Přerov – Havířov 3:1 (kon.) | Kobra – Žďár n/S 3:2 (kon.) | HK MD Šumperk – Vsetín 2:3 (kon.)
Poruba – Litomyšl 5:2 (kon.) | Písek – Ústí n/L 5:4 (kon.)
konec
IHC Králové Písek
5:4 (3:3, 1:1, 1:0)
HC Slovan Ústí nad Labem
Pátek 13.12.2019, 20:00 • Zimní stadion Písek • DHL Extraliga juniorů • Skupina A
Partner:
     
    54:33
    Písek právě vstřelil branku!
    Několik dorážek před brankou hostů a jedna z nich se ujala! Autorem páté branky Písku se stává JAN KARBULKA. Asistence: Matěj Novotný, Jaroslav Krýner.
     
    34:07
    Písek právě vstřelil branku!
    To byla rána od modré čáry! Krýner vyhrál vhazování přímo na hůl JANA KARBULKY, který propálil vše co mu stálo v cestě. Toto byla velmi rychle využitá přesilová hra. Asistence: Jaroslav Krýner.
     
    25:14
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Ústí jde poprvé v dnešním utkání do vedení! Šindelář vyslal střelu od modré čáry. Puk se odrazil od Buchty přímo od místa, kde číhal MARTIN ŠTĚPÁNEK, kterému se povedlo dostat puk do sítě. Asistence: Vít Šindelář, Erik Mareš.
     
    19:14
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Ústí se povedlo vstřelit vyrovnávací branku ještě v první třetině! VÍT ŠINDELÁŘ si udělal z domácích obránců kuželky, prokličkoval se až před Buchtu, kterému vstřelil nádherný gól. Asistence Matěj Harkabus.
     
    13:47
    Písek právě vstřelil branku!
    Domácí jdou po chvíli opět do vedení! Jan Karbulka vyhrál vhazování, popojel k brankové čáře a přihrál na pravou stranu úplně volnému JAROSLAVU KRÝNEROVI, jenž tak mohl vstřelit svůj druhý dnešní gól. Asistence: Jan Karbulka.
     
    12:01
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    A můžeme začít od znovu, neboť se hostům podařilo vyrovnat! Gottfried nalezl přesnou přihrávkou volného ONDŘEJE POLATU, který neměl žádný problém s uklizením puku do sítě. Asistence: Pavel Gottfried, Matěj Harkabus.
     
    08:28
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Ústí využívá přesilovou hru! Na pravém křídle se uvolnil ADAM JANOUŠEK, popojel více do středu a bekhendem překonal Buchtu. Asistence: Matěj Harkabus.
     
    05:18
    Písek právě vstřelil branku!
    Jeden z hostujících hráčů posílal kotouč na branku Písku, ale puk se odrazil od Šafářovo nohy přímo na rozjetého YAHORA HRAKHOLSKIHO, který si dokázal s brankářem Kmochem hravě poradit. Asistence: Matěj Šafář.
     
    00:49
    Písek právě vstřelil branku!
    Tak to bylo rychlé! Okamžitě po vhazování vypálil JAROSLAV KRÝNER, jehož střela ještě lízla tyčku a pak skončila za brankovou čarou. Asistence: Jan Karbulka.

    Pavel Kovanda

    Branky a nahrávky: 1. Krýner (Karbulka), 6. Hrakholski (Šafář), 14. Krýner (Karbulka), 35. Karbulka (Krýner), 55. Karbulka (Novotný, Krýner) – 9. Janoušek (Harkabus), 13. Polata (Gottfried, Harkabus), 20. Šindelář (Harkabus), 26. Štepánek (Šindelář, Mareš)


    IHC Králové Písek: Buchta (Karbulka Jakub) – Cibuzar, Šafář, Kulvejt, Tampier, Kurfurst, Remta – Hrakholski, Karbulka Jan, Egert, Brož, Novotný 'A', Fríd 'C', Přibyl 'A', Andrle, Petřík, Kovařík, Krýner
    HC Slovan Ústí nad Labem: Kmoch (Tuček), Šešina, Mareš, Jeřábek, Gottfried, Polata, Štěpánek – Hampl, Matlouch, Harkabus 'C', Šindelář, Janoušek 'A', Tot, Kušej

    Rozhodčí: Matoušek – Bělohlav, Kotounová
    bahis siteleri