Boston – Toronto 4:2 (kon.) | Florida – Pittsburgh 4:2 (kon.) | NY Rangers – Arizona 2:3 (po pr.)
Buffalo – San Jose 4:3 (po pr.) | Detroit – Vancouver 2:5 (kon.) | Nashville – Anaheim 6:1 (kon.)
Minnesota – Edmonton 3:0 (kon.) | Winnipeg – Los Angeles 2:3 (kon.) | Chicago – Vegas 1:2 (1:2 po s.n.)
Calgary – Washington 3:5 (kon.)
po prodl.
New York Rangers
2:3 (0:1, 2:1, 0:0 - 0:1)
Arizona Coyotes
Středa 23.10.2019, 01:00 • Madison Square Garden, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:04 Christian DVORAK - 2:3
     
    61:04
    Arizona právě vstřelila branku!
    A je tu konec! Hosté v útočném pásmu dokázali rozjet kombinaci, Goligoski přenechal puk CHRISTIANU DVORAKOVI, ten si zleva najel do pozice a střelou pod horní tyčku překonal Georgijeva – 2:3! Asistence: Alex Goligoski, Clayton Keller.
    38:00 Anthony DEANGELO - 2:2
     
    38:00
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí využili alespoň přesilovku pět na čtyři, skóre je opět vyrovnané. Hráči v modrém se stáhli k brankovišti, zleva přihrával Strome a najíždějící ANTHONY DEANGELO zblízka překonal marně se přemisťujícího Kuempera. Asistence: Ryan Strome, Kaapo Kakko.
    33:46 Alex GOLIGOSKI - 1:2
     
    33:46
    Arizona právě vstřelila branku!
    Přesilovka je nakonec využitá a Arizona opět vede. Od modré čáry napřáhl ALEX GOLIGOSKI a jelikož toho Georgijev mnoho neviděl, tak se dělovka zastavila až v síti branky domácích. Asistence: Jakob Chychrun, Nick Schmaltz.
    25:04 Anthony DEANGELO - 1:1
     
    25:04
    Rangers právě vstřelili branku!
    Je srovnáno! Na modré obranné čáře vybojoval puk Bučněvič, najel si do útočného pásma, kde nabídl žabičku Lemieuxovi. Jeho kličku ještě Kuemper vyřešil, dojíždějící ANTHONY DEANGELO už ale doklepával do poloodkryté branky! Asistence: Brendan Lemieux, Pavel Bučněvič.
    13:06 Lawson CROUSE - 0:1
     
    13:06
    Arizona právě vstřelila branku!
    Je tu první gól! Po pravé straně se do útočného pásma dostal Söderberg, zpoza branky poslal pa na Fischera, jeho střelu ještě Georgijev zvládl vyrazit, ale na dorážku LAWSONA CROUSEHO už byl krátký. Asistence: Christian Fischer, Carl Söderberg.

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 26. DeAngelo (Lemieux, Bučněvič), 38. DeAngelo (R. Strome, Kakko) – 14. Crouse (Fischer, Söderberg), 34. Goligoski (Chychrun, Schmaltz), 62. Dvorak (Goligoski, Keller)


    New York Rangers: Georgijev (H. Lundqvist) – Trouba, Hájek, DeAngelo, Skjei, Fox, M. Staal (A) – Fast (A), Zibanejad (A), Panarin – Kakko, B. Howden, Kreider – Bučněvič, R. Strome, Lemieux – McKegg, L. Andersson, Br. Smith.
    Arizona Coyotes: Kuemper (Raanta) – Demers, Ekman-Larsson (C), Goligoski, Chychrun, Capobianco, Ljubuškin – Kessel, Stepan (A), Keller – Schmaltz, Dvorak (A), Garland – Fischer, Söderberg, Crouse – Hinostroza, Richardson, Grabner.

    Rozhodčí: Hanson, Kozari – Tobias, Smith

    Diváci: 17 435
    bahis siteleri