Tampa – Buffalo 5:2 (kon.) | Philadelphia – Vancouver 2:1 (kon.) | Pittsburgh – Calgary 3:2 (po pr.)
Columbus – Ottawa 1:0 (kon.) | NY Rangers – Minnesota 3:2 (po pr.) | Nashville – St. Louis 3:2 (2:1 po s.n.)
Dallas – Vegas 4:2 (kon.) | Anaheim – NY Islanders 3:0 (kon.) | Los Angeles – San Jose 3:4 (po pr.)
po prodl.
Pittsburgh Penguins
3:2 (1:1, 1:1, 0:0 - 1:0)
Calgary Flames
Úterý 26.11.2019, 01:08 • PPG Paints Arena, Pittsburgh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    63:43 Jake GUENTZEL - 3:2
     
    63:43
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Dominik Kahun už byl sám v útočném pásmu, a tak se s pukem také vydal směrem do středního pásma. Jenže viděl střídajícího JAKEA GUENTZELA, kterému kotouč na modré čáře předal. Zakončení amerického útočníka pak z vrcholu levého kruhu zapadlo ke vzdálenější tyči. David Rittich se tentokrát natahoval marně a Calgary odjíždí poražené. Asistence: Dominik Kahun.
     
    63:19
    John Marino se zbavil soupeře a nacpal se před branku. Kotouč zůstal ležet jen v brankovišti. Za domácí obranou byl zase Johnny Gaudreau, který nevymíchal brankáře.
     
    61:55
    Bryan Rust se sám hnal na českého brankáře, kterého na dvakrát nepřekonal. V té samé pozici se na druhé straně nacházel Mikael Backlund, jenž bekhendem orazítkoval břevno.
     
    49:22
    Zády k hrazení byl Michael Frolík, jenž se rychle otočil a nahodil černou gumu na branku. Tristan Jarry puk vyrazil a od něj začala další akce domácího celku. Z vrcholu pravého kruhu pak vypálil Sam Lafferty, jehož dobrou ránu vyrazil hranou betonu David Rittich.
     
    38:00
    Z vrcholu levého kruhu mířil na zadní tyč Jake Guentzel, jehož zakončení vyrazil český brankář mezi kruhy. Patric Hörnqvist se ještě natahoval po dorážce, ale na kotouč nedosáhl.
     
    36:17
    Po rychlé kombinaci z jedné vystřelil Zach Trotman, jehož pokus byl nepřesný. David Rittich se tentokrát ocitl v pozici diváka, protože se zrovna přesouval.
     
    36:01
    Vyloučení v týmu Calgary Flames (Mikael Backlund – 2 min., podrážení).
    35:09 Sean MONAHAN - 2:2
     
    35:09
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Je znovu vyrovnáno! SEAN MONAHAN nejprve z mezikruží netrefil zařízení, ale kotouč na něj poslal znovu Matthew Tkachuk. Následné zakončení zamířilo do horní části branky, kde už Tristan Jarry nemohl být. Asistence: Matthew Tkachuk a Johnny Gaudreau.
     
    34:38
    Vyloučení v týmu Pittsburgh Penguins (Zach Trotman – 2 min., podrážení).
     
    30:15
    Vyloučení v týmu Pittsburgh Penguins (Jack Johnson – 2 min., podrážení).
    27:14 Jared MCCANN - 2:1
     
    27:14
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Minimálně dvoubodový večer znovu prožije JARED MCCANN. Jeho pokus z vrcholu pravého kruhu přizvedl pod víko Rasmus Andersson. Český brankář nestihl reagovat, a tak znovu kapituluje. Asistence: Alex Galchenyuk.
     
    26:20
    Cink! Dominik Simon přihrál na pravou stranu, kde soupeře odtlačil Teddy Blueger. Jeho zakončení ale pak bylo tak přesné, že orazítkovalo brankovou konstrukci. Při českém brankáři nyní stálo pořádné štěstí.
     
    25:30
    Jeden z hostů vyhrál souboj u zadního hrazení a přihrál mezi kruhy, kde se nacházel zcela osamocený Johnny Gaudreau. Jeho pokus z jasné pozice zamířil jen nad branku Penguins.
     
    24:19
    Od modré čáry vystřelil Kris Letang, jehož pokus vyrazil David Rittich před sebe. K dorážce se tak dostal Alex Galchenyuk, jehož pokus vyrazil český brankář betonem.
     
    20:21
    Vyloučení v týmu Calgary Flames (Mark Giordano – 2 min., podrážení).
     
    18:52
    Latangův pokus se od zadního mantinelu odrazila do brankoviště, kam mířil Bryan Rust, jenž trefil Rittichův beton. Následně se stejný hráč nacházel mezi kruhy, ovšem Noah Hanifin přizvedl černou gumu do ochranné sítě.
     
    13:29
    z pravé strany zakončil Andrew Mangiapane, jehož pokus vyrazil domácí brankář před sebe. S dorážkou přispěchal Matthew Tkachuk, který byl následně odstaven obránci.
    11:49 Alex GALCHENYUK - 1:1
     
    11:49
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Už jsem chtěl psát, že se početní výhoda Tučňákům nedaří a najednou je srovnáno! Z levého kruhu vystřelil na vzdálenější tyč Dominik Kahun, jehož pokus český brankář vyrazil před sebe, kde se nacházel ALEX GALCHENYUK. Ten se první trefou za Penguins zapsal konečně mezi střelce, když naše mezeru mezi Rittichovými betony. Asistence: Dominik Kahun a Jared McCann.
     
    09:49
    Vyloučení v týmu Calgary Flames (Mark Giordano – 2 min., zdržování hry / padnutí na puk).
     
    09:10
    Nahozením od modré čáry se uvedl Zach Trotman, jehož snažení bylo českým brankářem vyraženo. Na hranici brankoviště se dobře pohyboval Jared McCann, jehož dorážku vyrazil David Rittich betonem.
    07:34 Dillon DUBÉ - 0:1
     
    07:34
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Pittsburgh znovu inkasuje jako první, což je jeho hlavním problémem v letošní sezóně. Rasmus Andersson viděl mezi kruhy osamoceného DILLONA DUBÉHO, který pak přesně zamířil přesně k levé tyči. Asistence: Rasmus Andersson a Derek Ryan.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 12. Galchenyuk (Kahun, McCann), 28. McCann (Galchenyuk), 64. Guentzel (Kahun) – 8. Dubé (R. Andersson, D. Ryan), 36. Monahan (Tkachuk, J. Gaudreau)


    Pittsburgh Penguins: Jarry (M. Murray) – Letang, Dumoulin, Marino, J. Johnson, Trotman, M. Pettersson – Rust, Malkin, Guentzel – B. Tanev, McCann, Galchenyuk – Hörnqvist, Simon, Kahun – Lafferty, Blueger, Aston-Reese.
    Calgary Flames: Rittich (Talbot) – R. Andersson, Giordano, Mi. Stone, Hanifin, Davidson, Kylington, Brodie – E. Lindholm, Monahan, J. Gaudreau – Mangiapane, Backlund, Tkachuk – Dubé, D. Ryan, Lucic – Frolík, Jankowski, Rieder.

    Rozhodčí: Rooney, Charron – MacPherson, Suchánek
    bahis siteleri