Vrchlabí – Dvůr Králové n. L. 5:2 (kon.) | Děčín – Nová Paka 4:3 (po pr.) | Řisuty – Mostečtí Lvi 0:7 (kon.)
Trutnov – Jablonec n/N 4:6 (kon.) | Havlíčkův Brod – Mor. Budějovice 5:2 (kon.) | Žďár n/S – SHK Hodonín 2:1 (kon.)
Šumperk – Nový Jičín 11:1 (kon.) | Val. Meziříčí – Kopřivnice 4:1 (kon.) | Klatovy – Tábor 4:5 (1:2 po s.n.)
Kobra – Kolín 5:1 (kon.) | Příbram – China Golden Dragon 11:1 (kon.) | Písek – David Servis 1:3 (kon.)
po prodl.
HC Děčín
4:3 (0:3, 1:0, 2:0 - 1:0)
BK Nová Paka
Středa 23.10.2019, 18:00 • Zimní stadion Děčín • 2. liga skupina Sever (ČR) • 12. kolo
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    Hezký středeční večer přeji všem příznivcům hokeje. Druhá hokejová liga má dnes ve skupině Sever na programu dvanácté kolo. A my se prostřednictvím tohoto textového online přenosu zaměříme na duel mezi týmy HC Děčín a BK Nová Paka.
     
    HC Děčín

    Děčínští Medvědi se v tabulce ve skupině Sever po deseti odehraných duelech nacházejí na třetím místě se ziskem dvaceti bodů a nadále tak neztrácejí kontakt na špičce tabulky. Dále tak pokračují v dobrých výkonech, které je zdobí od úvodního kola nové sezóny. Naposledy ale nenavázali na domácí výhru nad Bílinou a v sobotním duelu na ledě Dvora Králové padli 0:4 z jejich pohledu. Východočeši nedovolili Medvědům ani gól a potvrzují, že letos se s nimi musí počítat. Po bezbrankové první třetině pak Královédvorští nasázeli Děčínu postupně čtyři góly a slavili tak před svými diváky tři body, zároveň hokejistům Děčína oplatili porážku z úvodu sezóny. Dnes tak mají možnost tento neúspěch odčinit na svém ledě, kde se podruhé střetnou s nováčkem z Nové Paky.

    Nejproduktivnější hráči

    Zdeněk Petráš – 22 bodů (11+11)
    Ondřej Sýkora – 17 bodů (8+9)
    Michal Oliverius – 16 bodů (5+11)
     
    BK Nová Paka

    Hokejisté z Nové Paky, kteří jsou letošním nováčkem ve druhé lize, si zatím nevedou špatně. V tabulce jsou po deseti zápasech na šestém místě se ziskem dvanácti bodů za pět výher a stejný počet proher. Po dvou venkovních výhrách naposledy doma přivítali Řisuty. Po nerozhodné první třetině, která skončila 2:2 pak úřadovali jen hráči Řisut, kteří přidali tři další branky a z ledu Nové Paky tak odvezli všechny tři body. Novopačtí se tak dnes na děčínském ledě pokusí prohru odčinit a mají Medvědům co vracet, úvodní duel totiž na svém ledě nezvládli a prohráli s Děčínem 1:5. Čeká nás zajímavý zápas, tak si ho nenechte ujít.

    Nejproduktivnější hráči

    Michal Nevyhoštěný – 8 bodů (1+7)
    Aleš Půlpán – 7 bodů (3+4)
    František Hnik – 5 bodů (3+2)
     
    Vzájemná utkání

    Jak už bylo zmíněno, první duel zvládli lépe Děčínští a na ledě Nové Paky brali tři body po výhře 5:1. Soupeř tak má dnes na děčínském ledě co vracet.

    Nová Paka – Děčín 1:5
     
    Úvodní sestavy:

    HC Děčín: Brňák (Lavinger) – Mareš, Kaltenböck, Zicho, Loukota, Tenkrát, Balcar, Tůma – Ineman, Sýkora, Chovanec, Oliverius (C), Faigl, Petráš, Zajan (A), Fojt, Kuchynka, Smola

    BK Nová Paka: Vacek (Mahdal) – Müller, Pohl, Mlčoch, Malík, Bezděk, Suvorov, Steinocher – Planý, Foerster, Půlpán A. (C), Kloutvor, Hric, Nevyhoštěný (A), Hašek, Půlpán T., Hnik, Hidveghy

    Rozhodčí: Hlinka – Tichý, Sýkora.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:29
    Hosté se nastěhovali před domácí branku, ale Brňáka v ní zatím neohrozili. Na druhou stranu se pak vydávají Medvědi.
     
