MAC Budapešť – Nové Zámky 7:1 (kon.) | Košice – Nitra 4:1 (kon.) | Zvolen – Trenčín 1:2 (kon.)
Banská Bystrica – Lipt. Mikuláš 1:0 (1:0 po s.n.) | Detva – Poprad 2:4 (kon.) | HC Slovan – Michalovce 5:2 (kon.)
konec
MAC Budapešť
7:1 (1:1, 3:0, 3:0)
HC MIKRON Nové Zámky
sk Neděle 03.11.2019, 15:00 • Ice rink MAC Budapešť, HUN • Tipos Extraliga (SR) • 20. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    48:47
    Budapešť dáva gól!
    Domáci expresne rýchlo využívajú ďalšiu presilovú hru. Chris Bodó prihral puk do medzikružia, kde bol na strelu pripravený CHRIS LANGKOW. Ten sa do puku oprel z prvej a puk sa od tyčky odrazil do bránky. Stav stretnutia je 7:1! Asistencia: Chris Bodó.
     
    43:24
    Budapešť dáva gól!
    Netrvalo dlho a sme svedkami ďalšieho presného zásahu a takmer identického, ako tomu bolo naposledy. Gól strelil ISTVÁN TERBÓCS, ktorý si spracoval pred bránkou súpera prihrávku od Istvána Sofrona a následne zakončil do odkrytej časti bránky. Stav stretnutia je už 6:1 a zdá sa, že je rozhodnuté. Asistencie: István Sofron, Tamás Pozsgai.
     
    42:35
    Budapešť dáva gól!
    Brúnó Kreisz sa s pukom ocitol pred bránkou, ale rozhodol sa prihrať vedľa stojacemu BARNABÁSOVI MAJOROSSOVI, ktorého strela z prvej rozvlnila sieť. Kde teraz bola defenzíva Nových Zámkov nikto nevie. Stav stretnutia je 5:1! Asistencie: Brúnó Kreisz, Chris Carlisle.
     
    34:16
    Budapešť dáva gól! ISTVÁN SOFRON si vymenil puk s Patrickom McNallym, čím si vytvoril dostatok priestoru k zakončeniu. Puk usmernil do ľavej časti bránky. Ďalšia presilová hra bola využitá a stav stretnutia je 4:1! Asistencia: Patrick McNally.
     
    31:05
    Budapešť dáva gól! Chris Carlisle zakončil spoza brániaceho hráča. Na tento pokus ešte dokázal gólman reagovať, ale puk len vyrazil do priestoru, kde sa nachádzal úplne voľný CHRIS BODÓ. Tomu stačilo už len trafiť puk do úplne odkrytej bránky. Presilová hra využitá a stav stretnutia je tak 3:1!
     
    24:24
    Budapešť dáva gól!
    Domáci dokázali využiť presilovú hru a otočiť nepriaznivý stav stretnutia. Chris Carlisle zakončil od modrej čiary. Do dráhy strely vložil svoju hokejku CHRIS LANGKOW, ktorý puk tečoval k ľavej tyčke. Stav stretnutia je 2:1! Asistencia: Chris Carlisle.
     
    17:36
    Budapešť dáva gól!
    Boli sme svedkami nádhernej útočnej akcie v podaní domácich hráčov. Gregory Charles Strech vyviezol puk , následne ho prihral ZSOMBOROVI GARÁTOVI, ktorý si obišiel brániaceho hráča, spravil kľučku na gólmana a zasunul puk do odkrytej časti bránky. Stav stretnutia je 1:1! Asistencie: István Sofron, Gregory Charles Strech.
     
    09:57
    HC Nové Zámky dali gól!
    BRANISLAV FÁBRY sa najlepšie zorientoval pred bránkou súpera a do úplne odkrytej bránky dorazil odrazený puk. Nové Zámky využívajú presilovú hru a stav stretnutia je tak 0:1! Asistencie: Filip Bajtek, Daniel Štumpf.

    Róbert Gašpárek

    Branky a nahrávky: 18. Garát (Sofron, Strech), 25. Langkow (Carlisle), 32. Bodó (Carlisle), 35. Sofron (McNally), 43. Majoross (Kreisz, Carlisle), 44. Terbócs (Sofron, Pozsgai), 49. Langkow (Bodó) – 10. Fábry (Bajtek, Štumpf)


    MAC Budapešť: Bálizs (Halász) – Carlisle, Garát, Macaulay, McNally, Fejes, Pozsgai, Kreisz, Csollák – Sofron, Strech, Terbócs – Bodó, Langkow, Orban – Szigeti, Pitt, Klempa – Schlekmann, Majoross, Nagy
    HC MIKRON Nové Zámky: Kristín (Pavlas) – Hatala, Ordzovenský, Dlugoš, Mikuš, Hain, Šmach, Drtina – Pospíšil, Hruška, Jurík – Jakúbek, Fábry, Bajtek – Štumpf, Ondrušek, Rogoň – Múčka, Bečka , Mikula

    Rozhodčí: Mullner, Fridrich – Vyšný, Konc ml.
    bahis siteleri