Kunlun – Omsk 2:3 (0:1 po s.n.) | Jekatěrinburg – Barys 1:2 (po pr.) | Magnitogorsk – CSKA Moskva 1:3 (kon.)
Čeljabinsk – Ufa 4:2 (kon.) | Čerepovec – Vladivostok 1:0 (kon.)
konec
Traktor Čeljabinsk
4:2 (2:0, 0:1, 2:1)
Salavat Julajev Ufa
Čtvrtek 28.11.2019, 15:00 • Ledová aréna Traktor • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek večera a někdy zase u onlajnu na počtenou! (17:41:23)
     
    Československá stopa v utkání

    Lukáš Sedlák (CLJ) – 1+0, 4 střely na branku, 2 trestné minuty, 3 hity, čas na ledě – 16:27.

    Tomáš Hyka (CLJ) –0+1, 2 střely na branku, 1 hit, čas na ledě – 16:19.
     
    Statistiky po celém zápase:

    Střely na branku: 28 – 31
    Trestné minuty: 18 – 8
    Vhazování: 31 – 31
    Zblokované střely: 18 – 12
    Hity: 15 – 5
     
    Je konec! Domácí tým nakonec zvítězil v tomto zápase! Ufa sice dokázala srovnat stav zápasu, když Nikita Sošnikov dorazil bekhendem kotouč do sítě. Traktor ale dokázal v posledních dvou minutách dát dva góly, a to mu ještě jeden neuznali! V početní výhodě se prosadil Nick Bailen, jehož parádní rána šla přesně pod horní tyčku na bližší tyč. Do prázdné sítě zpečetil vítězství Jaroslav Kosov.
     
    Konec zápasu.
    59:22 Jaroslav KOSOV - 4:2
     
    59:22
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Jenže celkem záhy inkasují, a tak je rozhodnuto! Alexandr Avcin byl sice zastaven ještě na hranici faulu, ale k odraženému puku si dojel JAROSLAV KOSOV, jenž posunul puk do sítě. Asistence: Alexandr Avcin.
     
    59:00
    Minuta do konce utkání a hosté to zkoušejí bez gólmana! Nic jiného jim nezbývá.
    58:30 Nick BAILEN - 3:2
     
    58:30
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Nyní o regulérnosti branky nemůže být pochyb! Čeljabinsk tak využívá početní výhodu a dostává se znovu do vedení! NICK BAILEN dostal křižnou přihrávku a parádní ranou se trefil pod horní tyčku na bližší tyči. Asistence: Andrew Calof.
     
    57:55
    Ovšem branka nakonec neplatí!
     
    57:55
    Hostující trenér si ale bere ještě challenge! Nejspíše si myslí, že Lukáš Sedlák zahrál vysokou holí, ale podle opakovaného záběru to tak moc nevypadalo. Podle mého bude branka uznána.
    57:55 Neuznaná branka Lukáše Sedláka
     
    57:55
    Traktor se dvě minuty před koncem zápasu dostává do vedení a využívá druhou přesilovou hru v tomto zápase! Tomáš Hyka vypálil z vrcholku kruhu a před gólmanem ještě do jeho rány sáhl LUKÁŠ SEDLÁK, jenž poslal kotouč za bezmocného brankáře. Asistence: Tomáš Hyka.
     
    57:30
    Traktor vyhrál vhazování v útočné třetině, a tak se dostal do kombinace. Nakonec přišla střela od modré, ale tu má Juha Metsola v lapačce.
     
    57:16
    Vyloučení v týmu Salavat Julajev Ufa (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Linus Omark.
     
    56:52
    Sakari Manninen podržel puk na útočné modré. Následně se ale stejně hosté připravili o pásmo a nepříliš záživné utkání pokračuje i nadále.
     
    56:28
    Jenže dlouhá přihrávka se hostujícímu hráči nepovedla. Puk skončil až na zakázaném uvolnění, a tak se bude vhazovat po pravé ruce Metsoly.
     
    56:00
    Chybí nám přesně čtyři minuty do konce třetí části dnešního zápasu, Stav je i nadále vyrovnaný. O další útoku se v současnosti pokoušejí hráči Ufy.

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 14. Sedlák (Hyka, Calof), 20. Kravcov (Kručinin), 59. Bailen (Calof), 60. Kosov (Avcin) – 35. Kugryšev (Burmistrov), 50. Sošnikov (Panin, Larsen)


    Traktor Čeljabinsk: Suchačov (Fedotov) – Virtanen, Bailen, Kalinin, Sergijenko, Menšikov, Karpuchin, Borodkin – Sedlák, Hyka, Calof – An. Popov, Avcin, Ščerbak – Šarov, Kravcov, Kručinin – Stěpanov, N. Komarov, Kosov – Malychin.
    Salavat Julajev Ufa: Metsola (Karejev) – Larsen, Panin, Ar. Sergejev, Arzamascev, S. Garejev, Pašnin, Lisovec – Burmistrov, Omark, Hartikainen – Manninen, M. Majorov, Sošnikov – V. Žarkov, Kugryšev, Kadějkin – Amirov, Soloduchin, Chochrjakov.

    Rozhodčí: Naumov, Soin – Ivanov, Osipov
    thejrc.org