    01:21
    Kuchynka se natlačil před Vacka, ale po zemi ho nepřekonal. Následně pak domácí ztratili kotouč a hosté otáčejí hru na opačnou stranu.
     
    03:00
    Pavel Zajan se dostal ke střele mezi kruhy, proti jeho nebezpečné střele zakročil Vacek a podržel svůj tým.
     
    03:00
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Michal Oliverius – 2 min., hákování).
     
    03:37
    Ve vlastním oslabení se dostal ke střele před Vackem Štěpán Kuchynka, který mířil ke vzdálenější tyči, tu však jen těsně minul!
     
    04:13
    Nyní zakročil Šimon Brňák, jenž zneškodnil střelu z pravé strany. Po ní raději hru přerušil a vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    05:00
    Medvědi se ubránili a nyní jsou už v plném počtu.
     
    05:05
    Nová Paka vstřelila branku!
    Hosté už sice nehráli početní výhodu, ale ještě byli v pásmu Děčína. Tam se k puku dostal JAKUB PLANÝ a nenápadnou střelou zaskočil Šimona Brňáka. Ten tak poprvé loví kotouč ze své sítě – 0:1. Asistence: František Hnik a Aleš Půlpán.
     
    06:07
    Vhazovalo se ve středním pásmu blíže domácí brance. Puk získali domácí hráči a hned se vydali do útočného pásma. Hosté ale ve střední třetině dobře napadali a kotouč jim sebrali.
     
    07:54
    Hosté zatím působí aktivnějším dojmem a více se tlačí před domácí klec. Medvědům se naopak nedaří souhra a ztrácejí puky.
     
    08:23
    A Nová Paka nebyla daleko od druhého gólu. Na levé straně zblízka střílel Michal Nevyhoštěný, který orazítkoval tyč děčínské klece!
     
    09:05
    Znovu se Děčínu nepovedlo ohrozit Denise Vacka, který nemusel zasahovat a hosté se rychle přesouvají zpět před branku Šimona Brňáka.
     
    09:57
    Jan Chovanec si v těsné blízkosti klepl o kotouč, ten dostal a poté sklepl puk před Vackem, ten sklapl betony a podržel svůj tým.
     
    10:31
    Zakázané uvolnění hostů stěhuje hru před Denise Vacka a vhazovat se bude po jeho pravé ruce. Medvědi prakticky zadarmo získali útočné pásmo.
     
    10:43
    Děčínští se pomalu začínají osmělovat a i nyní vyslali na Vacka nebezpečnou střelu, která však končí opět na pozorném zákroku Denise Vacka.
     
    11:03
    Další pokus domácích, kdy Štěpán Kuchynka ze vzduchu efektně trefil kotouč, ale i na ten Vacek dosáhl. Připsal si tak další důležitý a hlavně přesný zákrok.
     
    11:59
    Tomáš Faigl dostal puk od Oliveriuse a vystřelil z levého kruhu, kotouč zamířil do lapačky Vacka a ten hru přerušil.
     
    12:34
    Zdeněk Petráš svižnou ranou poslal kotouč znovu na Vacka, ale pokus nejproduktivnějšího hráče domácích končí v moci hostujícího brankáře.
     
    13:07
    Nová Paka vstřelila branku!
    Medvědi měli sice v posledních chvílích tlak před brankou Nové Paky, ale nedokázali ho využít střelecky. Na druhé straně pak jdou hosté do dvoubrankového náskoku. PETR FOERSTER si všiml mírně povyjetého Brňáka, u kterého nebyl nikdo z beků a zasunul puk k protější tyči – 0:2. Asistence: Tomáš Müller a Jakub Planý.
     
    14:34
    Domácí nyní zazmatkovali v obraně a hosté toho hned využili k další střele, tu ale Brňák posílá do rohu kluziště. Nicméně hosté jsou stále u kotouče a operují před jeho brankou.
     
    16:09
    Pavel Zajan poslal dělovku z levého kruhu, tu vyrazil Vacek před sebe a poté dostal pod kontrolu i dorážku Ondřeje Sýkory.
     
    16:22
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Pavel Zajan – 2 min., krosček).
     
    16:22
    Hosté mají k dispozici další přesilovou hru, když Zajan u mantinelu v útočném pásmu krosčekoval soupeře.
     
    16:46
    Kotouč od modré čáry mířil před Brňáka, který ho betonem vyrazil a chvíli před jeho brankou bylo odkryto. Jeden z beků domácích ale puk odklidil až před hostující klec.
     
