Vsetín – Havířov 1:2 (kon.) | Ústí n/L – Žďár n/S 7:2 (kon.) | Warriors Brno – Přerov 2:5 (kon.)
Kralupy n. Vltavou – Kobra 2:0 (kon.) | HK MD Šumperk – Poruba 2:3 (1:2 po s.n.) | Písek – Chrudim 4:2 (kon.)
konec
HC Slovan Ústí nad Labem
7:2 (2:0, 3:1, 2:1)
SKLH Žďár nad Sázavou
Neděle 15.12.2019, 12:45 • Zimní stadion Ústí nad Labem • DHL Extraliga juniorů • Skupina A
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 12:45.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Slovan Ústí nad Labem: Kmoch – Gottfried, Jarábek, Mareš, Šešina, Stuchlý, Polata, Štěpánek – Čermák, Hampl, Šindelář, Brandner, Harkabus, Matloch, Tot, Kušej.

    SKLH Žďár nad Sázavou: Havlík – Čermák, Prokop, Brož, Winkler, Doležal – Bednář, Malenovský, Štola, Pachl, Šerejch, Kochrda, Jindra, Brůžek.

    Rozhodčí: Místecký – Janíček, Bublová.
     
    Oba týmy jsou již připraveny na modrých čarách, utkání může za malou chvíli začít.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:05
    První buly vyhráli hostující hráči, kteří svezli puk až k vlastnímu brankáři, odkud zakládají první útok.
     
    00:57
    Diváci mohli vidět hned v úvodu utkání několik střel, ale přihrávky na obou stranách jsou zatím velmi nepřesné a k puku se okamžitě dostává hned druhý tým.
     
    01:17
    Hned dvě zakázaná uvolnění za sebou ze strany ústeckého celku potvrzují nepřesnost přihrávek.
     
    01:53
    O první střelu zápasu se postaral Roman Brandner, který nastřelil tyč hostující branky. Po svém střeleckém pokusu však velmi rychle míří na trestnou lavici.
     
    02:05
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Brandner – 2 min., napadení).
     
    02:39
    Hráči Ždáru kombinují v útočném pásmu, domácí hráči jsou však na svých místech. Ústecký obránce vypíchl kotouč a poslal puk do bezpečí na druhou polovinu hřiště.
     
    03:45
    Také hostující celek má na svém kontě tyč. Přesto, že měl Martin Štola dost místa na zakončení, trefil pouze konstrukci. Po jeho střele výborně zasáhl ústecký hráč, který nedovolil z druhé strany zakončit do úplně odkryté klece.
     
    05:01
    Nejprve se snažil Matěj Harkabus najít volného spoluhráče, což se mu sice nepovedlo, ale o chvilku později se mohl ke střele dostat úplně osamocený Jáchym Čermák, který však puk špatně zpracoval. Do třetice byl brance nejblíže Erik Mareš, který však trefil pouze tyč.
     
    06:48
    Ústečtí svého protihráče tlačí a snaží se kombinovat v útočném pásmu. Havlík však zatím moc práce nemá, protože když už se dostanou ústečtí hráči do zakončení, míří mimo.
     
    08:12
    Ústecký útočník krásně přenechal puk volnému Pavlu Gottfriedovi, ale ani tomu střela nesedla.
     
    08:43
    Vyloučení v týmu SKLH Žďár nad Sázavou (Šerejch – 2 min., sekání).
     
    Po zákroku žďárského brankáře vypadla branka ze své pozice, ledaři však na spěch moc nemají a na opravu si počkáme.
     
    09:15
    Brandner se snažil v mezikruží tečovat pozemní střelu, teč však mířila mimo.
     
    09:20
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    První střelecký pokus ROMANU BRANDNEROVI sice nevyšel, u toho druhého se však už mohl radovat. V mezikruží se dostal k puku a našel přesně mezírku u pravé tyče. Asistence: Jakub Tot a Jaroslav Šešina.
     
    10:40
    Vyloučení v týmu SKLH Žďár nad Sázavou (Pachl – 2 min., podrážení).
     
    10:54
    Matěj Harkabus si v přesilové hře vybruslil na střed a celou situaci vzal na sebe, jeho střelu brankář raději podržel.
     
