Vítkovice – Mladá Boleslav 3:7 (kon.) | Liberec – Kometa Brno 3:2 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
2:4 (0:1, 0:2, 2:1)
Bílí Tygři Liberec
Čtvrtek 28.11.2019, 17:30 • ROCKNET ARÉNA • Extraliga dorostu - o pořadí v play-off • 1. kolo
Partner:
     
    54:01
    Piráti právě vstřelili branku!
    S nástupem vracejícího se hráče se Piráti prosadili a využili tak první přesilovou hru! Střela z levé strany byla Krátkým vyražena před sebe, kde se opět do odkryté klece trefil JIŘÍ KULICH. Asistence: Tadeáš Svoboda a Dominik Pavlák.
     
    50:37
    Liberec právě vstřelil branku!
    Jenže hosté nenechali nic náhodě a přesně minutu na to si berou své tříbrankové vedení zpátky! Lukáš Malant vyrazil nahození od modré jen před sebe a LUKA VODLAN jej z otočky překonal. Asistence:
     
    49:37
    Piráti právě vstřelili branku!
    Až nyní Piráti zlomili kletbu hostujícího brankáře a dostávají se zpátky do utkání. Jiří Kulich se dostal ke střele z levé strany a JAN SPUDICH jej do branky docpal u pravé tyčky. Asistence: Dominik Pavlák a Jiří Kulich.
     
    23:08
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberečtí se hned dostali do pásma a přidali další branku. LUKA VODLAN dobře tečoval nahození od modré čáry, kotouč skončil u levé tyčky a Bílí Tygři jdou již do velkého vedení. Asistence: Martin Böhm a Matěj Leden.
     
    22:32
    Liberec právě vstřelil branku!
    Následně ovšem udeřili opět hosté, jenž využili další díry v domácí obraně! BENNET ROSSMY šel sám na Malanta, kterého překonal po bekhendové kličce a zakončení mezi betony. Bez asistence.
     
    13:19
    Liberec právě vstřelil branku!
    Dvakrát v řadě svůj celek oslabil, nyní jej ale posílá do vedení! LUKÁŠ PLOS dostal přihrávku do jízdy a unikal sám na Malanta, kterého nakonec střelou prostřelil. Domácí jednička kotouč neudržela v rukavici. Asistence: Petr Gajda.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 50. Spudich (Pavlák, Kulich), 55. Kulich (Svoboda, Pavlák) – 14. Plos (Gajda), 23. Rossmy, 24. Vodlan (Böhm, Leden), 51. Vodlan


    Piráti Chomutov: Malant (Ciple) – Poch, Frollo, Perný, Kovár, Pöschl, Döring – Spudich, Koblížek, Šugár, Šilar, Kulich, Svoboda, Vostiňák, Čech, Novotný, Pavlák, Skrutek, Rindoš.
    Bílí Tygři Liberec: Krátký (Leško) – Böhm, Hladík, Meisel, Dvořák, Patzelt, Culek, Tůma – Putz, Vodlan, Jenčovský, Kříž, Leden, Plos, Masař, Jobek, Rossmy, Gajda.

    Rozhodčí: Domský – Bláha, Pěkný
    bahis siteleri