Bílina – Nová Paka 3:6 (kon.) | Vrchlabí – Mostečtí Lvi 11:2 (kon.) | Děčín – Jablonec n/N 4:3 (kon.)
Řisuty – Trutnov 3:2 (po pr.) | Žďár n/S – Havlíčkův Brod 2:6 (kon.) | SHK Hodonín – Mor. Budějovice 8:6 (kon.)
Tábor – David Servis 1:4 (kon.) | Písek – Kolín 1:5 (kon.) | Klatovy – China Golden Dragon 6:3 (kon.)
Kobra – Příbram 5:2 (kon.)
konec
HC Děčín
4:3 (1:0, 2:3, 1:0)
HC Vlci Jablonec nad Nisou
Středa 30.10.2019, 18:00 • Zimní stadion Děčín • 2. liga skupina Sever (ČR) • 14. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:39
    Zakázané uvolnění Medvědů a hra se stěhuje před jejich branku. Vhazovat se bude po pravé ruce Lavingera, ale to až po oddechovém čase, který si nyní vybírá děčínská lavička.
     
    58:22
    Mašek je z branky venku, Jablonec to zkouší se šesti bruslaři v poli.
     
    58:22
    Hosté si berou oddechový čas, vhazovat se pak bude v pásmu Děčína.
     
    57:48
    Zdeněk Petráš si nabruslil na vrchol pravého kruhu a vyslal na Maška nebezpečnou střelu, kterou ale hostující brankář reflexivně kryje!
     
    51:19
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Patrik Balcar – 2 min., držení).
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Petr Král – 2 min., držení).
     
    48:41
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Matěj Krejsa – 2 min., hrubost).
     
    46:52
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Adam Jandejsek – 2 min., faul loktem).
     
    44:33
    Děčín právě vstřelil branku!
    V závěru početní výhody ji Medvědi využívají a jdou počtvrté v duelu do vedení. Balcar poslal puk pro PAVLA ZAJANA, který poté z velmi těsné blízkosti propálil Maška a kotouč poslal pod břevno jeho branky – 4:3. Asistence: Patrik Balcar a Zdeněk Petráš.
     
    42:48
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Matěj Krejsa – 2 min., držení).
     
    40:27
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Jan Smola – 2 min., napadení).
     
    39:18
    Vlci právě vstřelili branku!
    V Děčíně je potřetí vyrovnáno! Hosté se natlačili před Lavingerovu klec, kde si vynutili tlak a v něm pak zblízka brankáře Medvědů prostřelil PATRIK MAĎAR – 3:3. Asistence: Michal Gecko.
     
    38:49
    Děčín právě vstřelil branku!
    Domácí svou předchozí chybu napravili a berou si své vedení zase zpátky. PATRIK BALCAR dostal přesný pas od Petráše a u bližší tyče pak kotouč sklepl do hostující sítě – 3:2. Asistence: Zdeněk Petráš.
     
    37:42
    Vlci právě vstřelili branku!
    Tak nyní si slabší chvilku vybrala i obrana Medvědů. MICHAL PAVLŮ se dostal do otevřených vrátek, projel mezi třemi beky až před Lavingera a kotouč pak umístil zblízka pod víko jeho klece – 2:2. Znovu se tak začíná zase od začátku. Asistence: Matyáš Kačírek.
     
    37:19
    Série šancí na obou stranách pokračuje, nyní byli v akci hosté a po své střele orazítkovali tyč Lavingerovy branky!
     
    36:58
    A na druhé straně krásně Ondřeje Sýkoru uvolnil Štěpán Kuchynka a prvně jmenovaný šel sám na Maška. Ten proti jeho pokusu zakročil a srazil puk do ochranné sítě!
     
    36:01
    Tomáš Nezbeda nebyl daleko od vyrovnání. Zjevil se úplně sám před domácím brankářem, který poté jeho sklepnutí pohotově zastavil a dostal kotouč do lapačky.
     