    11:24
    Další střelu si připsal Erik Mareš, který se snažil umístit puk k tyči, mířil však až moc přesně a i v tomto případě slyšeli diváci na ústeckém stadionu zvonit pouze tyč.
     
    12:41
    To už snad není možné, diváci se už pouze smějí. Také Brandnerova střela cinkla. Cinknutí však současně ohlásilo konec hostujícího trestu.
     
    13:50
    Vít Šindelář zkusil vyslat prudkou střelu z velkého úhlu, nejenže puk svůj cíl nenašel, ústecký hráč si při střeleckém pokusu navíc zlomil hůl a odjíždí střídat.
     
    14:50
    Hostující hráči se tlačí za vyrovnáním a připsali se po sobě několik šancí. Tu největší měl Tomáš Pachl, který nastřelil jak jinak než jen pouze tyč.
     
    16:42
    Matěj Harkabus přenechal puk na zcela volného Martina Štěpánka, který mířil vedle. Velkou šanci měl následně také Harkabus, který mohl doklepnout odražený puk do volné klece, hostující obrana však zapracovala na jedničku.
     
    18:26
    Oba týmy svádí velký boj o puk a přehazují si ho z jedné hole na druhou. Nahozený puk se snažil alespoň tečovat Patrik Patloch, puk však mířil mimo.
     
    19:01
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Po druhé vstřelené brance Ústí vznesl hostující tým protesty kvůli ofsajdu a s gólem se nechtěl smířit. Rozhodčí však přesný zásah MATĚJE HARKABUSE i tak uznávají. Ústecký útočník se dostal do samostatného úniku, ve kterém si položil brankáře a po zemi zakončil do prázdné brány. Bez asistence.
     
    19:59
    Těsně před sirénou vyslal poslední střelu první třetiny Erik Mareš, který připraveného gólmana nepřekvapil.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina byla ve znamení tyček, na obou stranách zacinkaly hned několikrát, ale i přes to se Ústí dostalo do dvoubrankového vedení. Žďár se tlačil za stavu 1:0 za vyrovnáním, nepřesné přihrávky mu však komplikovaly plány. Necháme se překvapit, zda si hráči během přestávky lépe nastaví svá mířidla a uvidíme více branek.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:25
    I druhou třetinu začal Žďár s pukem na svých holích, špatným přenecháním kotouče se sice do šance dostalo Ústí, hra se však velmi rychle obrátila na druhou stranu, ale Matěj Jindra mířil mimo.
     
    21:20
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Ústečtí hráči seštelovali svá mířidla dobře, první střela a hned gól. MATĚJ HARKABUS se v pádu prosadil přesně pod břevno. Asistence: Vít Šindelář a Jakub Tot.
     
    22:00
    Žďár právě vstřelil branku!
    Tak tentokrát se už blýskli také hostující hráči. Jiří Kochrda vyslal prudkou přihrávku na DOMINIKA BEDNÁŘE, který jí lehkou tečí poslal za záda Kmocha. Asistence: Jiří Kochrda a Zdeněk Šerejch.
     
    23:43
    Ústeckým se rychlé snížení nelíbí a usadili se v obranném pásmu soupeře, kde se snaží vzít si tříbrankové vedení opět zpátky.
     
    23:54
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Tak to vypadá, že tyčky jsou zažehnány a ve zbytku zápasu se máme ještě na co těšit. Při dlouhé kombinaci se nakonec dostal puk k PAVLU GOTTFRIEDOVI, který se nemýlil. Asistence: Matěj Harkabus a Tomáš Stuchlý.
     
    25:23
    Domácí jsou nyní na koni a svého soupeře k puku vůbec nepouštějí. Hezkou střelu od modré vyslal Martin Štěpánek, který ji schoval za dobře clonícího Patrika Matlocha. I tak si Havlík puk našel a další skórování nedopustil.
     
    26:35
    Po delší době se ke střele dostali také hosté. Jindrovu střelu Kmoch raději podržel a bude se tak vhazovat po jeho pravici.
     
    27:22
    Přes půlku hřiště našel krásnou přihrávkou Tomáš Stuchlý Jáchyma Čermáka, který trefil pouze hostujícího brankáře.
     
