Pittsburgh – Dallas 4:2 (kon.) | Washington – NY Rangers 5:2 (kon.) | Florida – Colorado 4:5 (po pr.)
Chicago – Columbus 3:2 (po pr.) | Edmonton – Detroit 2:1 (kon.) | Anaheim – Carolina 4:2 (kon.)
New Jersey – Vancouver 1:0 (kon.) | St. Louis – Montreal 2:5 (kon.)
konec
Washington Capitals
5:2 (2:1, 1:1, 2:0)
New York Rangers
Sobota 19.10.2019, 01:00 • Capital One Arena, Washington • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:32 Garnet HATHAWAY - 5:2
     
    59:32
    Washington právě vstřelil branku!
    Je hotovo, Capitals zakončí třízápasovou domácí šňůru zaslouženým vítězstvím! Kakko nezpracoval přihrávku na pravou stranu, kde Hagelin vyhrál souboj na modré čáře a posunul puk na GARNETU HATHAWAYOVI, který správně zacílil do prázdné branky. Asistence: Carl Hagelin.
    50:18 T. J. Oshie - 4:2
     
    50:18
    Washington právě vstřelil branku!
    Muži v červeném využívají přesilovou hru a dávají dost možná rozhodující gól celého zápasu! Bäckström zprava přihrál na modrou čáru Johnu Carlsonovi a jeho tvrdou ránu fantastickou tečí přesměroval za bezmocného Lundqvista T. J. OSHIE. Pro Carlsona je to další tříbodový zápas! Asistence: John Carlson, Nicklas Bäckström.
    36:56 Artěmij PANARIN - 3:2
     
    36:56
    Rangers právě vstřelili branku!
    Jezdci mažou polovinu svého manka! Mika Zibanejad udržel kotouč na modré čáře, kde měl proti sobě hned tři hráče Capitals. Ti poté chyběli u Kreidera, který zleva našel před brankou nepokrytého ARTĚMIJE PANARINA a ten už si ve skvělé pozici samozřejmě věděl rady. Asistence: Chris Kreider, Mika Zibanejad.
    23:45 Nic DOWD - 3:1
     
    23:45
    Washington právě vstřelil branku!
    Domácí odskakují na dvougólový rozdíl! Tradičně u toho nechyběl John Carlson, který přihrál doprava na úplně volného Dmitrije Orlova. Ten sice trefil vzdálenější tyč, ale z osy hřiště dorážející NIC DOWD už kotouč za Lundqvistova záda dostal. Asistence: Dmitrij Orlov, John Carlson.
    15:16 Michal KEMPNÝ - 2:1
     
    15:16
    Washington právě vstřelil branku!
    To je comeback jako z říše snů! Libor Hájek zablokoval Carlsonovu ránu od modré čáry. K dorážce se dostal Ovečkin, kterého Lundqvist vychytal, ale nalevo ještě číhal MICHAL KEMPNÝ, kterému stačilo v ložené šanci netrefit o blok se snažícího Bretta Howdena. Asistence: Alexandr Ovečkin, John Carlson.
    12:25 Pavel BUČNĚVIČ - 1:1
     
    12:25
    Rangers právě vstřelili branku!
    Také hosté využívají přesilovou hru a vyrovnávají na 1:1! Mika Zibanejad se rozjel po pravé straně a přes Siegenthalera přihrál z rohu do mezikruží na PAVLA BUČNĚVIČE, který zachoval chladnou hlavu, nechal Holtbyho vyjet před brankoviště a pak zleva zakončil do odkryté klece. Asistence: Mika Zibanejad, Jacob Trouba.
    02:24 T. J. Oshie - 1:0
     
    02:24
    Washington právě vstřelil branku!
    Více než minutu se Caps v přesilovce trápili, ale nakonec ji přece jenom dokázali kuriózně využít! Ovečkin nadvakrát procpal přihrávku na levé křídlo k Nicklasi Bäckströmovi, který našel na zadní tyči T. J. OSHIEHO. Ten ani načtyřikrát neprotlačil puk za Lundqvista a až bránící Staal si jej nešikovně kopl do branky. Bez asistence.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 3. Oshie, 16. Kempný (Ovečkin, Carlson), 24. Dowd (Orlov, Carlson), 51. Oshie (Carlson, Bäckström), 60. Hathaway (Hagelin) – 13. Bučněvič (Zibanejad, Trouba), 37. Panarin (Kreider, Zibanejad)


    Washington Capitals: Holtby (Samsonov) – Carlson (A), Siegenthaler, Jensen, Orlov, Gudas, Kempný – Oshie, Bäckström (A), Ovečkin (C) – T. Wilson, Kuzněcov, Hagelin – Hathaway, Eller, J. Vrána – Stephenson, Dowd, Leipsic.
    New York Rangers: H. Lundqvist (Georgijev) – Trouba, Hájek, DeAngelo, M. Staal, Skjei, Fox – Bučněvič, Zibanejad (A), Panarin – Kakko, B. Howden, Kreider (A) – Fast (A), R. Strome, Br. Smith – Haley, L. Andersson, Lemieux.

    Rozhodčí: Markovic, O´Rourke – Galloway, Racicot

    Diváci: 18 573
    bahis siteleri