    18:06
    Další vyhození kotouče domácími a ti se osvobozují. Šetří tak cenné vteřiny ze svého oslabení.
     
    18:22
    Medvědi přečkali další oslabení bez úhony a nyní jsou už v plném počtu.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:18
    Nová Paka vstřelila branku!
    V závěru první třetiny se hosté znovu prosazují a berou náskok o tři branky. JAKUB PLANÝ nabral rychlost a projel až před Brňáka, kterému zasunul puk kolem jeho levého betonu a ten skončil za brankovou čárou – 0:3. Asistence: Tomáš Müller a Petr Foerster.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina je za námi a byla jednoznačně ve prospěch hostů, kteří byli aktivnější a měli více ze hry. Ti se postupně dokázali třikrát prosadit a zaslouženě vedou. Medvědi, pokud chtějí pomýšlet na úspěch v tomto duelu, měli by zabrat. Ale proti rozjetým hostům to nebudou mít vůbec jednoduché. Druhá třetina začne přibližně v 18:49.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:01
    Střídání v týmu HC Děčín: ze hřiště odchází Šimon Brňák, přichází Lukáš Lavinger.
     
    20:53
    Oliverius šel podél pravého mantinelu do útočného pásma, ale tísnil ho obránce hostů, který ho nakonec o puk připravil.
     
    21:19
    Vyloučení v týmu BK Nová Paka (Tibor Hric – 2 min., vysoká hůl).
     
    21:40
    Děčín právě vstřelil branku!
    Medvědi hráli svou první přesilovou hru a tu bleskově využívají a dost možná se vrací zpátky do zápasu. ZDENĚK PETRÁŠ si rychle sjel k pravé tyči Vacka a poté ho zblízka prostřelil – 1:3. Asistence: Patrik Balcar.
     
    23:11
    Děčín ožil a nyní je ho plné kluziště. Štěpán Kuchynka se natlačil před Vacka a po zemi se ho snažil překonat mezi betony, ten je včas sklapl.
     
    23:48
    A další tlak před Vackem, kde znovu Kuchynka byl důrazný, u brankoviště hostů ale zakročil opět brankář Nové Paky a notně svůj tým podržel. Nedovolil Děčínu kontaktní branku.
     
    24:51
    Zdeněk Petráš si obhodil soupeře před ním a pokračoval dále do útočného pásma. Tam zpětnou přihrávkou nabil Pavlu Zajanovi, jenž střelou z prostoru mezi kruhy ohrozil Vacka. Ten ale natáhl ruku a puk lapil do lapačky!
     
    25:05
    Obrovská skrumáž před Vackem. Ten vůbec nevěděl, kde se nachází puk. Nadvakrát ho pak nedokázal za jeho záda protlačit Ondřej Sýkora a hostující brankář se znovu stal hrdinou okamžiku!
     
    25:19
    Michal Steinocher z levého kruhu vypálil na Lavingera a ten ukrývá puk na své hrudi. Po svém zákroku nechal raději hru přerušit.
     
    26:16
    Medvědi vycítili šanci a pálí z každé pozice. Prahnou po kontaktní brance, která ale i díky přesným zákrokům výborného Vacka nepřichází.
     
    27:33
    Patrik Balcar vyhodil puk z vlastního obranného pásma a ten nakonec doletěl až do lapačky Denise Vacka. Ten poté hru přerušuje a vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    28:28
    Balcarovu střelu od modré čáry v mezikruží sklepl Pavel Zajan a kotouč opět končí v moci hostujícího brankáře. Ten byl ve svém brankovišti opět pozorný.
     
    28:58
    Chovancovu střelu vyrazil Vacek před Jana Smolu, jeho dorážka byla neúspěšná. Na druhé straně pak ujel Tibor Hric a tváří v tvář střílel na Lavingera. Domácí brankář pak pohotově zakročil a podržel Medvědy!
     
    29:30
    Nyní se vhazuje po levé ruce Lavingera, který po předchozím zákroku hru přerušil.
     
    29:57
    Vyloučení v týmu BK Nová Paka (František Hnik – 2 min., podrážení).
     
    29:57
    Další tlak před hostující brankou zastavil Hnik za cenu faulu a je na trestné lavici. Děčín tak má k dipozici přesilovou hru.
     
    30:21
    Hosté se dostali u modré čáry ke kotouči a ten poslali až před domácí branku. Medvědi tak zakládají akci od jeho klece.
     
