Karlovy Vary – SOHO Olomouc 3:4 (1:3 po s.n.) | HC Sparta Praha Sledge – SHK Mustangové 0:5 (kon.)
konec
HC Sparta Praha Sledge
0:5 (0:1, 0:1, 0:3)
SHK Mustangové AUTO IN
Neděle 10.11.2019, 15:00 • Tipsport aréna, Praha - Holešovice. • Česká para hokejová liga • 6. kolo
Partner:
     
    Ode mne je to z Tipsport arény vše. Přeji prima den. Na počtenou se těší Richard Wagner. (16:42:41)
     
    Zápas je u konce. Ačkoliv se domácí sympaticky snažili, tak nakonec nedosáhli ani na čestný gól. Spartu srazil Bernard Hering, který byl u všech pěti branek, přičemž tři z toho dal sám. Dvě další zaznamenal kapitán Pavel Kubeš.
     
    Konec zápasu.
     
    44:24
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Pátá branka za zády brankáře Sparty. HATTRICK dovršuje BERNARD HERING, který doklepl za bezmocnou oporu domácího týmu střelu Pavla Doležala, kterou předtím Michal Vápenka bryskně vyrazil. Asistence: Pavel Doležal.
     
    43:30
    Sparta vyhrála vhazování v útočném pásmu a hned zkoušela své střelecké štěstí. To jí ale dnes není přáno, puk skončil vedle branky.
     
    42:35
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Pro pražský celek je čtvrtá inkasovaná branka velmi krutým ortelem. Přeci jen se v posledních okamžicích tlačili do zakončení více a úspěch mohl by jim být přán. Leč do pootevřených zadních vrátek vletěl BERNARD HERING, kterému prostrčil kotouč Marek Michalec. Hostující kanonýr se zjevil sám před Michalem Vápenkou, kterého překonal blafákem na zadní tyč! Asistence: Marek Michalec.
     
    41:52
    Jezdí se na jednu i na druhou stranu, Pražané se snaží vybojovat alespoň čestný gól. Jejich snahu ale maří zkonsolidovaná defenziva Východočechů.
     
    40:42
    Mustangové jsou nastěhovaní v obraně soupeře a činí vítr na levém kruhu. Obrana Sparty se však čile brání.
     
    39:52
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Dost možná je rozhodnuto o výsledku dnešního střetnutí! Podruhé se prosazuje pardubický kapitán PAVEL KUBEŠ, který dostal perfektní křižnou nahrávkou skrze celé pásmo od Bernarda Heringa a utěšenou střelou k bližší tyči překonal marně se natahujícího Michala Vápenku! Asistence: Bernard Hering.
     
    39:30
    Ofsajd Sparty a následuje vhazování na útočné modré čáře. Utkání přihlíží pěkná kulisa, diváci své miláčky neúnavně podporují.
     
    38:55
    Na obě dvě strany jsme viděli útočné snažení. Častěji jsou však před brankářem soupeře zatím dva góly ztrácející Pražané.
     
    37:57
    Alex Ohar našel Martina Zikmunda, který už byl ale hodně z úhlu. Puk mu navíc uskočil, a tak se hraje za Bočkovou svatyní.
     
    36:57
    Sparta se dostala do útočného pásma, ale zakončit se jí nepovedlo. Po icingu Mustangů se vhazuje před Petrem Bočkem.
     
    35:47
    Několik okamžiků se hrálo po mantinelech, kde bylo k vidění spoustu zajímavých a ostrých soubojů.
     
    34:42
    Po buly, které se provádělo před brankou Sparty, získali hosté kotouč, který hned vyslali na soupeřova gólmana. Ten jej schoval ve výstroji.
     
    34:24
    Mustangové jsou v plném počtu a hra se odbývá ve středním pásmu.
     
    33:49
    Pavel Kubeš si nabruslil mezi kruhy, odkud ostře vystřelil. Jeho ránu dokázal Michal Vápenka tečovat mimo klec.
     
