Čeljabinsk – Chabarovsk 1:2 (kon.) | Čerepovec – Jokerit 1:2 (po pr.) | Jaroslavl – Petrohrad 4:3 (po pr.)
Kazaň – Barys 3:2 (kon.)
konec
Ak Bars Kazaň
3:2 (1:1, 1:0, 1:1)
Barys Nur-Sultan
Sobota 26.10.2019, 16:30 • Tatněfť Arena, Kazaň • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek večera a někdy zase u onlajnu na počtenou! (18:56:33)
     
    Československá stopa v utkání

    V tomto zápase jsme neviděli ani jednoho českého nebo slovenského hokejistu.
     
    Statistiky po celém zápase:

    Střely na branku: 19 – 27
    Trestné minuty: 14 – 10
    Vhazování: 28 – 20
    Zblokované střely: 2 – 15
    Hity: 12 – 7
     
    Je konec! Kazaň nakonec udržela své jednobrankové vedení a raduje se z výhry v základní hrací době. Bars se dostal do vedení o dvě branky, když se trefil Arťom Galimov, jenž sebral odražený puk a napálil ho do sítě. Nur-Sultan pět minut před koncem snížil na rozdíl jedné branky, když se trefil Nikita Michajlis, jenže od hostů to bylo vše. Barys sice měl velký tlak, dokonce mu jedna branka nebyla uznána, ale srovnat nedokázal.
     
    Konec zápasu.
     
    59:47
    Nyní už střela přišla a nemohl ji mít nikdo jiný na starosti než Darren Dietz od modré. Jeho ránu Adam Reideborn ale viděl a chytil ji do své lapačky.
     
    59:32
    Hosté však o kotouč zatím musí hodně bojovat u mantinelu, a tak se nemohou dostat k nějaké pořádné střele, aby ohrozili gólmana domácích.
     
    59:00
    Zbývá minuta do konce této třetiny a Barys to zkouší se šesti muži v poli, má tedy prázdnou branku a hraje va bank!
     
    58:29
    Hostům začíná velmi rychle ubíhat čas, a ti se nadále nemohou dostat do útočného pásma. Kazaň znovu dostala puk do střední třetiny.
     
    57:58
    Ale nyní se mu to už povedlo a operuje v útočné třetině. Jenže ne na dlouho, vše totiž zhatila nepřesná přihrávka na útočné modré.
     
    57:08
    Nyní se Kazaň osvobodila, ale ještě jí čekají velmi perné chvilky. Nur-Sultan se ale nyní nemůže dostat ke kotouči a zavézt ho do útočného pásma.
     
    56:10
    Další velká skrumáž před brankou domácích nekončí brankou, ale Barys má obrovský tlak v útočné třetině! Darren Dietz si najel z pozice obránce až před branku, ale jeho bekhendové zakončení Adam Reideborn vyrazil betonem.
    54:21 Nikita MICHAJLIS - 3:2
     
    54:21
    Barys právě vstřelil branku!
    Astana hrála ještě přesilovou hru pět na čtyři, kterou využívají a už je to zase jen o gól! NIKITA MICHAJLIS si najel na vrcholek kruhu a jeho rána skončila na přední tyči. Adam Reideborn toho moc neviděl, soupeř mu clonil velmi dobře. Asistence: Roman Starčenko a Darren Dietz.
     
    53:47
    Vyloučení v týmu Ak Bars Kazaň (Kirill Petrov – 2 min., hrubost).
     
    53:46
    Neskutečné, co nedokáže Barys proměnit, to je už druhá tisíciprocentní šance, která znovu nekončí brankou! Nejprve Curtis Valk zakončoval v přečíslení, ale Adam Reideborn předvedl parádní přesun. Poté ho však stačilo přehodit, jelikož domácí gólman byl na zemi, ovšem hráč hostí trefil jen jeho beton!
     
    53:45
    Jegor Petuchov je na ledě!
     
    53:06
    Hraje se nadále ve čtyřech na obou stranách, ale ani jeden z týmů se nedostává do tlaku. Darren Dietz nyní rozehrával od své branky.
     
    52:35
    Edward Pasquale se nyní musel mít na pozoru, když Stanislav Galijev se dostal do nebezpečné šance až před branku. Nyní probíhá komerční pauza.

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 12. Fazylzjanov (Žuravljov, Zaripov), 38. Frattin (Wikstrand, K. Petrov), 49. Galimov (Galijev, Jarullin) – 19. Asetov (Michajlis, Metalnikov), 55. Michajlis (R. Starčenko, Dietz)


    Ak Bars Kazaň: Reideborn (Biljalov) – Wikstrand, Jarullin, Judin, Ljamkin, Pedan, Fazylzjanov, Žuravljov – K. Petrov, Cormier, Azevedo – Galijev, Zaripov, Galimov – Osnovin, Frattin, O. Li – Fisenko, M. Gluchov, E. Galimov – Kara.
    Barys Nur-Sultan: Pasquale (Kudrjavcev) – Makljukov, Dietz, Kleščenko, Blacker, Metalnikov, Šalapov, Orechov – R. Starčenko, Knight, Šesťakov – Boyd, Akolzin, Ševčenko – Valk, Michajlis, Petuchov – Musorov, Jevdokimov, Asetov – Sagadejev.

    Rozhodčí: Ansons, Gamalej – Zacharov, Sjsujev
    bahis siteleri