    27:22
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Svoji převahu proměnilo Ústí v další gól, o který se postaral PAVEL GOTTFRIED. Asistence: Jáchym Čermák a Tomáš Stuchlý.
     
    28:35
    Vyloučení v týmu SKLH Žďár nad Sázavou (Brož – 2 min., hákování).
     
    28:54
    Při vlastním oslabení se do dobré střelecké pozice dostal Zdeněk Šerejch, jehož pokus vyrazil ústecký gólman na druhou stranu a do akce se dostalo opět Ústí.
     
    30:07
    Z dalšího zaváhání ústecké obrany mohl těžit Šimon Malenovský, který se dostal do samostatného úniku, ve spolupráci gólmana a vracejícího se obránce se však neprosadil.
     
    31:35
    Úplně osamocen s pukem na holi se před hostující brankou objevil Vít Šindelář, střela mu však vůbec nesedla a ze zakončení nic nebylo.
     
    32:55
    Hokejisté Žďáru velmi dobře napadají, tentokrát donutili ústecké hráče k zakázanému uvolnění. Po vhazování se však Ústí velmi rychle dostalo opět do útoku.
     
    33:38
    Špatné přihrávky mohl využít jeden z hostujících hráčů, který byl však na červené čáře čistě zastaven. Ústečtí mají nyní zadní vrátka velmi otevřená, do další akce se dostali hned dva hráči, zakončující Šimon Malenovský však puk před odkrytou klecí netrefil.
     
    36:33
    Po střele Adama Prokopa se k odraženému puku dostal Jiří Kochrda, který vyslal velmi dobrou střelu, Kmoch byl však připraven.
     
    37:32
    Hostující celek je nyní mnohem lepším týmem na hřišti a má velké množství šancí, stav na kostce se ale zatím nemění.
     
    38:56
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Harkabus – 2 min., hákování).
     
    39:14
    Díky špatné přihrávce vyvezlo Ústí puk do své útočné třetiny, kde se mu podařilo i vystřelit. Na druhé straně byla však k vidění mnohem větší šance. Petr Kmoch vyjel až na vrcholek kruhů, aby pomohl svých spoluhráčům, k puku se však dostal Matěj Jindra, který ale odkrytou klec s vracejícím se brankářem o kousek netrefil.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhá třetina už byla na góly bohatší, ústečtí hráči se mohli radovat hned po první střele. Žďár sice velmi rychle odpověděl, ale domácí si vzali vedení opět zpátky. Po druhé dvacetiminutovce vedou už o čtyři góly, ale hostující zabrali a ke konci části měli více šancí, které se jim však v branky proměnit nepovedlo.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:17
    Jako přes kopírák rozjeli závěrečnou třetinu hosté, kteří se ale ani tentokrát nedostali do zakončení. Ústí dobře napadalo a zbytek oslabení odehrálo bez problémů.
     
    41:28
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Velký kus práce udělal Vít Šindelář, který krásně stáhl brankáře na svoji stranu a pak poslal puk na zcela volného ROMANA BRANDNERA, pro kterého už nebylo těžké zakončit. Asistence: Vít Šindelář a Jakub Tot.
     
    42:17
    Hostující hráči se ani tentokrát nevzdávají a bojují. Jan Čermák skryl svoji střelu od modré hned za čtyři hráče, ale i tak si Kmoch našel mezi nimi mezírku a puk raději podržel.
     
    43:32
    Matěj Harkabus našel krásně zpoza brány najíždějícího Pavla Gottfrieda, kterému střela moc nesedla. I tak je hra přerušena a bude se vhazovat po levici hostujícího gólmana.
     
    44:35
    Ústí tlačí, ale Havlík příliš mnoho práce nemá. hra se odehrává převážně podél mantinelů. Žďár odvádí dobrou obrannou činnost a svého soupeře do středu kluziště příliš nepouští.
     
    45:45
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    PAVEL GOTTFRIED prudkou střelou prostřelil vše, co mu stálo v cestě a slaví hattrick. Asistence: Matěj Harkabus.
     
    47:06
    I nadále probíhá hra v útočném pásmu Ústí, které má vše pod kontrolou a snaží se vysílat střely ze všech pozic.
     
