Slavia – Mountfield HK 6:0 (kon.) | Vsetín – HK MD Šumperk 3:5 (kon.) | Technika Brno – Jihlava 2:3 (kon.)
Hvězda Praha – Třemošná 3:2 (kon.) | HC Litvínov – Sparta 2:1 (3:2 po s.n.) | Třinec – Vítkovice 2:7 (kon.)
K. Vary – Chomutov 4:5 (kon.) | Havířov – Přerov 2:1 (kon.) | Havlíčkův Brod – Č. Budějovice 4:1 (kon.)
Kladno – Kobra 4:1 (kon.) | Poruba – Olomouc 4:3 (po pr.) | PZ Kladno – Plzeň 0:1 (kon.)
Zlín – Kometa Brno 3:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Pardubice 4:3 (kon.) | Liberec – Tábor 5:1 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
3:5 (0:2, 2:1, 1:2)
HK Mladí Draci Šumperk
Sobota 16.11.2019, 12:00 • Zimní stadion Na Lapači • Extraliga dorostu • Skupina Východ
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, ze vsetínského Lapače Vám přeji příjemný zbytek dne. (14:15:56)
     
    Vsetínu se podařilo zásluhou Borise Babeliaka vyrovnat, ale závěr utkání už patřil Drakům. Za hostující celek se prosadil Matěj Trögner a cílem Šumperka bylo toto hubené vedení uhlídat. To se jim podařilo a vítězství trefou do prázdné brány pojistil Tomáš Minařík.
     
    Konec zápasu.
     
    59:53
    Pokus Kočího z vrcholu levého kruhu zablokoval hostující obránce a puk se ocitá na druhé straně kluziště, za brankou Nešpůrka.
     
    59:12
    Hosté už se snaží zápas pouze dohrát a kotouče ze svého pásma vyhazují. To Vsetínští jsou aktivní a chtějí ještě alespoň jednou skórovat, ne-li ještě dostat zápas do prodloužení.
     
    58:30
    Mladí Draci právě vstřelili branku!
    TOMÁŠ MINAŘÍK trefuje střelou přes celé kluziště prázdnou branku Vsetína. Asistence: Bez asistence.
     
    58:11
    Kučera dostává kotouč za obrannou modrou čáru a domácí rozehrávají z vlastního pásma.
     
    58:05
    Nešpůrek zůstává na střídačce.
     
    58:05
    Oddechový čas pro domácí.
     
    58:05
    Vyloučení v týmu HK Mladí Draci Šumperk (Fibigr – 2 min., podrážení).
     
    57:58
    Babeliakovu přihrávku od levé tyčky před branku nikdo nezachytil. Nešpůrek se pomalu ohlíží po střídačce a míří na ni.
     
    57:40
    Domácí v plném počtu.
     
    57:00
    Krajčík zablokoval střelu Burdy od modré čáry. Puk jej však trefil do kolene, a tak zůstal vsetínský obránce ležet na ledě a na střídačku odjíždí až s pomocí spoluhráčů.
     
    56:15
    Vsetínští překazili Šumperku přesilovkovou kombinaci a vyhodili. Kotouč se snažil dobruslit Kuchařík, ale hostující dvojici, která se za pukem taky vydala, byla rychlejší. Nakonec se ale hra před Ryšavého přece jen dostane na delší dobu, jelikož Draci vyhodili na zakázané uvolnění.
     
    55:40
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Kunst – 2 min., podrážení).
     
    53:44
    Mladí Draci právě vstřelili branku!
    Hosté po skončení přesilové hry poněkud zvolnili a neměli takový tlak jako předtím. I přes to se jim ale šest minut před koncem třetí třetiny podařilo dostat do vedení. Lehkou střelu Jana Kučery zablokoval domácí obránce Krajčík, ale Draci se opět dostali k puku. Kučera nabil MATĚJI TRÖGNEROVI na pravý kruh, a ten jej s odrazem od tyčky dostal za brankovou čáru. Asistence: Jan Kučera, Jiří Koutecký.
     
    52:28
    Domácí v plném počtu.
     
    52:04
    Šumperské střely končí všechny mimo branku. Až na jednu. To když dostal Netolický přesnou přihrávku na hranici brankoviště, odkud z první trefil připravený pravý beton.
     