    33:30
    Ve vlastní nevýhodě vyjel zpoza branky Bernard Hering, ale zblízka si na Michala Vápenku nepřišel. Následně ještě přišla dorážka, kterou si maskovaný muž Sparty rovněž pohlídal!
     
    32:26
    Jiří Krupička měl dobrou pozici a také vystřelil. Brankář Petr Boček se ale stihl natáhnout a připsal si velmi dobrý zákrok! Mustangové po buly vyhodili kotouč do bezpečných vod.
     
    32:03
    Vyloučení v týmu SHK Mustangové AUTO IN (Richard Buhr – 2 min, sekání).
     
    31:39
    Pavel Kubeš přejel modrou čáru a rychle vystřelil. Jeho zakončení letící k tyči dokázal schovat v lapačce pozorný Michal Vápenka.
     
    30:54
    Tomáš Kvoch našel Bernarda Heringa, jehož rychlou přihrávku dokázali sparťané zablokovat a odpálit mimo nebezpečné území.
     
    30:30
    Pardubice jsou v plném počtu, Bernard Hering se zapojuje do hry. A hned se také stal aktérem šance, po které se musel vytáhnout Michal Vápenka.
     
    30:01
    Začala třetí třetina.
     
    Třetí dějství se začne dít cca v 16.16.
     
    Mustangové ve druhé třetině navýšili svůj náskok, když se prosadil kapitán Pavel Kubeš. Sparta ale v závěru periody výrazně kousala, čímž dala jasně najevo, že se nevzdává.
     
    30:00
    Druhá třetina skončila.
     
    29:50
    Ještě jeden únik zkouší pražská Sparta, ale obrana Mustangů je více než pevná ve svém defenzivním postavení.
     
    29:30
    Pražané přišli o kotouč a pardubičtí Mustangové dokázali přenést hru před branku, kterou hájí gólman v rudém dresu.
     
    28:30
    Vyloučení v týmu SHK Mustangové AUTO IN (Bernard Hering – 2 min, nedovolené bránění).
     
    28:26
    Bernard Hering jel sám na Michala Vápenku, na kterého zkusil zakončení na bližší tyč, ale podobně jako sparťanský útočník před malou chvílí nezamířil přesně.
     
    28:04
    Domácí tým nyní zapnul na útočný stupeň. Zdeněk Šafránek hledal před branku najíždějícího Miroslava Novotného, ale Petr Boček se včas položil do přihrávky a kotouč zachytil.
     
    27:09
    Jiří Krupička dostal nahrávku a stál zcela sám před brankou Petra Bočka, kterého chtěl obstřelit pokusem na zadní tyč. Puk však o decimetr tyčku minul!
     
    26:25
    Pardubický útok stihla obrana Sparty zastavit, následně se touš dostal k Heringovi, jehož nepříliš razantní zakončení v klidu pokryl Michal Vápenka.
     
    25:19
    Jiří Raul se prosmýkl na pravý kruh, odkud vypálil. Jeho pokus nebyl vůbec špatný, ale chybělo mu pár centimetrů.
     
    24:48
    Miroslav Novotný nyní bojoval na kruhu na hranici všech možných sil. Perfektní práci ale nakonec domácí nedokázali zužitkovat, a to díky precizní obraně soupeře.
     
    23:57
    Série osobních soubojů na středu útočného pásma Sparty vyvrcholila pardubickým vystřelením kotouče do území, které nepatří nikomu, ale zároveň je všech.
     
    22:59
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Mustangové se po ukázkové akci dostávají do dvoubrankového náskoku! Kapitán hostů PAVEL KUBEŠ dostal nádhernou přihrávku od Bernarda Heringa a ocitl se sám proti Michalu Vápenkovi. Svůj nájezd vyřešil bravurní střelou k tyči, na kterou neměl domácí muž s maskou nárok dosáhnout. Asistence: Bernard Hering.
     
