Třinec – Sparta 2:3 (kon.) | Plzeň – Mountfield HK 4:1 (kon.) | Kladno – K. Vary 4:2 (kon.)
Pardubice – Litvínov 3:4 (kon.) | Kometa Brno – Mladá Boleslav 0:3 (kon.) | Olomouc – Zlín 3:5 (kon.)
Liberec – Vítkovice 3:2 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
2:3 (1:1, 1:1, 0:1)
HC Sparta Praha
Pátek 01.11.2019, 17:00 • WERK ARENA, Třinec (kapacita: 5 400) • Tipsport extraliga • 16. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    52:27 Jiří SMEJKAL - 2:3
     
    52:27
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hosté velmi rychle přenesli hru na opačnou stranu kluziště a slaví třetí branku! Michal Řepík v útočném pásmu vybojoval kotouč pro Milana Jurčinu, jehož nahození od modré mimo Kváčův dosah tečoval JIŘÍ SMEJKAL! Asistence: Milan Jurčina.
    33:23 Tomáš KUNDRÁTEK - 2:2
     
    33:23
    Třinec právě vstřelil branku!
    Trest Jurčiny sice již vypršel, Oceláři přesto slaví vyrovnání! Třinečtí dlouho drželi kotouč v útočném pásmu a už se zdálo, že se k žádné střele nedostanou. Vladimír Dravecký nakonec v předbrankovém prostoru poslal křížný pas na TOMÁŠE KUNDRÁTKA, který před sebou měl odkrytou branku Sparty! Asistence: Vladimír Dravecký, Michal Kovařčík.
    28:51 Lukáš ROUSEK - 1:2
     
    28:51
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pražané využívají také svou druhou přesilovou hru a podruhé v utkání jdou do vedení! Adam Polášek od modré čáry vyslal dělovku přímo na Kváču, třinecký brankář toho moc neviděl, a proto pouze vyrazil kotouč před sebe. Toho dokonale využit LUKÁŠ ROUSEK, který si popotáhl kotouč do strany a zavěsil do odkryté branky! Asistence: Jiří Smejkal, Adam Polášek.
    17:46 Tomáš KUNDRÁTEK - 1:1
     
    17:46
    Třinec právě vstřelil branku!
    Už to opět vypadalo, že si Oceláři sami vyhodí kotouč do střední třetiny, nakonec ale domácí mohou slavit vyrovnávající branku! Puk se z rohu kluziště vykutálel před hostující branku, kde stál zcela sám TOMÁŠ KUNDRÁTEK! Třinecký obránce měl dost času na zamíření, Kundrátek poslal přesný projektil do horního rohu Sedláčkovy branky! Bez asistence.
    09:53 Jiří SMEJKAL - 0:1
     
    09:53
    Sparta právě vstřelila branku!
    Další přesilovková akce hostí již je úspěšná a Sparta otevírá skóre dnešního zápasu! JIŘÍ SMEJKAL dostal ideální přihrávku od Davida Tomáška, hostujícímu útočníkovi pak v předbrankovém prostoru stačilo jen správně nastavit hůl a usměrnit kotouč do třinecké branky! Asistence: David Tomášek, Michal Řepík.
    Marken.cz

    Daniel Ježek

    Branky a nahrávky: 18. Kundrátek, 34. Kundrátek (Dravecký, M. Kovařčík) – 10. Smejkal (Tomášek, Řepík), 29. Rousek (Smejkal, Polášek), 53. Smejkal (Jurčina)


    HC Oceláři Třinec: Kváča (Bartošák) – Gernát, Roth, M. Doudera, Kundrátek, Galvinš, D. Musil, Krajíček (C) – M. Kovařčík, P. Vrána, M. Stránský – Dravecký (A), Marcinko (A), Hrňa – Hrehorčák, Hladonik, Kofroň – Chmielewski, Polanský, O. Kovařčík.
    HC Sparta Praha: J. Sedláček (Machovský) – Kalina, Blain, Ďaloga, Jurčina, Polášek (A), Košťálek, Tomáš Dvořák – Kudrna, Sukeľ, Říčka – Řepík (C), Tomášek, Smejkal – Buchtele, Pech (A), Forman – Rousek, V. Růžička, Dvořáček.

    Rozhodčí: Hradil, Holm (SWE) – Hlavatý, Tošenovjan

    Diváci: 5 400 (vyprodáno)
    bahis siteleri