    50:54
    Nešpůrek nyní svůj celek výrazně podržel. Nejprve se postavil proti Fibigrově střele a zůstal ležet u své levé tyčky, čehož se samozřejmě snažil využít Janech. Také ostatní hráči se semkli u brankáře, který všemi možnými způsoby zastavoval jejich střely. Draci nakonec puk za Nešpůrka kolem levé tyče neprocpali.
     
    50:28
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Rigo – 2 min., pozdní dohrání).
     
    49:33
    Slováčkovu střelu vyrazil Nešpůrek vyrážečkou do ochranné sítě. Na pozoru se musel mít domácí brankář také proti dorážce Fibigra, který se snažil co nejlépe zpracovat odraženou střelu. Tentokrát zasahuje Nešpůrek betonem.
     
    48:15
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetínští už podruhé v dnešním utkání využívají přesilovou hru a podruhé také vyrovnávají. Z vrcholu levého kruhu prostřelil Ryšavého k vzdálenější tyči BORIS BABELIAK. Asistence: Matyáš Adámek, Stanislav Kunst.
     
    47:56
    Fibigr obral Adámka o kotouč a Blaško vyhazuje.
     
    47:24
    Vyloučení v týmu HK Mladí Draci Šumperk (Trögner – 2 min., podrážení).
     
    46:18
    Nešpůrek po Trögnerově střele z pravého křídla nepřikryl kotouč, a ten se tak volně nacházel vedle jeho pravého betonu. Následně už ale neměl přes dojíždějícího Kučeru šanci na rozehrávku, a tak hru raději opravdu přerušil.
     
    45:49
    Vsetínští získali nahozením útočné pásmo. První Turkova střela šla mimo. Druhá, ta k levé tyči, už byla nebezpečnější, ale Ryšavý si ji bez problémů pohlídal.
     
    44:31
    Nešpůrek se stačil šikovně přemístit proti Panáčkově střele od modré. Betony vyráží kotouč do rohu kluziště.
     
    43:34
    Hosté v plném počtu.
     
    43:09
    Od modré pálil Velikovský. Jeho střela proletěla okolo pravé tyčky, ale pokud by domácí kapitán zamířil přesně, měl by velkou šanci na úspěch, jelikož Ryšavý přes clonící hráče vůbec nic neviděl.
     
    42:44
    Přesilová hra se Vsetínu nedaří. Podobný obraz početní výhody domácích jsme tu měli už v první třetině. Draci drží svého soupeře u mantinelu a vyhazují.
     
    41:34
    Dědek byl v akci před brankou podražen, přepadl na Ryšavého a spolu s ním doklouzal v pádu na vrchol levého kruhu. Hostující obránce Panáček dostává dvě minuty za podrážení.
     
    41:08
    Jako první se útočné iniciativy chopil Šumperk, ani jedna střela hostujícího celku ale Nešpůrka neohrozila. Na druhé straně se o ofenzivu pokusili Valaši, ale ani Ryšavý zasahovat nemusel.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Draci mohli své vedení navýšit už v první minutě druhé třetiny, kdy gólu do prázdné brány zamezila domácí obrana. V jedné ze zkrácených přesilových her se podařilo prosadit Matyáši Adámkovi, který tak dostal při dvoubrankovém manku domácí do hry. A povedlo se mu to. Valachy tato branka opravdu nabudila a nejen, že za 30 sekund Václav Kočí srovnal na 2:2, ale žluto-zelení se také stali lepší týmem. Domácí měli očividnou převahu, ale z brejku skóroval Jan Kučera. Nejproduktivnější hráč Draků jim tak hráli vedení a do třetí třetiny budou vstupovat s lehkým náskokem.
    Třetí třetina začne cca v 13:37.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:35
    Turek poslal přihrávku přes šířku kluziště na Kunsta, který za jízdy tečoval puk k levé tyči. Branku minul.
     
    39:10
    Adámek zakončoval z levého křídla sám na vzdálenější tyč. Jeho pokus má Ryšavý v lapačce.
     
    38:59
    Domácí v plném počtu.
     
