New Jersey – Philadelphia 3:4 (0:1 po s.n.) | NY Islanders – Tampa 5:2 (kon.) | Washington – Buffalo 6:1 (kon.)
Carolina – Detroit 7:3 (kon.) | St. Louis – Columbus 4:3 (po pr.) | Colorado – Dallas 1:2 (kon.)
Anaheim – Vancouver 2:1 (po pr.) | San Jose – Winnipeg 2:3 (kon.) | Pittsburgh – Edmonton 1:2 (po pr.)
Nashville – NY Rangers 1:2 (kon.)
konec
Washington Capitals
6:1 (4:0, 1:1, 1:0)
Buffalo Sabres
Sobota 02.11.2019, 00:00 • Capital One Arena, Washington • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    53:43 T. J. Oshie - 6:1
     
    53:43
    Washington právě vstřelil branku!
    Tak se dočkala i elitní formace Capitals, která dosud nebyla moc vidět! Alexandr Ovečkin u levého kruhu shodil puk za sebe na Kempného, jehož střílenou přihrávku na hranici brankoviště protečoval za Ullmarka T. J. OSHIE. Asistence: Michal Kempný, Alexandr Ovečkin.
    36:53 Tom WILSON - 5:1
     
    36:53
    Washington právě vstřelil branku!
    Troufám si říci, že je rozhodnuto! Michal Kempný stačil na modré čáře zastavit nedůrazné vyhození od Dahlina. Okamžitou střelu českého zadáka v předbrankovém prostoru tečoval s hokejkou mezi nohama TOM WILSON a Ullmark už nestihl pořádně zareagovat. Asistence: Michal Kempný.
    30:40 Henri JOKIHARJU - 4:1
     
    30:40
    Sabres právě vstřelili branku!
    V jednatřicáté minutě se Buffalo dočkalo zaslouženého snížení, které se dá zároveň označit za dosti šťastné. Dahlin vrátil puk k modré čáře, zpoza levého kruhu napřáhl HENRI JOKIHARJU a odrazem o bedra Siegenthalera překonal nic netušícího brankáře Holtbyho. Pro finského beka je to první gól v kariéře! Asistence: Rasmus Dahlin.
    10:42 Brendan LEIPSIC - 4:0
     
    10:42
    Washington právě vstřelil branku!
    Zatím to vypadá na obrovskou demolici v podání domácího týmu! Skvěle to udělal hlavně Travis Boyd, který si počkal na podporu od kolegů ze čtvrtého útoku, na pravé straně přechytračil Dahlina a po objetí branky přihrál přes brankoviště na BRENDANA LEIPSICA. Ten pohotově zvedl puk k horní tyči a po několika dobrých výkonech se konečně dočkal prvního gólu v dresu Capitals. Asistence: Travis Boyd, Radko Gudas.
    09:29 Jakub VRÁNA - 3:0
     
    09:29
    Washington právě vstřelil branku!
    Obrovská chyba obrany Sabres znamená už třetí gól v hostující síti! Carlsonova rána od modré byla nepřesná. Jeho parťák Kempný se však dostal k puku na levém křídle a využil toho, že všech pět hráčů soupeře bylo strašlivě daleko od vlastní branky. Díky tomu mohl přenést hru doprava na JAKUBA VRÁNU a ten z jedničky překonal přesouvajícího se Ullmarka střelou do protipohybu. Asistence: Michal Kempný, Tom Wilson.
    06:59 Chandler STEPHENSON - 2:0
     
    06:59
    Washington právě vstřelil branku!
    Hned vzápětí dávají Capitals i druhou branku! Dahlin přihrál za paty Skinnera a z toho vzniklo málokdy vídané přečíslení čtyři na jednoho. Brendan Leipsic přihrál přes Ristolainena na Boyda, který ještě vracel mezi kruhy a CHANDLER STEPHENSON si dokonce stihl přehodit puk na bekhend, kterým snadno přehodil ležícího gólmana. Asistence: Travis Boyd, Brendan Leipsic.
    06:17 Jakub VRÁNA - 1:0
     
    06:17
    Washington právě vstřelil branku!
    Domácí se v sedmé minutě dostávají do vedení! Tom Wilson zachytil Eichelovu přihrávku a bekhendem senzačně vyslal do úniku českého útočníka JAKUBA VRÁNU, který v nájezdu chladnokrevně vystřelil mezi Ullmarkovy betony a zaznamenal pátý gól v sezóně. Asistence: Tom Wilson.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 7. J. Vrána (T. Wilson), 7. Stephenson (Boyd, Leipsic), 10. J. Vrána (Kempný, T. Wilson), 11. Leipsic (Boyd, Gudas), 37. T. Wilson (Kempný), 54. Oshie (Kempný, Ovečkin) – 31. Jokiharju (Dahlin)


    Washington Capitals: Holtby (Samsonov) – Carlson (A), Kempný, Gudas, Orlov, Jensen, Siegenthaler – Oshie, Bäckström (A), Ovečkin (C) – T. Wilson, Kuzněcov, J. Vrána – Hathaway, Eller, Hagelin – Boyd, Stephenson, Leipsic.
    Buffalo Sabres: Ullmark (C. Hutton) – Dahlin, Ristolainen, McCabe (A), Jokiharju, C. Miller, Gilmour – S. Reinhart, Eichel (C), Olofsson – Sobotka, Ma. Johansson (A), Skinner – Rodrigues, Mittelstadt, Sheary – Okposo, Jo. Larsson, Girgensons.

    Rozhodčí: Joannette, Hebert – Nansen, Murphy

    Diváci: 18 573
    bahis siteleri