Florida – Ottawa 6:1 (kon.) | NY Rangers – Nashville 2:5 (kon.) | Columbus – Washington 3:0 (kon.)
St. Louis – Colorado 5:2 (kon.) | Dallas – Edmonton 1:2 (kon.)
konec
Florida Panthers
6:1 (1:0, 5:1, 0:0)
Ottawa Senators
Úterý 17.12.2019, 01:00 • BB&T Center, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    39:28 Dominic TONINATO - 6:1
     
    39:28
    Florida právě vstřelila branku!
    Po sérii trestů na obou stranách je v BB&T Center opět veselo! U přední tyče postavený DOMINIC TONINATO tečoval do sítě Ekbladovu kolmici z pravé strany. Před koncem druhé třetiny vedou Panteři 6:1 a tento duel začínají měnit v exhibici. Asistence: Aaron Ekblad.
    35:06 Michael MATHESON - 5:1
     
    35:06
    Florida právě vstřelila branku!
    Druhá lajna Floridy řádí jako černá ruka! Huberdeau za bránou šikovně podržel puk, aby v levém kruhu mohl nabít MICHAELU MATHESONOVI. Ten sice gólmana prostřelil s notnou dávkou štěstí, ale prostřelil a pro domácí tým to v tuto chvíli vypadá už hodně dobře. Asistence: Jonathan Huberdeau.
    30:33 Noel ACCIARI - 4:1
     
    30:33
    Florida právě vstřelila branku!
    NOEL ACCIARI kompletuje svůj první hat-trick v NHL! Gól na 4:1 vstřelil z pohotové dorážky a od svých spoluhráčů přijímá zasloužené gratulace. Asistence: MacKenzie Weegar a Aaron Ekblad.
    25:41 Aleksander BARKOV - 3:1
     
    25:41
    Florida právě vstřelila branku!
    Huberdeau dnes rozdává gólové přihrávky! Tentokrát zadovkou naslepo přes brankoviště našel ALEKSANDERA BARKOVA a gólman Nilsson natahoval lapačku ke své levé tyči marně. Florida využívá přesilovku a znovu vede o dva góly. Asistence: Jonathan Huberdeau.
    22:05 Arťom ANISIMOV - 2:1
     
    22:05
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Ottawa se bleskově vrací do zápasu! ARŤOM ANISIMOV obdržel nahrávku na pravou stranu přímo před brankáře, jemuž zavěsil puk nechytatelně pod horní tyč. Asistence: Tyler Ennis a Logan Brown.
    21:18 Noel ACCIARI - 2:0
     
    21:18
    Florida právě vstřelila branku!
    Domácí vstupují do druhé části úspěšně a vedou 2:0! Výborně to udělal Huberdeau, když se stahovačkou mezi kruhy zbavil obránce a pak jako na zlatém podnose naservíroval puk NOELU ACCIARIMU, který stejně jako při své první trefě střílel do poloprázdné branky. Asistence: Jonathan Huberdeau.
    09:42 Noel ACCIARI - 1:0
     
    09:42
    Florida právě vstřelila branku!
    V početní výhodě skórovat nedokázali, zato v rovnovážném počtu ano! Po odrazu puku o brusli jednoho z hráčů stál NOEL ACCIARI ve správný čas na správném místě a zblízka bekhendem doklepl puk do odkryté branky. Asistence: Keith Yandle a Jonathan Huberdeau.

    Lukáš Jasoněk

    Branky a nahrávky: 10. Acciari (Yandle, Huberdeau), 22. Acciari (Huberdeau), 26. Barkov (Huberdeau), 31. Acciari (Weegar, Ekblad), 36. Matheson (Huberdeau), 40. Toninato (Ekblad) – 23. Anisimov (Ennis, L. Brown)


    Florida Panthers: Bobrovskij (Driedger (A)) – Ekblad, Weegar, Strålman, Matheson, Brown, Yandle – Connolly, Barkov (C), Vatrano – Acciari, Trocheck (A), Huberdeau – Dadonov, B. Boyle, Hoffman – Pysyk, Toninato, Sceviour.
    Ottawa Senators: A. Nilsson (M. Högberg (A)) – Hainsey (A), Chabot, N. Zajcev, Borowiecki (A), Goloubef, Brännström – Co. Brown, Pageau (A), B. Tkachuk – Duclair, Tierney, Naměstnikov – Sabourin, Anisimov, Ennis – White, L. Brown, Boedker.

    Rozhodčí: Francis Charron, Corey Syvret – Scott Cherrey, Libor Suchánek
    bahis siteleri