    47:33
    Po dlouhé době se musel blýsknout Kmoch, který semaforem zpacifikoval střelu Filipa Brůžka. Po něm střílel ještě Zdeněk Šerejch, který však mířil mimo.
     
    48:51
    Při signalizované výhodě se do dobré pozice dostal Erika Mareš, který ale mířil hodně vysoko a orazítkoval pouze zadní plexisklo.
     
    49:08
    Vyloučení v týmu SKLH Žďár nad Sázavou (Štola – 2 min., podrážení).
     
    49:29
    Roman Brandner si zkusil v předbrankovém prostoru stáhnout puk na druhou stranu, hostující obránce však zasáhl včas a nedovolil mu zakončit.
     
    50:25
    Žďár zatím velmi dobře napadá a drží protihráče daleko od své branky. V útočném pásmu dokonce mohl zahrozit Tomáš Pachl, který se však dostal ke kotouči pozdě.
     
    51:47
    Erik Mareš od modré nastřelil pouze bránícího Šimona Malenovského, který se z ledu zvedal s hodně bolestivou grimasou. Na střídačku však odjel bez pomoci svých spoluhráčů.
     
    52:51
    Filip Brůžek se hnal do útoku, místo přihrávky na svého spoluhráče zvolil radši střelu, která mu ale nevyšla a o hodně minula svůj cíl.
     
    53:51
    Vít Šindelář dobruslil puk a ještě našel rozjetého Jaroslava Šešinu, který mířil vedle.
     
    54:08
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Brandner – 5 min., sekání + osobní trest do konce utkání, sekání). Trest odpyká Kušej.
     
    55:27
    Richard Jarábek se dostal v obranném pásmu k puku a velmi rychle ho poslal přes celé kluziště. Žďár tak musí začít svůj útok od začátku.
     
    56:29
    Žďár právě vstřelil branku!
    Hostujícím hráčům se podařilo dlouhou přesilovou hru využít. MARTIN ŠTOLA vypálil puk, který přeskočil rameno Kmocha. Asistence: Tomáš Pachl.
     
    Po vstřelené brance se strhla v brankovišti potyčka, kterou sice rozhodčí rychle přerušili, ale i tak se bude vylučovat na obou stranách.
     
    56:29
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Polata – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu SKLH Žďár nad Sázavou (Prokop – 2 min., hrubost).
     
    58:00
    Po prudkém nárazu do mantinelu se dlouho zvedal Jan Čermák, vypadá to ale, že byl jen otřesen, ale jinak bude v pořádku, z ledu odjel totiž po svých.
     
    58:55
    Pavel Gottfried se snažil najít na druhé modré čáře rozjetého Matěje Harkabuse, na kterého však byla přihrávka moc rychlá a nedosáhl na ni.
     
    Konec zápasu.
     
    První třetina nabídla ze začátku vyrovnaný průběh, protože vázla přesnost přihrávek a na každé straně hráči nastřelovali pouze tyčky. Ústečtí hráči se postupně zvedli a měli navrch, o čemž svědčí i počet vstřelených branek. Žďár několikrát využil výpadku svého protihráče, ale k dobrému výsledku mu to nestačilo. (15:12:14)

    AK

    Branky a nahrávky: 10. Brandner (Tot, Šešina), 20. Harkabus, 22. Harkabus (Šindelář, Tot), 24. Gottfried (Harkabus, Stuchlý), 28. Gottfried (Čermák, Stuchlý), 42. Brandner (Šindelář, Tot), 46. Gottfried (Harkabus) – 22. Bednář (Kochrda, Šerejch), 57. Štola (Pachl)


    HC Slovan Ústí nad Labem: Kmoch – Gottfried, Jarábek, Mareš, Šešina, Stuchlý, Polata, Štěpánek – Čermák, Hampl, Šindelář, Brandner, Harkabus, Matloch, Tot, Kušej.
    SKLH Žďár nad Sázavou: Havlík – Čermák, Prokop, Brož, Winkler, Doležal – Bednář, Malenovský, Štola, Pachl, Šerejch, Kochrda, Jindra, Brůžek.

    Rozhodčí: Místecký – Janíček, Bublová
    bahis siteleri