Vrchlabí – Dvůr Králové n. L. 5:2 (kon.) | Děčín – Nová Paka 4:3 (po pr.) | Řisuty – Mostečtí Lvi 0:7 (kon.)
Trutnov – Jablonec n/N 4:6 (kon.) | Havlíčkův Brod – Mor. Budějovice 5:2 (kon.) | Žďár n/S – SHK Hodonín 2:1 (kon.)
Šumperk – Nový Jičín 11:1 (kon.) | Val. Meziříčí – Kopřivnice 4:1 (kon.) | Klatovy – Tábor 4:5 (1:2 po s.n.)
Kobra – Kolín 5:1 (kon.) | Příbram – China Golden Dragon 11:1 (kon.) | Písek – David Servis 1:3 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
5:2 (1:1, 2:0, 2:1)
Hockey Club Moravské Budějovice 2019
Středa 23.10.2019, 18:00 • Zimní stadion Kotlina • 2. liga skupina Východ • 12. kolo
Partner:
     
    58:55
    Moravské Budějovice právě vstřelily branku!
    Moravské Budějovice jen kosmeticky upravují skóre! Matyáš Šáňa vyslal do úniku MARTINA KOSNARA, proti kterému vyjel brankář domácích, ale útočník Žihadel zvládl situaci na jedničku, když dopravil puk do branky! Asistence: Matyáš Šáňa.
     
    54:31
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Havlíčkobrodští nadělují soupeři bůra! Marcel Juráň našel zpoza branky MICHALA KLIMENTA, který si kotouč na pravém kruhu zpracoval a následnou ranou ke vzdálenější tyči překonal brankáře! Asistence: Marcel Juráň
     
    44:52
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Havlíčkobrodské komando se oddálilo od svého soka! Tomáš Plachý našel krásným pasem JAKUBA KADLECE, ten jel sám na branku a střelou pod lapačku překonal brankáře! Asistence: Tomáš Plachý, David Vala
     
    37:09
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři jdou do dvoubrankového vedení! Jakub Matušík si zamíchal s pukem za brankou a poslal jej na LUBOŠE VOŘÍŠKA, který střelou bez přípravy vyklepal všechny pavouky z branky! Asistence: Jakub Matušík.
     
    35:24
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Havlíčkobrodský celek jde poprvé v dnešním utkání do vedení! Miroslav Třetina přihrál od levého mantinelu mezi kruhy na ROMANA MIKEŠE, který využil jeho pobídky a nasměroval puk do sítě! Asistence: Miroslav Třetina.
     
    12:56
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři srovnali krok se svým soupeřem! Marcel Juráň přihrál za branku na Jakuba Matušíka, který si objel klec a přihrál mezi kruhy na TOMÁŠE SEMRÁDA, jenž střelou tahem propálil maskovaného muže ke vzdálenější tyči! Asistence: Jakub Matušík, Marcel Juráň.
     
    00:33
    Moravské Budějovice právě vstřelily branku!
    Žihadla jdou do rychlého vedení! Po zamknutí svého soupeře v pásmu se dočkala první trefy dnešního utkání. David Horký přihrál na modrou čáru Petru Krutišovi, který našel najetého ONDŘEJE SVOBODU, jenž si přikopl puk a poslal jej následně do sítě! Asistence: Petr Krutiš, David Horký.

    Dominik Adam

    Branky a nahrávky: 13. Semrád (Matušík, Juráň), 36. Mikeš (Třetina), 38. Voříšek (Matušík), 45. Kadlec (Plachý, Vala), 55. Kliment (Juráň) – 1. Svoboda (Krutiš, D. Horký), 59. Kosnar (Šáňa)


    BK Havlíčkův Brod: Altrichter (Holík) – Semrád, Pospíchal, Benák, Vala, Kulhánek, Kliment – Přidal, Třetina (C), Mikeš – Matušík, Voříšek (A), Juráň – Plachý, Cachnín, Matušík – Holenda, Ludvík
    Hockey Club Moravské Budějovice 2019: Vacek (Radosta) – Kruckovyč, Bazala, Šáňa, Brabec, Trnka – Svoboda, Alexa, M. Horký, Kosnar, Molnár, Piš, Procházka, Sigmund, Špaček, D. Horký, Krutiš

    Rozhodčí: Daniel Kraval – Martin Klouda, Petr Bělohlav
    bahis siteleri