    38:26
    Draci si v této přesilové hře zatím nevybudovali žádnou šanci, hraje se v klidném tempu a Valaši hlídají kotouč převážně ve svém útočném pásmu.
     
    36:59
    Hrnčíř, Tobola a Dědek se snažili procpat puk za ležícího gólmana. Ani jednomu ze Vsetínských se skórovat nepodařilo a Dědek navíc dostává dvouminutový trest za sekání.
     
    36:23
    Babeliak to zkusil proti přesile tří hráčů, ale Slováček mu kotouč sebral. Drakům se však nepovedlo dostat z pásma a Vsetín míří k brankovišti.
     
    35:36
    Nyní měl šumperský brankář velké štěstí, jelikož po střele z pravého křídla zazvonila tyčka jeho branky.
     
    35:26
    Jurkovi se před brankou nabízel ještě Bednařík, ale Jurek to nakonec vzal z pravého kruhu na sebe. Ryšavý ukrývá kotouč ve výstroji a hra je přerušena.
     
    34:30
    Obě mužstva v plném počtu.
     
    34:25
    V přečíslení dva na jednoho se ocitli Babeliak s Adámkem. Prvně jmenovaný přihrál na Adámka, ten mu ale puk těsně před brankou vrátil, což už Babeliak nečekal. Kdyby přihrávku dostal a rychle zpracoval, mohl pálit do odkryté brány.
     
    33:41
    Kopřiva získal útočné pásmo nahozením a Valaši se v něm dokázali udržet. Proti Kunstově střele od modré však zasáhl Šucha, jenž dostává kotouč daleko od vlastní brány.
     
    32:49
    Mladí Draci právě vstřelili branku!
    Domácí útočník Dědek byl proti přesile čtyřech hráčů Šumperka zastaven. Na levé křídlo si v tento moment nabruslil JAN KUČERA, který dostal dlouhou přihrávku od Antonína Kareše. Kučera se rázem ocitl úplně sám uprostřed útočného pásma a zakončil do levého horního rohu. Asistence: Antonín Kareš.
     
    32:30
    Vyloučení v týmu HK Mladí Draci Šumperk (Minařík – 2 min., držení).
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Tobola – 2 min., nafilmovaný pád nebo přehrávání).
     
    32:02
    Šumperk vyhodil kotouč z pásma a domácí si pro něj museli dojet až za Nešpůrkovu branku. Po levém křídle se pak utrhl Babeliak, který přebruslil obranu Draků a po stahovačce před brankovištěm zakončil. Trefil beton připraveného Ryšavého.
     
    30:40
    Z herního projevu to vypadá, jako kdyby hráli domácí přesilovku. Nepouštějí svého soupeře k puku a hrají v těsné blízkosti Ryšavého, který má zatím vsetínský tlak pod kontrolou.
     
    29:04
    Valaši jsou na puku a velice aktivní. Tlačí se do brankoviště a Ryšavý má problém s mnoha nebezpečnými dorážkami.
     
    28:08
    Domácí v plném počtu.
     
    27:59
    Hosté v plném počtu.
     
    27:55
    Bednařík se urval po levém křídle jeho střelu před obránce hostující bek zastavil a domácí, které dvě branky nabudily, se musí vrátit za modrou čáru.
     
    27:24
    Kočí ve vzduchu tečoval Hrnčířovu střelu z pravého kruhu. Vysokou střelu odrazil Ryšavý vyrážečkou.
     
    26:08
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Krajčík – 2 min., napadení).
     
    25:59
    Vyloučení v týmu HK Mladí Draci Šumperk (Fibigr – 2 min., napadení).
     
    25:48
    Vsetín právě vstřelil branku!
    A během 30 sekund je vyrovnáno. Před brankou se nejlépe zorientoval VÁCLAV KOČÍ, jenž poslal kotouč do horních pater branky. Asistence: Tomáš Tobola.
     
    25:18
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Domácí celek se raduje z první branky v utkání. Střelu Borise Babeliaka z mezikruží tečoval na hranici brankoviště MATYÁŠ ADÁMEK do levého horního rohu. Asistence: Boris Babeliak.
     
    24:35
    Valaši se drží před gólmanem Šumperka, ale nemohou se dostat ke střele.
     
