.
     
    38:40
    Z ose hrací plochy přišlo zakončení, které hostující brankář vyrazil do strany. Jenže ve stejném prostoru se nacházel Tom Wilson, který okamžitě vystřelil. Jenže Philipp Grubauer se rychle přesunul a zasáhl betonem!
    35:28 T. J. Oshie - 2:4
     
    35:28
    Washington právě vstřelil branku!
    Po první třetině to vypadalo na kanonádu Colorada, ovšem ve druhé části se Capitals zvedli! Jevgenij Kuzněcov přihrál na modrou čáru a Dmitrij Orlov zase do předbrakového prostoru. Philipp Grubauer vystrčil hůl, ovšem T. J. OSHIE si kotouč stáhl a po ledě zamířil za brankovou čáru. Asistence: Dmitrij Orlov a Jevgenij Kuzněcov.
     
    29:19
    Výborně aktuálně bruslil Nathan MacKinnon, který se od modré čáry dostal až mezi kruhy, kde se pokusil zakončit k pravé tyči. Ovšem jeho pokus zamířil jen těsně vedle.
    26:56 Lars ELLER - 1:4
     
    26:56
    Washington právě vstřelil branku!
    Obrovskou hrubku ve vlastní třetině předvedl Mikko Rantanen, jenž nastřelil domácího kapitána. Právě od Ovečkina se kotouč odrazil k LARSU ELLEROVI, který byl sám před brankářem a zavěsil pod horní tyčku. Asistence: Alexandr Ovečkin.
     
    25:06
    Vyloučení v týmu Washington Capitals (Tom Wilson – 2 min., hákování).
    Vyloučení v týmu Colorado Avalanche (Samuel Girard – 2 min., nafilmovaný pád nebo přehrávání).
     
    23:50
    Na konci oslabení se před brankou ocitl osamocený Richard Pánik, jemuž puk v první chvíli utekl, a tak střela bekhendem zamířila jen do betonu Philippa Grubauera.
     
    21:45
    Vyloučení v týmu Washington Capitals (Alexandr Ovečkin – 2 min., vysoká hůl).
     
    20:50
    Vyloučení v týmu Colorado Avalanche (Nikita Zadorov – 2 min., hákování).
     
    16:28
    Vyloučení v týmu Washington Capitals (Jevgenij Kuzněcov – 2 min., hákování).
     
    13:44
    Ve výborné pozici se nacházel André Burakovsky, jehož pokus z mezikruží byl nepřesný. Hostující útočník mířil k zadní tyči, ale jen těsně minul.
     
    09:44
    Vyloučení v týmu Washington Capitals (Tyler Lewington – 5 min., bitka + 2 min., vyprovokování bitky).
    Vyloučení v týmu Colorado Avalanche (Valerij Ničuškin – 2 min., bitka).
    09:25 Mikko RANTANEN - 0:4
     
    09:25
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Čtvrtá branka Lavin je přesilovková! Nazem Kadri se nacházel před brankou, ovšem jeho pokus Ilja Samsonov vyrazil na hranici brankoviště. Po puku si natáhl Gabriel Landeskog, jenž našel na pravém kruhu pohotového MIKKA RANTANENA. Asistence: Gabriel Landeskog a Nazem Kadri.
     
    08:49
    Vyloučení v týmu Washington Capitals (Jonas Siegenthaler – 2 min., krosček).
     
    07:54
    Střídání v týmu Washington Capitals: ze hřiště odchází Braden Holtby, přichází Ilja Samsonov.
    07:54 Nazem KADRI - 0:3
     
    07:54
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Tahle branka už vyhnala z brankoviště Bradena Holtbyho! NAZEM KADRI dostal hodně prostoru na levé straně, odkud z kruhu pro vhazování vystřelil přesně nad brankářovu lapačku. Asistence: Joonas Donskoi a Cale Makar.
    06:00 Nikita ZADOROV - 0:2
     
    06:00
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Také druhá střela hostujícího celku končí v brance! Mezi kruhy se ocitl NIKITA ZADOROV, jenž z nadějné pozice prostřelil gólmana. Braden Holtby zase nic neviděl, jelikož předním vyskočil Nathan MacKinnon. Asistence: Mikko Rantanen a Nathan MacKinnon.
    03:42 Erik JOHNSON - 0:1
     
    03:42
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Laviny se velmi rychle ujímají vedení! Nazem Kadri přihrál na modrou čáru, kam dojel ERIK JOHNSON, jenž vystřelil. Jeho pokus byl domácím hráčem mírně tečován a navíc André Burakovsky výborně clonil brankáři. Braden Holtby tak mezeru mezi betony nestihl zavřít. Asistence: Nazem Kadri a André Burakovsky.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 27. Eller (Ovečkin), 36. Oshie (Orlov, Kuzněcov), 58. Ovečkin (Kuzněcov, Carlson) – 4. E. Johnson (Kadri, Burakovsky), 6. Zadorov (Rantanen, MacKinnon), 8. Kadri (Donskoi, Makar), 10. Rantanen (Landeskog, Kadri), 45. Nieto (Jost), 60. MacKinnon (Rantanen, Landeskog)


    Washington Capitals: Holtby (8. Samsonov) – Carlson, Siegenthaler, Gudas, Orlov, Lewington, Jensen – T. Wilson, Bäckström, Ovečkin – Oshie, Kuzněcov, J. Vrána – Pánik, Eller, Hagelin – Hathaway, Dowd, Leipsic.
    Colorado Avalanche: Grubauer (Francouz) – Makar, Zadorov, E. Johnson, Girard, Graves, Cole – Rantanen, MacKinnon, Landeskog – Burakovsky, Kadri, Donskoi – C. Wilson, Jost, Nieto – Ničuškin, Bellemare, Calvert.

    Rozhodčí: O’Halloran, McCauley – Suchánek, Barton

    Diváci: 18 573
    bahis siteleri