    22:18
    Opět táhl útok Mustangů Bernard Hering, který našel mezi kruhy dobře postaveného Lukáše Kořínka, jehož střelu jeden z hráčů ztečoval a Michal Vápenka posléze neposedný puk zalehl.
     
    21:40
    Alex Ohar vybojoval u mantinelu kotouč, který poslal před branku. Před dojíždějícím Krupičkou byl ale včas venku z branky Petr Boček.
     
    20:51
    Bernard Hering nejprve našel Miloše Ledivnku, jehož střela z mezikruží byla zblokována Jiřím Raulem. Následně vypálil agilní Hering sám, ale minul branku.
     
    19:47
    Pražský tým zaujal pozici v útočném pásmu, avšak nahozený puk stihl usměrnit pod svou lapačku Petr Boček, který sklízí ovace publika.
     
    18:36
    Sparta šla do přečíslení tři na jednoho. Jiří a Zdeněk Krupičkovi vzájemnou kombinací uvolnili na pravém kruhu Alexe Ohara, jenž ještě hledal na brankovišti Zdeňka Krupičku, ale přihrávka šla nepřesně!
     
    18:07
    Marek Michalec po rychlém brejku vybruslil zpoza branky a zblízka chtěl procpat touš za záda Michala Vápenky. Ten se ale nenechal nachytat a připsal si další dobrý zákrok.
     
    17:32
    Sparta vyhrála další vhazování a jen málo chybělo k tomu, aby přihrávka Jana Zapletala našla volného adresáta. Pardubická defenziva ale stihla touš ztečovat.
     
    17:07
    Hned po vhazování se Východočeši dopouštějí stejné technické hrubky, a tak se buly před brankářem hostů zopakuje.
     
    16:55
    Píská se zakázané uvolnění Mustangů. Hra se tedy stěhuje před brankáře Petra Bočka.
     
    16:33
    Pardubičtí nyní zabránili pražskému týmu v přechodu přes modrou čáru bryskně vystavěnou barikádou.
     
    15:52
    Další pokus, který letěl na domácí kasu šel tentokrát z mezikruží, ale i tento kotouč se stal kořistí široké rukavice sparťanského gólmana.
     
    15:32
    Dnes velmi aktivní Bernard Hering vybruslil zpoza branky a vystřelil. Puk letící pod horní tyč ale dokázal zpacifikovat lapačkou Michal Vápenka!
     
    15:01
    Začala druhá třetina.
     
    Po úvodní části je šťastnější tým z města perníku, který vede díky zásahu Bernarda Heringa. Ten otevřel skóre v osmé minutě po utěšené akci.
     
    15:00
    První třetina skončila.
     
    14:25
    Jiří Krupička s Jiřím Raulem na jedné straně jeli do brejku, ale byli eliminováni včasným zásahem brankáře. Do brejku rychle upaloval Bernard Hering, ale jeho vysokou střelu pokryl bryskním semaforem Michal Vápenka.
     
    13:38
    Pavel Kubeš vyslal jedovku z pravého kruhu, ale domácí muž s maskou a několikanásobný reprezentant včas nastavil výstroj.
     
    13:19
    František Horníček se tlačil do zakončení, ale jeho pokus zablokoval rychle přistoupivší Jan Zapletal.
     
    12:54
    Marek Michalec uhájil na kruhu svou pozici mezi dvěma protihráči. Povedlo se mu i vystřelit, ale jeho zakončení bylo sraženo za branku.
     
    12:02
    Jiří Raul nabral rychlost a v souboji jeden na jednoho byl první u volného puku na pravém kruhu. Jeho zakončení z první ale letělo těsně vedle.
     
    11:41
    Ještě dvanáct vteřin budou hrát domácí hokejisté v oslabení, nyní se jim povedlo rozbít útok soupeře tak, že se vhazuje před Bočkovou svatyní.
     