    24:26
    Vyloučení v týmu HK Mladí Draci Šumperk (Netolický – 2 min., držení).
    Vyloučení v týmu HK Mladí Draci Šumperk (Ryšavý – 10 min. osobní trest, nesportovní chování). Trest odpyká Slabý.
     
    24:00
    Vsetínu se před Ryšavým nepodařilo zahrozit a po pravém křídle se bez obtíží dostal do útočné třetiny Šucha. Na pravém kruhu nechal puk za sebou pro své spoluhráče, zde byl však jen domácí kapitán Velikovský, který si kotouč převzal.
     
    22:42
    Janech zavezl puk zpět před Nešpůrka a z pravého kruhu také vystřelil. Domácí brankář ukrývá puk v lapačce a vhazovat se bude po jeho levici.
     
    21:38
    Minaříkovu ránu vykryl Nešpůrek pravým betonem. Kotouč končí až na modré čáře a do útoku jdou Valaši.
     
    20:25
    Proti Fibigrově střele z ostrého úhlu zasáhl Nešpůrek rukou, ale kotouč mu nakonec propadl a skončil za ním nehlídán na brankovišti. Toho si jako první všimli domácí hráči a puk před najíždějícími Draky uklidili do bezpečí.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Šumperk se dostal do vedení z první šance tohoto utkání. Za záda Nešpůrka se prosadil kapitán hostujícího celku Jiří Fibigr. Draci byli po první část první třetiny lepším týmem a druhou branku přidal v přesilové hře Ondřej Blaško. Vsetínští se do hry dostali následnými protiútoky a přečísleními, načež ke konci první dvacetiminutovky měli hned několik velkých šancí na snížení. Milan Ryšavý v šumperské brance však zatím bezchybný.
    Druhá třetině začne cca v 12:47.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:58
    Po zakázaném uvolnění hostujícího celku se vhazovalo přes Ryšavým, čehož pro rychlou střelu v posledních sekundách využil Jurek. Šumperský brankář zasahuje pravým betonem.
     
    19:00
    Nešpůrek při šumperském pobytu v útočném pásmu zasahovat nemusel, jelikož všechny střely zablokovali bránící hráči. Na druhou stranu se tak v přečíslení mohli vydat Babeliak s Turkem, druhému jmenovanému přeskočila finální přihrávka hokejku.
     
    17:32
    Po delší době se do útoku dostali také hosté Trögner s Šuchou však v proti přesile Vsetínských neuspěli. Nepovedla se jim křižná přihrávka.
     
    17:13
    Kunst zkoušel nahrát zpoza branky Turkovi do předbrankového prostoru. Puk hosté odklidili.
     
    16:26
    Krajčíkovu střelu od modré zastavil na vrcholu levého kruhu Kučera. Se zpracováním puku měl problém, ale nakonec se mu to povedlo a dostává jej do střední třetiny.
     
    15:54
    Valaši zůstávají v útočném pásmu. Jejich střelecké pokusy však míří mimo nebo končí na zatím bezchybném brankáři Draků.
     
    15:02
    Hosté v plném počtu.
     
    15:00
    V podobné situaci přihrál Hrnčíř Kuchaříkovi, ten trefil pouze připravený beton gólmana Ryšavého.
     
    13:58
    Adámek přihrál v přečíslení dva na jednoho Hrnčířovi, jenž se právě vrátil z trestné lavice. Přihrávka mířila příliš dopředu, i přes to se druhý jmenovaný po puku natáhl a z první jej poslal k levé tyči. Branku však netrefil.
     
    13:46
    Domácí v plném počtu.
     
    13:02
    Vyloučení v týmu HK Mladí Draci Šumperk (Blaško – 2 min., hákování).
     
    12:41
    Šumperk hraje přesilovou hru a opět se stáhl do těsné blízkosti Nešpůrka. Z levé strany brankoviště vystřelil Fibigr i Blaško. První střelu vytěsnil vsetínský gólman vyrážečkou, proti druhé zasáhl betonem.
     
    12:27
    Hosté v plném počtu.
     
    12:23
    Dědek prokličkoval před Ryšavého. Zde už však zaúřadovali bránící hráči Šumperku a dostávají hru na druhou stranu.
     
