New Jersey – Philadelphia 3:4 (0:1 po s.n.) | NY Islanders – Tampa 5:2 (kon.) | Washington – Buffalo 6:1 (kon.)
Carolina – Detroit 7:3 (kon.) | St. Louis – Columbus 4:3 (po pr.) | Colorado – Dallas 1:2 (kon.)
Anaheim – Vancouver 2:1 (po pr.) | San Jose – Winnipeg 2:3 (kon.) | Pittsburgh – Edmonton 1:2 (po pr.)
Nashville – NY Rangers 1:2 (kon.)
po prodl.
Pittsburgh Penguins
1:2 (0:0, 0:1, 1:0 - 0:1)
Edmonton Oilers
Sobota 02.11.2019, 18:10 • PPG Paints Arena, Pittsburgh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    62:37 Leon DRAISAITL - 1:2
     
    62:37
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Tak to bylo fantastické prodloužení, plné šancí. Oilers ukončují dlouhé čekání na vítězství proti Penguins, když do samostatného úniku uháněl LEON DRAISAITL. Německý útočník byl sice faulován, přesto Matta Murrayho překonal. Bez asistence.
     
    62:10
    Na druhé straně se na levém kruhu nacházel Kris Letang, který mířil na zadní tyč, jenomže branku těsně minul, a tak se hra znovu otáčí!
     
    61:40
    Před odkrytou brankou se nacházel na levé straně Brian Dumoulin, který ji ale minul. Hra se velmi rychle otočila a před branku se natlačil zase Ryan Nugent-Hopkins, jehož pokus k zadní tyči vykopl Matt Murray.
     
    61:10
    Leon Draisaitl a Connor McDavid jeli dva na brankáře, ale jeden z beků se vrátil. Hostující kapitán se dostal ke střele, kterou pokryl Matt Murray.
     
    60:56
    Bryan Rust se natlačil před branku, kde atakoval brankáře, jenž přišel o kotouč. Jevgenij Malkin pak bekhendem branku přestřelil.
     
    54:02
    John Marino propadl u mantinelu, a tak se do přečíslení hnal Connor McDavid, který tentokrát na německého kolegu nepřihrál, jelikož prohození na něj bylo tečováno.
     
    53:32
    Vyloučení v týmu Edmonton Oilers (Zack Kassian – 2 min., nedovolené bránění).
    53:14 Brian DUMOULIN - 1:1
     
    53:14
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Nedáš – dostaneš a Penguins vyrovnávají při vlastním oslabení! Domácí celek ujížděl do přečíslení, které režíroval Bryan Rust. Útočník Pens přihrál pod sebe, kde se nacházel BRIAN DUMOULIN, jehož pokus zamířil přesně k pravé tyči. Asistence: Bryan Rust.
     
    52:37
    Kotouč zpoza branky vyplul mezi kruhy, kde se nacházel Leon Draisaitl, který ještě přihrával na lépe postaveného spoluhráče. Ryan Nugent-Hopkins byl velmi blízko brankáři, kterého následně trefil.
     
    52:22
    Vyloučení v týmu Pittsburgh Penguins (John Marino – 2 min., hákování).
     
    50:02
    Rychlým výpadem se před branku nacpal Jared McCann, jehož první pokus hostující brankář vyrazil a druhý už Mike Smith schoval pod lapačku. Edmonton v závěru zápasu čeká hodně těžká šichta.
     
    45:00
    Matt Murray vytáhl fantastický zákrok proti zakončení hostujícího kapitána! Connor McDavid dostal přihrávku přes celou šířku útočného pásma a okamžitě pálil těsně nad ledem. Domácí brankář se přesunul a předvedl zákrok betonem.
     
    43:31
    Vyloučení v týmu Pittsburgh Penguins (Nick Bjugstad – 2 min., hákování).
     
    42:05
    Cink! Po vyhraném vhazování zamířila černá guma na modrou čáru, kde se napřáhl opět Jevgenij Malkin. Dělovka ruského hráče zamířila do pravé tyče, Pittsburgh byl hodně blízko, ale zatím mu není souzeno.
     
