New Jersey – Tampa 6:7 (po pr.) | Columbus – Edmonton 1:4 (kon.) | St. Louis – Minnesota 2:1 (kon.)
Arizona – Montreal 1:4 (kon.) | Colorado – Florida 3:4 (po pr.) | Los Angeles – Vancouver 3:5 (kon.)
konec
Columbus Blue Jackets
1:4 (0:2, 1:2, 0:0)
Edmonton Oilers
Čtvrtek 31.10.2019, 00:40 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    26:55 Zach WERENSKI - 1:4
     
    26:55
    Columbus právě vstřelil branku!
    Svěřenci Johna Tortorelly se konečně dočkali gólu, po přetrvávajícím tlaku se dostal na vrcholu kruhů ke střele úplně volný ZACH WERENSKI, jenž propálil vše, co mu stálo v cestě! Asistence: Cam Atkinson.
    24:56 Leon DRAISAITL - 0:4
     
    24:56
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Oilers znovu chladnokrevně trestají bídnou produktivitu Jackets! Wennberg ve skvělé pozici promáchl přihrávku od Bjorkstranda, načež se hosté vydali do přečíslení, které nechytatelně zakončil LEON DRAISAITL. Asistence: Zack Kassian.
    21:20 Jujhar KHAIRA - 0:3
     
    21:20
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Nedáš – dostaneš. Joonas Korpisalo vyrazil pokus Nugenta-Hopkinse jen před sebe, kde číhal JUJHAR KHAIRA a pohotově dorazil kotouč do sítě! Asistence: Ryan Nugent-Hopkins a Sam Gagner.
    17:02 Leon DRAISAITL - 0:2
     
    17:02
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Tři sekundy po návratu Milana na led se hosté znovu prosazují! Střelu Nugenta-Hopkinse z dobré pozice Korpisalo stačil vyrazit, načež centr Oilers místo dorážky chytře zvolil křižný pas na volného LEONA DRAISAITLA, který se z pravého kruhu trefil přesně! Asistence: Ryan Nugent-Hopkins a Alex Chiasson.
    09:11 James NEAL - 0:1
     
    09:11
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Oilers ale přesilovku přeci jen využívají! Mike Smith parádně rozehrál přes půlku hřiště, kde se přes McDavida dostal k puku Leon Draisaitl a našel na pravém kruhu volného JAMESE NEALA, který se nezmýlil! Asistence: Leon Draisaitl a Connor McDavid.

    Vojtěch Balon

    Branky a nahrávky: 27. Werenski (Atkinson) – 10. Neal (Draisaitl, McDavid), 18. Draisaitl (Nugent-Hopkins, Chiasson), 22. Khaira (Nugent-Hopkins, Gagner), 25. Draisaitl (Kassian)


    Columbus Blue Jackets: Korpisalo (25. Merzlikins) – Werenski, S. Jones, Gavrikov, D. Savard, Nutivaara, Kukan – N. Foligno, Dubois, Atkinson – Nyquist, Wennberg, Bjorkstrand – Milano, Jenner, J. Anderson – Lilja, Riley Nash, Bemström.
    Edmonton Oilers: M. Smith (Koskinen) – Nurse, Bear, Klefbom, K. Russell, Benning, Persson – Draisaitl, McDavid, Kassian – Khaira, Nugent-Hopkins, Gagner – Neal, Haas, Chiasson – M. Granlund, Sheahan, P. Russell.

    Rozhodčí: Peel, Rank – Pancich, Alphonso
    bahis siteleri