    11:46
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Hrnčíř.
     
    11:01
    Šumperku se daří držet svého soupeře u mantinelu. Burda vyvezl kotouč a Valaši se musí vracet až ze svého pásma.
     
    10:27
    Vyloučení v týmu HK Mladí Draci Šumperk (Minařík – 2 min., podrážení).
     
    10:03
    Další brejk hostujícího celku! Úplně sám se v útočné třetině ocitl Janech, jeho pokus k levé tyči vykryl Nešpůrek lapačkou.
     
    09:34
    Valaši vyhráli vhazování v útočné třetině a Kunst od modré okamžitě vypálil. Jeho střela proletěla nad Ryšavého brankou a končí na zadním mantinelu.
     
    08:50
    Turkovu lehkou střelu z vrcholu pravého kruhu zblokoval Blaško. Ryšavý tak ukrývá v lapačce až Hrnčířovo nahození z ostrého úhlu.
     
    07:38
    Adámkovu ránu z pravého kruhu vytěsnil Ryšavý levým betonem. Na druhém křídle si k dorážce najížděl Turek, ale ten kotouč nezasáhl.
     
    06:33
    Mladí Draci právě vstřelili branku!
    Hostující celek přesilovku velmi rychle využívá. Draci se nahrnuli k brankovišti a po krátké kombinaci v těsné blízkosti Nešpůrka jej střelou nad ramena překonává obránce ANTONÍN KAREŠ. Asistence: Jiří Fibigr, Jan Kučera.
     
    06:18
    Šumperk si opět vytvořil individuální šanci a tentokrát zasáhla domácí obrana. Krajčík však dostává menší trest za hákování.
     
    06:05
    Kučera získal puk na levém křídle a vydal se proti Nešpůrkovi sám. Nejproduktivnější hráč Draku trefuje spojnici levé tyče a břevna.
     
    05:36
    Domácí v plném počtu.
     
    05:18
    Hosté v plném počtu.
     
    05:09
    Vsetínští se ze začínajícího tlaku dobře osvobodili a šikovně vyhazují k útočné modré čáře.
     
    04:31
    Dědek zavezl puk do útočné třetině, ale záhy o něj přišel. Kotouče se ujal hostující Trögner, který také sám přešel celé kluziště a dostal se až za branku Vsetína, odkud zahajuje kombinaci.
     
    04:09
    Od modré pálil Blaško. Pokus k vzdálenější tyči končí v Nešpůrkově lapačce.
     
    03:36
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Adámek – 2 min., sekání).
     
    03:28
    Turek nahrál od levé tyčky skrz brankoviště Krajčíkovi, jenž čekal na hranici modrého půlkruhu. Ryšavý tečoval letící puk hokejkou, a tak nedovolil domácímu obránci střelu z první k zcela volné praví tyči.
     
    03:18
    Vyloučení v týmu HK Mladí Draci Šumperk (Panáček – 2 min., podrážení).
     
    02:53
    V přečíslení tři na jednoho vystihl Kuchaříkovu zadovku Trögner. Draci tak získali puk, ale nemohou se dostat z pásma.
     
    01:58
    Žádná další větší akce se v utkání zatím neobjevila, hraje se u Ryšavého. Aktuálně probíhá souboj o kotouč na šumperskou brankou.
     
    00:12
    Mladí Draci právě vstřelili branku!
    Tak tohle je opravdu rychlý start. Z první akce překonává vsetínského brankáře JÍŘÍ FIBIGR střelou nad levé rameno. Šumperský kapitán zamířil v nepříliš výhodné pozici, ale gólman byl v mírném podřepu a odkryl Drakům horní část branky. Asistence: Jan Kučera.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    VHK ROBE Vsetín: Nešpůrek (Janura) – Šedlbauer, Velikovský, Kočí, Fojtík, Krajčík, Kunst – Bednařík, Kopřiva, Rigo, Babeliak, Tobola, Adámek, Kuchařík, Hrnčíř, Dědek, Turek, Jurek.

    HK Mladí Draci Šumperk: Ryšavý – Seidenglanz, Minařík, Slabý, Kareš, Netolický, Blaško, Koutecký, Panáček – Burda, Slováček, Kučera, Diviš, Fibigr, Trögner, Janech, Šucha.