    41:52
    U pravé tyče se nacházel Jake Guentzel, jenž poslal puk jen do brankářova betonu. Puk zůstal ležet v brankovišti, a tak stejný hráč přihrával pod sebe. Ovšem Jevgenij Malkin místo odkryté klece trefil jen boční síť.
     
    41:27
    Vyloučení v týmu Edmonton Oilers (Jujhar Khaira – 2 min., podrážení).
     
    38:14
    Jevgenij Malkin zapomněl kotouč u mantinelu, a tak se před branku tlačil Ryan Nugent-Hopkins, který mířil na zadní tyč, ovšem trefil brankářovu vyrážečku. Poté se o dorážku pokusil Jujhar Khaira, jehož zastavila ruská hvězda Pens.
     
    37:31
    Vyloučení v týmu Edmonton Oilers (Darnell Nurse – 2 min., vysoká hůl).
     
    33:31
    Dvě největší hvězdy Oilers se vydaly do přečíslení. Connor McDavid vyzval ke skórování Leona Draisaitla, který minul pravou tyčku domácí svatyně. Ovšem skvěle se přesunul také Matt Murray.
     
    30:52
    Vyloučení v týmu Edmonton Oilers (Matt Benning – 2 min., hákování).
     
    29:54
    Mezi kruhy si najel Jevgenij Malkin, na kterého dlouho čekal Kris Letang. Zakončení ruského útočníka zamířilo jen vedle levé tyče, to byla další velká šance.
     
    28:53
    Hned v úvodu přesilové hry vystřelil z pravé strany Sidney Crosby, jehož pokus vyrazil hostující brankář před sebe. Rychle se zorientoval Jake Guentzel, jenž nastřelil levou tyčku.
     
    28:42
    Vyloučení v týmu Edmonton Oilers (Matt Benning – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
    27:21 Colby CAVE - 0:1
     
    27:21
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Dočkali jsme se úvodní branky, kterou mají na svědomí Oilers! COLBY CAVE získal velkou rychlost ve střední třetině, čímž se dostal přes Marcuse Petterssona. Hostující útočník pak předved dlouhou kličku a po ledě zamířil do odkryté branky. Pro tohoto hráče je to první bod v NHL. Asistence: Matt Benning a Markus Granlund
     
    20:41
    Na ose hrací plochy se nacházel Jake Guentzel, jemuž zakončení vůbec nesedlo. Ovšem kotouč narazil do brusle Dominika Simona, avšak Mike Smith si znovu poradil betonem.
     
    17:56
    Jevgenij Malkin se za vlastní brankou snažil vybojovat puk u hrazení, což se mu nepovedlo. Šikovnější byl totiž jeden z hostů, který hledal před brankou postaveného Patricka Russella. Jeho pokus pak skončil v brankářově lapačce.
     
    06:17
    Jake Guentzel přihrál před branku, kam si najel domácí kapitán. Sidney Crosby předvedl dlouhou kličku, po které se dostal do velkého úhlu a odkrytou branku minul.
     
    00:57
    Connor McDavid objel branku a předal kotouč na modrou čáru, kde se nacházel Oscar Klefbom, jehož pokus se odrazil od zadního mantinelu před branku, kam dojížděl Jujhar Khaira. Matt Murray se skvěle po chybě přesunul a zasáhl lapačkou.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 54. Dumoulin (Rust) – 28. Cave (Benning, M. Granlund), 63. Draisaitl


    Pittsburgh Penguins: M. Murray (Jarry) – Letang, Dumoulin, J. Schultz, M. Pettersson, Marino, J. Johnson – Simon, Crosby (C), Guentzel – Hörnqvist, Malkin, Galchenyuk – Rust, Bjugstad, McCann – B. Tanev, Blueger, Aston-Reese.
    Edmonton Oilers: M. Smith (Koskinen) – Bear, Nurse, Persson, Klefbom, Benning, K. Russell – Kassian, McDavid (C), Draisaitl – Gagner, Nugent-Hopkins, Khaira – Chiasson, Haas, Neal – P. Russell, Cave, M. Granlund.

    Rozhodčí: Nicholson, StPierre – Barton, Fournier
    bahis siteleri