    11:15
    Bernard Hering našel parádní křižnou nahrávkou před brankou Františka Horníčka, jehož rychlé zakončení vyrazil rychle se přesouvající Michal Vápenka!
     
    10:43
    Sparťané ve vlastním oslabení sjeli k brance Petra Bočka, který dokázal skrýt vystřelený puk pod výstrojí.
     
    09:53
    Vyloučení v týmu HC Sparta Praha (para) (Jan Frolík – 2 min, Téčko).
     
    08:15
    Vyloučení v týmu HC Sparta Praha (para) (hráčská lavice – 2 min, příliš mnoho hráčů).
     
    07:28
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Hosté se dostávají do vedení, když Kubešův hezký pas před branku zužitkoval BERNARD HERING, který zblízka zametl kotouč za bezmocného Michala Vápenku! Zároveň hlásíme, že je vše v pořádku a pojedeme naplno! Asistence: Bernard Hering.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Sparta Praha (para): Vápenka – J. Krupička (C), Zapletal, Raul (A) – Ohar, Novotný, Frolík, Šafránek, Nachtigalová, Zikmund, Pšenčík, Z. Krupička (A).

    SHK Mustangové AUTO IN: Boček – Kvoch, Kubeš (C), R. Buhr – Neuman, Kolek, Michalec, Horníček, V. Buhr, Hering, Doležal (A), Kořínek, Chrudimský, Ledvinka.

    Rozhodčí: Jaroslav Krivák a Tomáš Výborný.
     
    Vážení sportovní diváci,

    vzhledem k provozním problémům začne on-line přenos pouze jako změny stavu. Děkujeme za pochopení, vydržte u svých přijímačů.
     
    Příjemný dobrý den,

    právě jste si otevřeli on-line přenos z para hokejové ligy. Domácí Sparta Praha, která v posledním kole podlehla v souboji o pozice na spodku tabulky Olomouci 0:2, hostí pardubické Mustangy, kteří mají o tři body více. Po porážce 2:5 v Karlových Varech si jistě budou chtít napravit chuť.

    Nejnovější ledová aréna v Praze uvidí tedy další napínavý souboj dvou družstev, která jsou si tabulkově blízká. Pražany letos trápí koncovka. Za pět kol se jim povedlo zaznamenat jen tři branky, takže se určitě budou chtít střelecky chytit. Vzadu jim to šlape, zvlášť díky dlouholetému reprezentačnímu brankáři Michalu Vápenkovi jsou s deseti inkasovanými góly druhý nejlépe bránící tým soutěže.

    Pardubičtí koně o sobě tvrdí, že jsou nezkrotní, rychlí a hrdí. Trochu to koreluje i s jejich letošní střeleckou potencí, která je na vysoké úrovni. Se čtrnácti vstřelenými brankami byli po čtyřech kolech druhý nejlepší tým ve zmiňované disciplíně. Stejně to ale padá i na druhou stranu, Pardubičtí se součtem zápasu na západě Čech dostali již rovných dvacet fíků.

    Kdo se nakonec stane vítězem tohoto utkání? To sledujte na onlajnech!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 8. Hering (Kubeš), 23. Kubeš (Hering), 40. Kubeš (Hering), 43. Hering (Michalec), 45. Hering (Doležal)


    HC Sparta Praha Sledge: Vápenka – J. Krupička (C), Zapletal, Raul (A) – Ohar, Novotný, Frolík, Šafránek, Nachtigalová, Zikmund, Pšenčík, Z. Krupička (A).
    SHK Mustangové AUTO IN: Boček – Kvoch, Kubeš (C), R. Buhr – Neuman, Kolek, Michalec, Horníček, V. Buhr, Hering, Doležal (A), Kořínek, Chrudimský, Ledvinka.

    Rozhodčí: Jaroslav Krivák a Tomáš Výborný
    thejrc.org