    Rozhodčí: Goňa – Kociňák, Pospíšil.
     
    VHK ROBE Vsetín

    Před pauzou odehráli dorostenci zápas s Vítkovicemi, které měly navrch už od začátku. Ve druhé třetině se i prosadily, vzápětí Vsetín vyrovnal, ale to nestačilo, protože Vítkovice během téže třetiny nastřílely další tři góly.

    Na domácí půdě si Vsacané naposledy zahráli v sobotu 26.10. proti Přerovu, kdy se Zubři ve druhé třetině dostali do vedení. V polovině třetí třetiny Vsetín vyrovnal a hrálo se prodloužení, v kterém byl úspěšnějším celkem tým z Valašska.

    Po reprezentační přestávce se Vsacané vydali do Brna, kde byli Kometě po 30 minut vyrovnaným soupeřem a dostali se také jako první do vedení. Na konci druhé třetiny však domácí otočili stav během dvou minut z 0:1 na 3:1 a vítěství už si pohlídali.

    Umístění v tabulce: 8. místo – 13 bodů
    Nejproduktivnější hráč: Boris Babeliak (2+10)
    Nejlepší střelec: Adam Turek (6)
    Nejlepší nahrávač: Boris Babeliak (10)
    Gólmanská jednička: Jakub Nešpůrek
     
    HK Mladí Draci Šumperk

    Šumperk neměl před pauzou zrovna úspěšný týden. Nejprve se utkal s Přerovem, který se prosadil již v polovině první třetiny. Ve druhé třetině došlo na několik vyloučení na obou stranách, kterého se podařilo využít pouze Šumperku. Třetí třetina však přinesla několik vyloučení především na straně Draků, kteří v téže třetině inkasovali 4 góly. Šumperk byl v tomto zápase slabším soupeřem, co se střel týče. Na přerovského gólmana se jim podařilo vystřelit pouze 26krát.

    Další zápas pro ně vypadal nadějněji, kdy již od první třetiny nad Kometou vedli. Jejich šance však byly zmařeny v poslední třetině, kdy si s myšlenkou na vítězství dostatečně nepohlídali bránu a Kometa je o jeden gól přestřílela.

    V minulém kole si Draci poradili s poslední Porubou, kterou přehráli poměrem 5:0.

    Umístění v tabulce: 7. místo – 15 bodů
    Nejproduktivnější hráč: Jan Kučera (7+14)
    Nejlepší střelec: Jan Kučera a Jiří Fibigr (7)
    Nejlepší nahrávač: Jan Kučera (14)
    Gólmanská jednička: Milan Ryšavý
     
    Vzájemná utkání v sezóně:
    3.10. Šumperk – Vsetín 1:2
    Draci se dostali do rychlého vedení, ve druhé třetině však Valaši skóre otočili a ukázali svou sílu, když od 38. minuty drželi jednobrankové vedení až do konce.
     
    Zdravím všechny fanoušky mládežnického hokeje u online přenosu ze zápasu 16. kola ELIOD Extraligy dorostu mezi celky VHK ROBE Vsetín a HK Mladí Draci Šumperk.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 12:00.
    Marken.cz

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 26. Adámek (Babeliak), 26. Kočí (Tobola), 49. Babeliak (Adámek, Kunst) – 1. Fibigr (Kučera), 7. Kareš (Fibigr, Kučera), 33. Kučera (Kareš), 54. Trögner (Kučera, Koutecký), 59. Minařík


    VHK ROBE Vsetín: Nešpůrek (Janura) – Šedlbauer, Velikovský, Kočí, Fojtík, Krajčík, Kunst – Bednařík, Kopřiva, Rigo, Babeliak, Tobola, Adámek, Kuchařík, Hrnčíř, Dědek, Turek, Jurek.
    HK Mladí Draci Šumperk: Ryšavý – Seidenglanz, Minařík, Slabý, Kareš, Netolický, Blaško, Koutecký, Panáček – Burda, Slováček, Kučera, Diviš, Fibigr, Trögner, Janech, Šucha.

    Rozhodčí: Goňa – Kociňák, Pospíšil
    thejrc.org