Anaheim – NY Rangers 4:3 (2:1 po s.n.) | Calgary – Carolina 0:4 (kon.) | Nashville – Dallas 1:4 (kon.)
Edmonton – Toronto 1:4 (kon.) | Minnesota – Philadelphia 4:1 (kon.) | Montreal – Detroit 1:2 (kon.)
Florida – Boston 2:4 (kon.) | Pittsburgh – Los Angeles 5:4 (1:0 po s.n.) | Tampa – Washington 2:5 (kon.)
Arizona – New Jersey 1:2 (kon.) | St. Louis – Chicago 4:3 (kon.) | San Jose – Vancouver 4:2 (kon.)
Winnipeg – Philadelphia 7:3 (kon.)
konec
Tampa Bay Lightning
2:5 (0:1, 1:0, 1:4)
Washington Capitals
Neděle 15.12.2019, 01:10 • Amalie Arena, Tampa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:21 Tom WILSON - 2:5
     
    59:21
    Washington právě vstřelil branku!
    A máme rozhodnuto. Oshie výborně vyvezl puk z obranné třetiny, poté ve středním pásmu našel na pravé straně TOMA WILSONA, který střelou do prázdné branky rozhoduje o osudu dnešního utkání. Asistence: T.J. Oshie, Nicklas Bäckström.
    52:19 T. J. Oshie - 2:4
     
    52:19
    Washington právě vstřelil branku!
    Capitals si berou dvoubrankové vedení zpět. Jakub Vrána předložil puk na pravé straně na zcela volného T.J.OSHIE, který objel branku a poté poslal puk do sítě. Asistence: Jakub Vrána, Jevgenij Kuzněcov.
    51:16 Jan RUTTA - 2:3
     
    51:16
    Tampa právě vstřelila branku!
    Domácí snižují a bude to ještě drama. Killorn našel přihrávkou zpoza branky na vrcholku kruhu JANA RUTTU, který přesnou střelou překonal Samsonova a připisuje si letošní premiérovou branku. Asistence: Alex Killorn, Yanni Gourde.
    42:43 Garnet HATHAWAY - 1:3
     
    42:43
    Washington právě vstřelil branku!
    Hosté vedou o dvě branky. Gudas našel na pravé straně Leipsica, který posunul puk ještě na GARNETA HATHAWAYE se protlačil do brankoviště a přes hůl Vasilevkiho protlačil puk do sítě. Asistence: Brendan Leipsic, Radko Gudas.
    41:58 Lars ELLER - 1:2
     
    41:58
    Washington právě vstřelil branku!
    Caps se dostávají zpět do vedení. Orlov zachytil puk v útočné třetině, našel ještě Pánika, který přihrál na pravý kruh, kde stál LARS ELLER, který svojí přesně mířenou střelou překonává Vasilevskiho. Velký podíl na této brance má rozhodně obránce Orlov. Asistence: Richard Pánik, Dmitrij Orlov.
    25:45 Brayden POINT - 1:1
     
    25:45
    Tampa právě vstřelila branku!
    Nyní se již mohou domácí radovat z vyrovnání a využité přesilové hry. Killorn našel zadovkou v brankovišti BRAYDENA POINTA, který nedal Samsonovovi šanci zakročit. Asistence: Alex Killorn, Nikita Kučerov.
    06:42 Nicklas BÄCKSTRÖM - 0:1
     
    06:42
    Washington právě vstřelil branku!
    Caps se dostávají do vedení, díky chybě domácích v rozehrávce. Rutta při rozehrávce trefil pouze Paláta a od jeho brusle se dostal puk před branku, kde stál zcela volný NICKLAS BÄCKSTRÖM, který již neměl problém zakončit za Vasilevskiho. Bez asistence.

    Jan Přikryl

    Branky a nahrávky: 26. B. Point (Killorn, Kučerov), 52. Rutta (Killorn, Gourde) – 7. Bäckström, 42. Eller (Pánik, Orlov), 43. Hathaway (Leipsic, Gudas), 53. Oshie (J. Vrána, Kuzněcov), 60. T. Wilson (Oshie, Bäckström)


    Tampa Bay Lightning: Vasilevskij (McElhinney) – Hedman (A), Rutta, McDonagh (A), Černák, Sergačjov, Shattenkirk – Palát, B. Point, Kučerov – Killorn, Cirelli, Stamkos (C) – Maroon, Paquette, Gourde – Verhaeghe, Stephens, Joseph.
    Washington Capitals: Samsonov (Holtby) – Kempný, Carlson (A), Orlov, Jensen, Siegenthaler, Gudas – Ovečkin (C), Bäckström (A), T. Wilson – J. Vrána, Kuzněcov, Oshie – Hagelin, Eller, Pánik – Leipsic, Dowd, Hathaway.

    Rozhodčí: Charron, O´Halloran – Cherrey, Suchánek

    Diváci: 19.092
    bahis siteleri