Buffalo – Nashville 4:3 (kon.) | Tampa – Boston 3:2 (kon.) | Pittsburgh – Columbus 1:0 (po pr.)
Florida – NY Islanders 1:3 (kon.) | Detroit – Winnipeg 5:2 (kon.) | Minnesota – Edmonton 6:5 (kon.)
St. Louis – Vegas 4:2 (kon.) | Calgary – Toronto 4:2 (kon.) | Arizona – Chicago 5:2 (kon.)
Anaheim – Los Angeles 1:2 (kon.) | Vancouver – Carolina 1:0 (po pr.) | San Jose – NY Rangers 3:6 (kon.)
konec
Berani Zlín
7:3 (4:1, 1:2, 2:0)
HC Dynamo Pardubice
Pátek 13.12.2019, 17:00 • PSG aréna, Zlín • Extraliga dorostu - o pořadí v play-off • 5. kolo
Partner:
     
    58:17
    Zlín právě vstřelil branku!
    DAVID LAVIČKA vystihl přihrávku soupeře, přes celé hřiště se následně trefil do prázdné klece, čímž potvrzuje vítězství Zlína. Bez asistence.
     
    53:29
    Zlín právě vstřelil branku!
    Nedáš – dostaneš! Zlín opět vede o tři góly a je blízko výhře! Rychlý protiútok zakončil LUKÁŠ CHLUDIL, který nedal Marossymu šanci k zákroku. Asistence: Šimon Frömel.
     
    28:04
    Zlín právě vstřelil branku!
    Domácí se nehodlali smířit s jednobrankovým náskokem a opět vedou o dva góly! Chludil se prezentoval dalším fantastickým pasem, po něm nechytatelně vypálil k tyči ŠIMON FRÖMEL, to znamená pátý zlínský gól. Asistence: Lukáš Chludil a Jan Hoferek.
     
    23:26
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Přestřelka pokračuje, rázem je to o jediný gól! Domácí se nyní nepohodli před vlastní bránou, čehož skvěle využil ADAM NOVOTNÝ, který ukořistil puk a zakončil mezi betony Synka. Asistence: Ivo Nekvinda a Jan Matuška.
     
    21:37
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Dynamo je zpět ve hře, ještě se tak může pokusit o vyrovnání! Matuška nachystal střeleckou pozici pro ADAMA NOVOTNÉHO, který z levého kruhu vymetl šibenice domácí klece. Asistence: Jan Matuška a Ivo Nekvinda.
     
    16:43
    Zlín právě vstřelil branku!
    Pomalu to začíná vypadat na jasnou záležitost, Zlín se prosazuje počtvrté! ŠIMON FRÖMEL zkusil štěstí z velkého úhlu, což se vyplatilo, protože Marossymu propadl puk až do sítě. Asistence: Lukáš Chludil a Adam Burian.
     
    16:28
    Zlín právě vstřelil branku!
    Domácí jdou do dvoubrankového vedení! Střelu Broži neudržel Marossy ve své výstroji, čehož si jako první všiml ADAM LACIGA, který pohotově doklepl puk do sítě. Asistence: Ondřej Broža a Jan Hoferek.
     
    11:43
    Zlín právě vstřelil branku!
    Domácí ještě v prvním dějství obracejí průběh utkání! Frömel sice po přihrávce nedokázal zakončit, kotouč však stále udržel, takže přesným pasem mohl najít LUKÁŠE CHLUDILA, který od levé tyče bez problémů rozvlnil síť. Asistence: Šimon Frömel.
     
    06:52
    Zlín právě vstřelil branku!
    Berani srovnávají ze své první nebezpečnější šance v zápase! Frömel vyvezl puk do útočného pásma, tam ho předal Chludilovi, který u protější tyčky našel úplně volného ADAMA LACIGU, který si Marossyho objel, puk tak zasouval do prázdné klece. Asistence: Lukáš Chludil a Šimon Frömel.
     
    04:16
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Hosté z úvodního tlaku vytěžili vedení! Domácí obránce dost lacině ztratil kotouč při rozehrávce, čehož skvěle využil JOSEF KUBÍČEK, který nedal Synkovi šanci k zákroku. Bez asistence.

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 7. Laciga (Chludil, Frömel), 12. Chludil (Frömel), 17. Laciga (Broža, Hoferek), 17. Frömel (Chludil, Burian), 29. Frömel (Chludil, Hoferek), 54. Chludil (Frömel), 59. Lavička – 5. J. Kubíček, 22. Novotný (Matuška, Nekvinda), 24. Novotný (Nekvinda, Matuška)


    Berani Zlín: Synek (Málek) – Žižka, Sýkora, Burian, Čapka, Hoferek (A), Kráčalík (C) – Chludil, Broža, Tomeček, Ševčík, Mojžíš, Laciga, Frömel (A), Jecho, Lavička.
    HC Dynamo Pardubice: Marossy (Borovička) – Hebek, Vašíček, P. Kubíček, Koudelka, Joudal, Špinka – Pavlata, Matuška, Paleček (A), Macas, Pilař, J. Kubíček, Nekvinda, Kloz (C), Burda, Novotný (A), Štetka, Panchartek.

    Rozhodčí: Goňa – Kociňák, Blažek
    bahis siteleri