    30:54
    A znovu hráči Nové Paky vyhodili kotouč až do domácího teritoria a pošetřili další cenné vteřiny ze svého oslabení.
     
    31:38
    Od modré čáry vyslal skákavou střelu Jan Kaltenböck a nad ledem ji do lapačky chytil Vacek. Opět je hra přerušena.
     
    31:57
    Nová Paka je už v plném počtu.
     
    32:44
    Hosté se delší dobu drželi v pásmu Děčína, nyní od modré čáry střílel Alexandr Suvorov a jeho pokus chytil do lapačky Lukáš Lavinger. Znovu pak hru přerušil.
     
    33:50
    Nyní měli menší tlak před brankou Děčína hosté, ale Kaltenböck u modré čáry zachytil puk a poslal ho do středního pásma.
     
    35:11
    Lukáš Lavinger nyní zakročil proti hostující střele z mezikruží a vytasil efektní semafor. Připsal si tak další důležitý zákrok.
     
    35:46
    Na druhé straně si pak počínal úplně stejně také Denis Vacek , jenž semaforem zastavil pokus Jana Chovance.
     
    35:55
    Hosté se natlačili do útočného pásma a poté v blízkosti Lavingera vystřelil Michal Nevyhoštěný, ale děčínský brankář včas sklapl betony a neinkasoval.
     
    36:21
    Před děčínskou klecí bylo nyní velmi rušno. Lavinger zapsal další tři zákroky po sobě a udržel tak naděje pro Medvědy. Hosté v závěru prostředního dějství ožili a jsou více nebezpeční.
     
    37:18
    Zdeněk Petráš se dostával do akce, ale zastavil ho hvizd postranního sudího. Dopustil se totiž postavení mimo hru, která se stěhuje zpět do středního pásma.
     
    37:58
    Zdeněk Petráš měl na holi kontaktní branku. Na pravé straně těsně u Vackovy levé tyče zakončoval, ale hostující brankář se stihl vrátit a vytasil další přesný zákrok!
     
    38:35
    Jan Smola nabral rychlost a ze středního pásma se dostal až do blízkosti Vacka. Tam se však srazil s protihráčem a nakonec vůbec nevystřelil.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:13
    Ondřej Sýkora si sjel před brankáře Vacka, v jeho těsné blízkosti mu však puk utekl rázem bylo po slibné akci.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Také druhá třetina je minulostí. V ní se Děčín dokázal hned v jejím úvodu trefit a snížil na rozdíl dvou branek. Poté měli Medvědi drtivý tlak a ve vzduchu visela kontaktní branka. Ale Vacek v brance Nové Paky doslova čaroval a nic takového nedovolil. Uvidíme, co nám ještě nabídne třetí třetina, která začne přibližně v 19:42.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:45
    Jan Smola se dostal do blízkosti hostující branky, před Vackem ale nezakončil přesně.
     
    41:39
    Štěpán Kuchynka si sjel z levého kruhu do mezikruží, ale z bekhendu se před Vackem neprosadil. Hned na to jdou do akce hosté.
     
    42:58
    Suvorov vyslal štiplavou střelu na branku Děčína, tu do lapačky pohotově chytil Lukáš Lavinger a hned na to přerušil hru. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    44:51
    Z levé strany po zemi střílel Jan Smola, betonem zakročil Vacek. Ten pak také hru přerušil. Medvědi tak udrželi útočné pásmo.
     
    45:22
    Děčín právě vstřelil branku!
    Medvědi jsou svému soupeři na dostřel jediné branky. Výborně to udělal ŠTĚPÁN KUCHYNKA, který sebral odražený kotouč na pravém kruhu, sjel si do těsné blízkosti Vacka a poté ho kolem jeho pravého betonu zasunul za jeho záda – 2:3. Asistence: Michal Oliverius a Tomáš Faigl.
     
    46:21
    Děčínské publikum se dožaduje vyrovnání. Děčínští se dostali znovu před branku hostů, kde ale Sýkorova střela končí mimo tři tyče.
     
    47:57
    David Malík střílel z levé strany a trefil boční konstrukci domácí branky. Hosté se pak ještě zdrželi před Lavingerem, jenž po zákroku lapačkou zastavil hru, aby ji uklidnil.
     
    48:21
    Nyní si nebezpečně před děčínskou klecí počínali hosté. Jejich pokus skončil na levém betonu Lavingera, jenž dalším zákrokem podržel Děčín.
     