    32:44
    Děčín právě vstřelil branku!
    Tak tohle si hostující brankář za rámeček určitě nedá. Po jeho hrubé chybě, kdy si hodně vyjel ze své branky, poslal puk směrem do středního pásma, jenže se k němu dostal JAN CHOVANEC a ten ho pak nasměroval do zcela odkryté Maškovy klece – 2:1. Hosté byli na koni a měli šance, ale touto chybou Děčínu gól prakticky darovali sami. Bez asistence.
     
    30:59
    Vlci právě vstřelili branku!
    Hosté zlepšenou hru ve druhé třetině nyní přetavují ve vyrovnávací branku. Přesilovou hru využil MATYÁŠ KAČÍREK, který se trefil mezi betony Lavingera v jeho těsné blízkosti – 1:1. Začíná se tak znovu od začátku. Asistence: Michal Pavlů a Patrik Maďar.
     
    30:27
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Jan Kaltenböck – 2 min., podrážení).
     
    26:30
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Jan Smola – 2 min., vysoká hůl).
     
    24:29
    Michal Oliverius našel před brankou volného Štěpána Kuchynku, jenž zblízka vystřelil. Kotouč pak skončil těsně nad břevnem Maškovy branky.
     
    19:27
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Daniel Volráb – 2 min., vysoká hůl).
     
    17:44
    Skvělé gesto fair play Jakuba Loukoty! Vyloučen měl být hostující hráč za podrážení, což i sudí signalizoval. Ovšem sám obránce Děčína přijel k rozhodčímu a faul odvolal!
     
    11:43
    Děčín právě vstřelil branku!
    A za necelou minutu hry ji domácí využívají a otevírají účet dnešního duelu. Zdeněk Petráš poslal puk MICHALU OLIVERIUSOVI, který poté zblízka prostřelil Davida Maška – 1:0. Asistence: Zdeněk Petráš a Ondřej Sýkora.
     
    10:53
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Matyáš Kačírek – 2 min., zdržování hry / porušení postupu vhazování).
     
    10:53
    A pozor, na trestnou lavici jde další hráč hostů, který se dopustil zdržováním hry při postupu vhazování. Medvědi tak mají k dispozici dvojnásobnou přesilovou hru.
     
    10:53
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Martin Jursa.
     
    07:58
    Radek Fojt se dostal do samostatného úniku a těsně před hostující brankou vystřelil, jeho pokus ale skončil vedle. Poté po krásné kombinaci zakončoval Štěpán Kuchynka a jeho pokus pohotově chytá Mašek!
     
    03:26
    Ale také Jablonečtí o sobě dali vědět, když zatáhli kotouč před Lavingera, kde se odrazil a chvíli zůstal u brankoviště. Daniel Miškovský však na levé straně pouze promáchl!
     
    02:41
    První vážnější šance zápasu a v ní domácí Ondřej Sýkora. Ten se natlačil před Maška a sklepl kotouč, který na poslední chvíli brankář Jablonce zachytil!

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 12. Oliverius (Petráš, Sýkora), 33. Chovanec, 39. Balcar (Petráš, Loukota), 45. Zajan (Balcar, Petráš) – 31. Kačírek (Pavlů, Maďar), 38. Pavlů (Kačírek), 40. Maďar (Gecko)


    HC Děčín: Lavinger (Brňák) – Mareš, Kaltenböck, Zicho, Loukota, Tenkrát, Balcar, Tůma – Petráš, Sýkora, Oliverius (C), Faigl, Volráb, Chovanec, Zajan, Fojt, Kuchynka, Smola
    HC Vlci Jablonec nad Nisou: Mašek (Jelínek) – Pavlů (C), Krejsa, Pulec, Pilař, Čechura, Jandejsek, Pilek – Kačírek, Gecko, Maďar (A), Nezbeda, Král, Homolka (A), Miškovský, Jursa, Bouřil

    Rozhodčí: Škrobák – Kurtin, Beneš
    bahis siteleri