Kunlun – Omsk 2:3 (0:1 po s.n.) | Jekatěrinburg – Barys 1:2 (po pr.) | Magnitogorsk – CSKA Moskva 1:3 (kon.)
Čeljabinsk – Ufa 4:2 (kon.) | Čerepovec – Vladivostok 1:0 (kon.)
po prodl.
Avtomobilist Jekatěrinburg
1:2 (0:1, 0:0, 1:0 - 0:1)
Barys Nur-Sultan
Čtvrtek 28.11.2019, 15:00 • Uralec Arena, Jekatěrinburg • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Československá stopa v utkání

    Jakub Kovář (JEK) 2 inkasované branky, odchytal celý zápas (17:34:32)
     
    Statistiky utkání:

    Střely na branku – 35:24.
    Zblokované střely – 15:15.
    Vyloučení – 2:3.
    Využití přesilovek 0/3 – 0/2.
    Vhazování – 23:41.
     
    Je konec! Jekatěrinburgu se ve třetí třetině povedlo srovnat krok, díky čemuž dovedl tento zápas do prodloužení, ve kterém se z druhého plusového bodu nakonec radoval soupeř, kterému se povedlo uspět. Rozhodující branku totiž vsítil Videll, který využil protiútoku a bezpečně se mu povedlo schovat touš za českého brankáře Kováře.
     
    Konec zápasu.
    63:32 Linus VIDELL - 1:2
     
    63:32
    Barys právě vstřelil branku!
    Druhý plusový bod nakonec putuje na konto kazašského celku! Dvojice domácích hráčů se vydala kupředu, což bylo fatální. Najednou přišel na řadu rychlý protiútok, který na sebe vzal LINUS VIDELL, kterému se povedlo zamířit nad beton českého brankáře.
    Asistence: Corban Knight, Atte Ohtamaa.
     
    63:30
    Další přečíslení měli tentokráte na svědomí hostující hráči, jenomže zakončení od Knighta se sneslo vysoko nad branku, Kovář tak nemusel vůbec zasahovat.
     
    62:08
    Na řadu přišlo také vyhození přes všechny čáry, což pochopitelně znamenalo zakázané uvolnění. Po něm operoval v pásmu Starčenko, který nevyzrál na Kováře.
     
    61:02
    Najednou bylo k vidění přečíslení dvou na jednoho, nicméně Mackovi se nepovedlo najít cestičku mezi výstrojí brankáře. Hra se ihned otáčí na druhou stranu.
     
    60:10
    Úvodní vhazování prodloužení dopadlo lépe pro hostující celek, který se ihned dostal do vlastního pásma, odkud se mu nepovedlo vyvézt hrací předmět.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Ani poslední perioda nerozhodla o vítězi tohoto zápasu, na řadu tak přijde prodloužení. Bude se hrát ve třech na obou stranách.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v celém prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:10
    I tento duel zcela jistě nabídne prodloužení, případně samostatné nájezdy. V koncovce utkání se o nápor snaží Barys, který si marně hledá prostor ke střele.
     
    58:20
    Akolzin měl problémy s napadajícím protihráčem, nakonec se mu povedlo vyhodit puk do bezpečnějšího prostoru. Aby toho nebylo málo, tak zlomil hokejku Golyšev.
     
    57:12
    Mamkinovi se povedlo objet vlastní branku, nicméně kolem sebe neměl vhodnou podporu spoluhráčů. Až poté na ledovou plochu naskočila druhá formace.
     
    56:13
    Barys mohl proniknout do přečíslení tři na dva, jenomže Starčenko se na pravém křídle neprodral kolem protihráče. Hosté se dokonce nedostali ani k zakončení.

    David Suchý

    Branky a nahrávky: 51. Gurkin (Holland, Golyšev) – 19. Šesťakov (Orechov, Michajlis), 64. Videll (Knight, Ohtamaa)


    Avtomobilist Jekatěrinburg: Jakub Kovář (Fomin) – Gurkin, Alexej Vasilevskij, Mamkin, D. Bodrov (A), Trjamkin, Berezin, Valitov – Golyšev, Macek, Dawes (C) – Sexton, Holland, Obidin – A. Garejev, Litovčenko, Bělousov – Mozer, Platt (A), Chripunov.
    Barys Nur-Sultan: Pasquale (H. Karlsson) – Dietz (C), Metalnikov, Makljukov, Ohtamaa, Šalapov, Kleščenko, Orechov – Ševčenko, Boyd (A), Akolzin – R. Starčenko, Knight, Videll – Šesťakov, Valk (A), Michajlis – Gurkov, Sagadejev, Paňukov.

    Rozhodčí: Bondar, Gusev – Golovljov, Savenkov
    ocianews.com