Boston – Chicago 3:4 (po pr.) | Montreal – Colorado 2:3 (kon.) | Tampa – Minnesota 4:5 (kon.)
NY Islanders – Vegas 3:2 (po pr.) | Philadelphia – Arizona 1:3 (kon.) | Columbus – NY Rangers 2:3 (kon.)
Carolina – San Jose 3:2 (1:0 po s.n.) | Dallas – Winnipeg 3:2 (po pr.) | Calgary – Buffalo 4:3 (kon.)
konec
Tampa Bay Lightning
4:5 (2:3, 1:1, 1:1)
Minnesota Wild
Pátek 06.12.2019, 01:00 • Amalie Arena, Tampa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    44:08 Mats ZUCCARELLO - 4:5
     
    44:08
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Tak to je další neskutečná reakce Wild na inkasovaný gól! Staal vyhrál vhazování na Brodina a posléze přihlížel akci Zuckera, který zleva přihrál přes McDonagha s Černákem na volného MATSE ZUCCARELLA a ten trefil přesně mezi Vasilevského betony. Ruský gólman inkasuje ze sedmnácté střely už popáté. Asistence: Jason Zucker, Jonas Brodin.
    44:00 Alex KILLORN - 4:4
     
    44:00
    Tampa právě vstřelila branku!
    Domácí opět srovnávají krok! ALEX KILLORN měl ve středním pásmu trochu starosti se zpracováním Černákovy přihrávky. Dumba mu svým kiksem ale pomohl a uzdravený útočník se přes něj dostal ke střele, na kterou vyjetý Stalock nestačil. Asistence: Erik Černák.
    39:23 Victor RASK - 3:4
     
    39:23
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Sotva hlasatel začal oznamovat trefu Hedmana, tak si Wild vzali své vedení zpět! Před Soucym se otevřela dálnice volného prostoru, kterou využil k razantní střele od modré. Ta gólové parametry sice neměla, nicméně puk se ze souboje Černáka s Fialou odrazil k pravé tyči Vasilevského branky a tam jej pohotově dorazil do sítě VICTOR RASK. Asistence: Keivn Fiala, Carson Soucy.
    38:47 Victor HEDMAN - 3:3
     
    38:47
    Tampa právě vstřelila branku!
    Lightning využívají přesilovou hru a nechávají rychle zapomenout na menší křivdu v podobě neuznaného gólu Cirelliho. Kučerov si vzal volný puk a posunul ho směrem k modré čáře, u které mohutně napřáhl VICTOR HEDMAN a díky clonění Killorna prostřelil Stalocka mezi betony. Pro švédského beka je to jubilejní stá trefa v kariéře. Asistence: Nikita Kučerov.
    15:57 Michail SERGAČJOV - 2:3
     
    15:57
    Tampa právě vstřelila branku!
    Důležitá vzpruha pro domácí sebevědomí! Fantastickou individuální akci předvedl ruský obránce MICHAIL SERGAČJOV, jenž si vzal kotouč od Shattenkirka a přes střed hřiště vyrazil na pravé křídlo. Tam obešel de facto nebránícího Brodina a z úhlu nachytal Stalocka, který si vůbec nepohlídal prostor u bližší tyče. Asistence: Kevin Shattenkirk, Cédric Paquette.
    11:14 Carson SOUCY - 1:3
     
    11:14
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Tak to je hrozivě nepovedená pasáž pro Tampu, která inkasuje třetí gól za necelé dvě minuty! Znovu u toho byl Zuccarello, který vrátil puk z krátkého mantinelu na modrou čáru. CARSON SOUCY nejprve naznačil přihrávku a přes Killorna nakonec nahodil puk do ohně, kde se kotouč odrazil od Schenna za brankáře, jenž nemohl prakticky nic vidět. Asistence: Mats Zuccarello.
    10:46 Jason ZUCKER - 1:2
     
    10:46
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Wild inkasovali z první střely, ale teď už jsou to oni, kdo je o krok napřed! Úplně čisté svědomí nebude mít Johnson, kterého v obranném pásmu obral o puk Zuccarello. JASON ZUCKER si vzápětí vyměnil dvě přihrávky přes Ruttu s Ericem Staalem a pak už snadno zakončoval do prázdné branky. Asistence: Eric Staal, Mats Zuccarello.
    09:33 Joel Eriksson Ek - 1:1
     
    09:33
    Minnesota právě vstřelila branku!
    V desáté minutě je vyrovnáno na 1:1! Suter se u pravého mantinelu vyhnul Gourdeovi a posunul kotouč za branku, odkud Greenway našel v mezikruží JOELA ERIKSSONA EKA a ten střelou z první nedal Vasilevskému žádnou šanci. Asistence: Jordan Greenway, Ryan Suter.
    01:52 Erik ČERNÁK - 1:0
     
    01:52
    Tampa právě vstřelila branku!
    Domácí se z premiérové šance dostávají do rychlého vedení! Brayden Point po rozehrávce Vasilevského potáhl puk po levé straně a před kruhem pro vhazování jej přenechal ERIKU ČERNÁKOVI, jenž vystřelil švihem ze svého pohledu k pravé tyči a dal teprve druhý gól v sezóně. Asistence: Brayden Point, Andrej Vasilevskij.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 2. Černák (B. Point, Vasilevskij), 16. Sergačjov (Shattenkirk, Paquette), 39. Hedman (Kučerov), 44. Killorn (Černák) – 10. J. Eriksson Ek (Greenway, Suter), 11. Zucker (E. Staal, Zuccarello), 12. Soucy (Zuccarello), 40. V. Rask (Fiala, Soucy), 45. Zuccarello (Zucker, Brodin)


    Tampa Bay Lightning: Vasilevskij (McElhinney) – Shattenkirk, Hedman (A), Černák, McDonagh (A), Rutta, Sergačjov, L. Schenn – Kučerov, B. Point, Palát – Stamkos (C), Cirelli, T. Johnson – Gourde, Paquette, Maroon – Joseph, Killorn.
    Minnesota Wild: Stalock (Kähkönen) – Dumba, Suter (A), Brodin, Soucy, Hunt, Seeler – Zuccarello, E. Staal (A), Zucker – Fiala, Kunin, Parise (A) – Hartman, J. Eriksson Ek, Greenway – Donato, V. Rask, M. Foligno.

    Rozhodčí: Rooney, Dwyer – Murphy, Driscoll

    Diváci: 19 092
    bahis siteleri