Buffalo – Nashville 4:3 (kon.) | Tampa – Boston 3:2 (kon.) | Pittsburgh – Columbus 1:0 (po pr.)
Florida – NY Islanders 1:3 (kon.) | Detroit – Winnipeg 5:2 (kon.) | Minnesota – Edmonton 6:5 (kon.)
St. Louis – Vegas 4:2 (kon.) | Calgary – Toronto 4:2 (kon.) | Arizona – Chicago 5:2 (kon.)
Anaheim – Los Angeles 1:2 (kon.) | Vancouver – Carolina 1:0 (po pr.) | San Jose – NY Rangers 3:6 (kon.)
konec
Tampa Bay Lightning
3:2 (0:1, 1:0, 2:1)
Boston Bruins
Pátek 13.12.2019, 01:00 • Amalie Arena, Tampa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:45 John MOORE - 3:2
     
    56:45
    Bruins právě vstřelili branku!
    Tak ještě je tady drama! Boston snižuje na rozdíl jediné branky! JOHN MOORE ukázal skvělý důraz před brankou, kde se dostal k odraženému puku a přizvedl jej pod břevno! Asistence: Anders Bjork.
    55:13 Steven STAMKOS - 3:1
     
    55:13
    Tampa právě vstřelila branku!
    Tampa přidává třetí branku a výrazně se přibližuje k vítězství! STEVEN STAMKOS tentokrát zkrotil skákavý kotouč na modré čáře, udělal si prostor tělem a střelou pod břevno dal domácím klid na hokejky! Bez asistence.
    44:07 Brayden POINT - 2:1
     
    44:07
    Tampa právě vstřelila branku!
    Domácí celek využívá druhou přesilovku v utkání a dostává se do vedení! Po krásné kombinaci v útočném pásmu dostal přihrávku před branku BRAYDEN POINT a pohotovou střelou poslal puk do sítě! Asistence: Nikita Kučerov, Victor Hedman.
    32:35 Steven STAMKOS - 1:1
     
    32:35
    Tampa právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Domácí celek nakonec dokázal zužitkovat přesilovou hru! Krátce po vhazování dostal přesnou přihrávku mezi kruhy STEVEN STAMKOS a pohotovou střelou překonal bezmocného Raska! Asistence: Nikita Kučerov.
    04:26 Patrice BERGERON - 0:1
     
    04:26
    Bruins právě vstřelili branku!
    Boston se rychle dostává do vedení! Brad Marchand dstal přihrávku do jízdy do útočného pásma, obkroužil branku domácího celku a našel PATRICE BERGERONA, který ukázal důraz a dopravil puk do sítě! Asistence: Brad Marchand, Charlie McAvoy.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 33. Stamkos (Kučerov), 45. B. Point (Kučerov, Hedman), 56. Stamkos – 5. Bergeron (Marchand, McAvoy), 57. J. Moore (Bjork)


    Tampa Bay Lightning: Vasilevskij (McElhinney) – Shattenkirk, Hedman, Černák, McDonagh, Rutta, Sergačjov – Kučerov, B. Point, Palát – Stamkos, Cirelli, Killorn – Gourde, Paquette, Maroon – Joseph, Stephens, Verhaeghe.
    Boston Bruins: T. Rask (Halák) – McAvoy, Chára, Carlo, Krug, Grzelcyk, J. Moore – Pastrňák, Bergeron, Marchand – B. Ritchie, Krejčí, DeBrusk – Heinen, Coyle, Bjork – Wagner, Kuraly, Nordström.

    Rozhodčí: Syvret, Charron – Nagy, Tobias

    Diváci: 19 092
    bahis siteleri