Montreal – Columbus 3:2 (1:0 po s.n.) | Boston – Florida 4:5 (1:2 po s.n.) | NY Rangers – Pittsburgh 3:2 (po pr.)
St. Louis – Arizona 2:3 (0:2 po s.n.) | Winnipeg – Colorado 0:4 (kon.) | Anaheim – Detroit 3:4 (po pr.)
Vancouver – Nashville 5:3 (kon.) | Los Angeles – Minnesota 3:1 (kon.) | San Jose – Edmonton 6:3 (kon.)
konec
San Jose Sharks
6:3 (3:0, 2:1, 1:2)
Edmonton Oilers
Středa 13.11.2019, 04:38 • SAP Center, San Jose • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    52:18 Sam GAGNER - 6:3
     
    52:18
    Edmonton právě vstřelil branku!
    A další branka, která osud přeci trochu zdramatizuje! Před brankou bylo hned několik hráčů a k zakončení se dostal Joakim Nygård, jehož pokus vyrazil Martin Jones za branku. K zadnímu hrazení si pro kotouč zajel SAM GAGNER, jenž o brankářova záda skóroval. Asistence: Joakim Nygårda Patrick Russell .
    50:30 Timo MEIER - 6:2
     
    50:30
    San Jose právě vstřelilo branku!
    S góly se v tomto zápase opravdu nešetří! Erik Karlsson nahodil kotouč před branku, kde se nacházel TIMO MEIER, jehož teč zamířila mezi brankářovy betony. San Jose hraje v dnešním střetnutí v předbrakovém prostoru skvěle. Asistence: Erik Karlsson a Barclay Goodrow.
    49:08 Zack KASSIAN - 5:2
     
    49:08
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Za vlastní brankou chyboval Tomáš Hertl, kterému kotouč utekl ke Connoru McDavidovi. Následně se puku zmocnil Leon Draisaitl, jenž celou akci vyšperkoval přihrávkou na ZACKA KASSIANA. Jeho zakončení zamířilo po ledě do tyče, ale následná dorážka se už ujala. Asistence: Leon Draisaitl a Connor McDavid.
    37:34 Tomáš HERTL - 5:1
     
    37:34
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Narozeninový dárek pro českého útočníka! TOMÁŠ HERTL naskočil do hry z trestné lavice a rovnou si to zamířil před branku, kde se snažil zpracoval přihrávku od Erika Karlssona. Domácí hráč měl štěstí v neštěstí, když kotouč od jeho hole doputoval mezi Smithovy betony. Asistence: Erik Karlsson a Logan Couture.
    29:57 Leon DRAISAITL - 4:1
     
    29:57
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Další teč Žraloků v předbrankovém prostoru končí tentokrát vlastním gólem! LEON DRAISAITL najel k modré čáře, odkud nahodil černou gumu na branku. Letící kotouč zasáhl Brent Burns, jenž znemožnil Martinu Jonesovi zasáhnout. Asistence: Sam Gagner a Ethan Bear.
    21:26 Barclay GOODROW - 4:0
     
    21:26
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Žraloci jsou dnes v předbrankovém prostoru opravu nebezpeční! Erik Karlsson přihrál zadovkou na modrou čáru, kde se místo něj nacházel Timo Meier. Jeho nahození mezi kruhy tečoval BARCLAY GOODROW, jenž nedal brankáři šanci zasáhnout.. Asistence: Timo Meier a Erik Karlsson.
    11:12 Patrick MARLEAU - 3:0
     
    11:12
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Hostující celek je zralý na ručník! Tim Heed vystřelil od modré čáry a mezi kruhy si kotouč našel PATRICK MARLEAU, jehož teč zamířila nad Smithovu lapačku. Hostující brankář s góly nemohl téměř nic dělat. Asistence: Tim Heed a Joe Thornton.
    07:27 Evander KANE - 2:0
     
    07:27
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Nahození od modré čáry předvedl Brenden Dillon, do jehož pokusu vložil hůl Logan Couture. S jemnou tečí si ještě Mike Smith poradil, ovšem na následnou dorážku EVANDERA KANEA už nedosáhl. Asistence: Logan Couture a Brenden Dillon.
    04:04 Brent BURNS - 1:0
     
    04:04
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Žraloci zažívají výborný vstup do utkání s Edmontonem! Marcus Sörensen přihrál na levou stranu útočného pásma, odkud BRENT BURNS zamířil milimetrově přesně do vzdálenějšího horního rohu branky a jako první se zapsal mezi střelce. Asistence: Marcus Sörensen a Radim Šimek.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 5. Burns (Sörensen, R. Šimek), 8. E. Kane (Couture, Dillon), 12. Marleau (Heed, J. Thornton), 22. Goodrow (Meier, E. Karlsson), 38. Hertl (E. Karlsson, Couture), 51. Meier (E. Karlsson, Goodrow) – 30. Draisaitl (Gagner, Bear), 50. Kassian (Draisaitl, McDavid), 53. Gagner (Nygård, P. Russell)


    San Jose Sharks: M. Jones (Dell) – Burns, R. Šimek, E. Karlsson, Vlasic, Heed, Dillon – Labanc, Couture, E. Kane – Goodrow, Hertl, Meier – Marleau, J. Thornton, Sörensen – M. Karlsson, Gambrell, Gregor.
    Edmonton Oilers: M. Smith (Koskinen) – Bear, Nurse, Benning, Klefbom, Manning, K. Russell – Kassian, McDavid, Draisaitl – Chiasson, Nugent-Hopkins, Neal – J. Archibald, Sheahan, Khaira – P. Russell, Gagner, Nygård.

    Rozhodčí: Dwyer, O'Rourke – Baker, Shewchyk

    Diváci: 15 567
    bahis siteleri