Poruba 2011 – Chomutov 4:5 (kon.) | Kadaň – Litoměřice 2:6 (kon.) | Prostějov – Benátky n/J 3:4 (po pr.)
Sokolov – Slavia 3:5 (kon.) | Frýdek-M. – Motor ČB 2:4 (kon.) | Vsetín – Přerov 1:2 (0:2 po s.n.)
Třebíč – Ústí n/L 1:2 (kon.) | Havířov – Jihlava 3:1 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
5:2 (1:1, 2:0, 2:1)
HC Hvězda Praha
Sobota 30.11.2019, 12:00 • Zimní stadion Na Lapači • Extraliga dorostu - play-down • 2. kolo
Partner:
     
    56:48
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín střílí pátou branku dnešního utkání a nyní už jsou Valaši tříbodovému zisku hodně blízko! Obrana Hvězdy nechala zcela bez povšimnutí ADAMA TURKA, jenž po samostatném úniku prolomil své střelecké trápení v dnešním utkání. Asistence: Tadeáš Hrnčíř.
     
    49:33
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši odskakují zpět do dvoubrankového vedení! Nejprve postupoval na Sluku Dědek, jeho pokus ještě pražský brankář vyrazil. Následně akce domácích pokračovala a ke střele z mezikruží se znovu dostal Dědek, Sluka však jeho střelu neudržel ve své moci a k dorážce přispěchal DOMINIK KUCHAŘÍK. Asistence: Matyáš Dědek.
     
    44:43
    Hvězda právě vstřelila branku!
    Pražané nyní udělují domácím lekci z produktivity! Snad vůbec poprvé ve třetí třetin zavezl kotouč do vsetínského obraného pásma Černý, obkroužil vsetínskou branku a našel najíždějícího VOJTĚCHA SRBA, jenž trefil odkrytou branku Vsetína. Asistence: Erik Černý.
     
    39:18
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši využívají dvojnásobnou početní výhodu a odskakují do dvoubrankového vedení! Dlouhou kombinaci Valachů zakončil přesnou střelou z pravého kruhu BORIS BABELIAK. Asistence: Stanislav Kunst.
     
    21:33
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Nyní se Vsetín dostal do obrovského závaru před Slukou a bere si zpět vedení! Vše započalo střelou Turka, kterou Sluka ještě vyrazil, úspěšný byl pražský brankář také proti dorážce Hrnčíře, ovšem do všeho se vložil DAVID BEDNAŘÍK a na jeho koncovku už hostující brankář dosáhnout nemohl. Asistence: Tadeáš Hrnčíř, Adam Turek.
     
    17:54
    Hvězda právě vstřelila branku!
    Hrubá chyba vsetínského obránce vede ke srovnávací branky pražské Hvězdy. Nepřesnosti v zadních řadách Valachů využil JAN HELIKAR, jenž se dostal před Nešpůrka a povedeným bekhendem zakončil mezi betony vsetínského brankáře. Asistence: Matyáš Potůček.
     
    01:00
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetínští se nastěhovali do útočného pásma, Adámek ještě v tutové příležitosti úspěšný nebyl, ovšem akce domácích pokračovala a puk se dostal na modrou čáru, odkud vypálil FILIP KRAJČÍK a přesnou střelou otevřel skóre zápasu. Asistence: Václav Kočí.

    Jan Tajzler

    Branky a nahrávky: 1. Krajčík (Kočí), 22. Bednařík (Hrnčíř, Turek), 40. Rybár (Kunst), 50. Kuchařík (Dědek), 57. Turek (Hrnčíř) – 18. Helikar (Potůček), 45. Srb (Černý)


    VHK ROBE Vsetín: Nešpůrek (Janura) – Velikovský, Kočí, Mikula, Krajčík, Kunst – Bednařík, Rybár, Kopřiva, Babeliak, Tobola, Juráň, Adámek, Kuchařík, Hrnčíř, Dědek, Turek, Čajanová, Jurek.
    HC Hvězda Praha: Sluka (Grmela) – Šercl, Procházka, Adam, Vojta, Kubas L., Hron, Kubas M. – Helikar, Potůček, Zajíc, Pírs, Jurak, Borodenko, Srb, Černý, Jelínek, Náhončík, Štefko.

    Rozhodčí: Goňa – Poláček, Pospíšil
    bahis siteleri