    49:25
    Děčín právě vstřelil branku!
    Medvědi definitivně mažou tříbrankovou ztrátu a je vyrovnáno! Sýkora poslal puk před branku hostů, kde ho sklepl PAVEL ZAJAN. Ten změnil směr a končí za Vackovými zády – 3:3. Začíná se znovu od začátku. Asistence: Ondřej Sýkora.
     
    50:41
    Do akce před děčínskou branku se hrnuli hosté, v jejich rozletu je ale zastavilo postavení mimo hru. Ta se stěhuje zpět do středního pásma, kde se bude vhazovat.
     
    51:14
    Zdeněk Petráš projel kolem hostujícího brankoviště a tam mířil i puk. Ten sklepl holí, ale jen vedle Vackovy branky.
     
    52:32
    Smolova dělovka byla sražena hosty do ochranné sítě. Hra je pozastavena a vhazovat se bude po pravé ruce Denise Vacka.
     
    53:07
    Kuchynka poslal puk na Faigla, který byl v prostoru mezi kruhy, ale na kotouč dosáhl jeden z hostujících beků a dostává puk do střední třetiny.
     
    54:03
    Vyloučení v týmu BK Nová Paka (David Malík – 2 min., napadení).
     
    54:51
    Souhra Děčína v přesilové hře nevyšla. Hosté se dostali ke kotouči a poslali ho až před branku Lukáše Lavingera.
     
    55:29
    Další osvobození hostů. Ti zatím své oslabení zvládají velmi dobře a šetří další vteřiny.
     
    56:03
    Nová Paka je v plném počtu.
     
    56:24
    Nyní si připsal zákrok Lavinger a u své levé tyče podržel kotouč. Poté raději hru přerušil.
     
    57:20
    Oba celky se snaží strhnout vedení na svou stranu, nikdo nechce prodloužení. Oba gólmani však drží své týmy pozornými zákroky.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:57
    Před brankou hostů sklepl puk Jan Smola, ten vypadl někde z výstroje Vacka a propadl k brankové čáře. Hosté ho na poslední chvíli dostali do bezpečí!
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    Základní hrací doba v Děčíně neurčila vítěze a utkání tak dojde do prodloužení, které se bude hrát pět minut ve třech hráčích na obou stranách. Pokud by ani to nerozhodlo, dojde na dovednostní soutěže, a sice samostatné nájezdy.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:45
    Medvědi se drží v pásmu hostů, z pravé strany napřáhl ke střele Erik Mareš, ale Vacek vytasil lapačkou dobrý zákrok.
     
    61:49
    Zicho dostal nabito na pravý kruh a švihl do kotouče, ten mu ale nesedl a nakonec se dostal jen do moci hostujícího brankáře. Hra je pozastavena.
     
    62:24
    Petráš prostrčil puk na Balcara, ale ten zachytil jeden z hostujících obránců a dostal ho do rohu kluziště.
     
    62:57
    František Hnik nabral rychlost a dostal se tváří v tvář Lavingerovi. Po jeho střela domácí brankář zasáhl a podržel svůj tým!
     
    64:00
    Hraje se poslední minuta prodloužení.
     
    64:25
    Děčín právě vstřelil branku!
    Je hotovo. Medvědi berou bonusový bod navíc. PAVEL ZAJAN dostal puk těsně před hostující branku, kde měl dost času na to, aby si ho připravil do střelecké pozice a poté ho umístil pod víko hostující klece – 4:3. Asistence: Jan Smola a Erik Mareš.
     
    Konec zápasu.
     
    To je pro tuto chvíli z Děčína z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek středečního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (20:27:53)

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 22. Petráš (Balcar), 46. Kuchynka (Oliverius, Faigl), 50. Zajan (Sýkora), 65. Zajan (Smola, Mareš) – 6. Planý (Hnik, Půlpán A.), 14. Foerster (Müller, Planý), 20. Planý (Müller, Foerster)


    HC Děčín: Brňák (21. Lavinger) – Mareš, Kaltenböck, Zicho, Loukota, Tenkrát, Balcar, Tůma – Ineman, Sýkora, Chovanec, Oliverius (C), Faigl, Petráš, Zajan (A), Fojt, Kuchynka, Smola
    BK Nová Paka: Vacek (Mahdal) – Müller, Pohl, Mlčoch, Malík, Bezděk, Suvorov, Steinocher – Planý, Foerster, Půlpán A. (C), Kloutvor, Hric, Nevyhoštěný (A), Hašek, Půlpán T., Hnik, Hidveghy

    Rozhodčí: Hlinka – Tichý, Sýkora
    bahis siteleri