Písek – Kralupy n. Vltavou 8:2 (kon.)
konec
IHC Králové Písek
8:2 (3:1, 2:0, 3:1)
HK Kralupy nad Vltavou
Úterý 17.12.2019, 19:30 • Zimní stadion Písek • DHL Extraliga juniorů • Skupina A
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:30.
     
    Úvodní sestavy:

    IHC Králové Písek: Pícl (Buchta) – Cibuzar, Šafář, Kulvejt, Tampier, Kurfürst, Remta – Novotný "A", Přibyl "C", Petřík, Krýner, Karbulka, Fríd "A", Egert, Kovařík, Brož, Hrakholski, Lamač

    HK Kralupy nad Vltavou: Kmec (Halamka) – Drozda, Zedek, Klapka, Šimůnek, Hájek, Kučera – Bradáček, Marek, Januška "C", Soukup, Němec, Štibran, Runza, Kuzďas, Kočí, Kleveta, Pejchal, Litera.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Zahajovací výhodu v podobě vyhraného úvodního vhazování pro sebe získali hráči Kralup nad Vltavou, při přechodu do útočné třetiny byli však příliš hrr a čárový sudí jim odpískal ofsajd.
     
    00:48
    Nic náhodě rozhodně nechce ponechat hostující Adam Runza, který upotřebil své rychlé nohy a podél pravého mantinelu zamířil směr Pícl – jeho týmový kolega na druhé straně očekával přihrávku, první jmenovaný se ale rozhodl střílet. Jeho propagační ránu domácí gólman pak zdárně vyrazil.
     
    02:14
    Přihlížející zatím vidí jinak spíše plácanou ve středním pásmu, oba celky se pomalu dostávají do toho správného tempa.
     
    02:56
    O trochu smělejším dojmem působí hosté, kteří pracně vydobyté pásmo dokáží alespoň chvíli udržet a natropit trochu neplechy. O přehrávku si při rýsující se kombinaci klepal Zedek, k pořádné střele dle svých představ se ale nedostal. Jeho zkusmý pokus srazili písečtí obránci.
     
    04:13
    Na obhlídku útočného pásma dorazili před Kmece i domácí, ti vsázejí na rychlé krátké pasy a důraz – i gólman hostí se tak musí mít na pozoru.
     
    05:34
    Znovu se tváří v tvář Píclovi ocitl kralupský Runza, který zkoušel zasunout puk k jeho pravé tyči, domácí brankář si ale mezerku pohlídal a nepochybil.
     
    06:25
    Písek právě vstřelil branku!
    Domácí zažívají povedený vstup do utkání. Do útočného výpadu z levé strany kluziště vyslal JIŘÍHO EGERTA útočník Matěj Novotný, po jehož přihrávce mohla modrobílými beky marně stíhaná písecká devatenáctka směle kupředu. Hostujícího gólmana překonal Egert zasunutím kotouče mezi jeho betony, po kterém hrací předmět už jen ladně zaplul za čáru. ASISTENCE: Matěj Novotný
     
    07:45
    Středočeši se krátce pokoušeli přispěchat s odpovědí, kolem Pícla se snažili operovat, kdovíjaký úspěch však nezaznamenali. Poté si puk přebrali do péče Písečtí, kterým se obratem podařilo nastřelit tyčku.
     
    09:23
    Dobře našlápnuto měl František Januška, který proti Píclovi vyslal prudkou a jedovatou střelu zápěstím, jinak jeho snažení ale značně komplikoval žlutomodrý Fríd, jenž si hostujícího kapitána patřičně ohlídal a nic víc mu nedovolil.
     
    10:36
    Na hře hostujícího celku je sympatické, že se snaží střílet co to dá z každé jen trochu příhodné pozice. Domácí svatyni právě ohrozil razantním příklepem ze středu pásma David Bradáček, který tak vyprášil Píclovy betony.
     
    11:58
    Hokejisté Kralup se v tomto herním úseku velice snaží, Písečtí se teď relativně dlouho museli pouze bránit a odrážet jejich nápor.
     
    13:21
    Písek právě vstřelil branku!
    Trpělivost růže přináší – písecká smršť dorážek končí druhým gólem. Kmec dlouho odolával žlutomodrému dobývaní, vytasil se s několika dobrými pohotovými zákroky – a přece to bylo málo. Zpoza klece sledoval hru Jan Karbulka, který zbystřil v mezikruží číhajícího JAROSLAVA KRÝNERA, jenž dorážkou své střely našel levý horní roh. ASISTENCE: Jan Karbulka
     
    15:40
    Kralupy právě vstřelily branku!
    Středočeši po inkasované brance rozhodně nepůsobili nijak rezignovaným dojmem – ba naopak. Okamžitě rozjeli útočnou akci a po zásluze sklidili kýžené ovoce. Z velkého úhlu se zleva prosadil KRYŠTOF PEJCHAL, jenž po Soukupově pasu zamířil mazácky pod víko. ASISTENCE: Tomáš Soukup
     
    16:05
    Písek právě vstřelil branku!
    S góly jako kdyby se roztrhl pytel. S bleskovou odpovědí takřka okamžitě přicházejí Písečtí, v jejichž řadách si právě herně zanotovali Milan Petřík a VÁCLAV BROŽ, jenž k zemi se kácejícího gólmana hostí překonal svou přizvednutou střelou z bezprostřední blízkosti. ASISTENCE: Milan Petřík
     
    18:30
    Hra má spád, oba výběry zatím předvádějí dobrý výkon, rozhodujícím faktorem jsou pro hosty smolně ztracené kotouče, jichž se domácí umějí královský zhostit..
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:12
    Na hostujících hráčích je i dvougólovému manku navzdory vidět zdravé herní sebevědomí, spolu s nímž budou chtít stvrdit svou roli papírového favorita. Prvním dobrým krokem bylo zahnání domácích do úzkých – Písečtí vyhodili na zakázané uvolnění.
     
    21:31
    Před Píclem se posléze znovu operovalo, nicméně okamžitě po získání kotouče vyrazili do útoku mladí Králové. Upláchnout se podařilo Krýnerovi s Karbulkou – druhý jmenovaný pálil zprava, zacílil ovšem vysoko nad Kmecovu klec.
     
    22:42
    Icing i na druhé straně, vhazovat se bude po Kmecově pravici..
     
    23:02
    Písečtí se hned po buly usadili a začali kombinovat. Puk se dostal k domácí střídačce, kde měl svou pozici obránce Cibuzar. Ten na nic nečekal a ihned po zpracování nahodil – Kmec ukryl puk ve své lapačce.
     
    24:05
    Každý z celků má ve svých řadách hráče, kteří mají na soupeře pořádnou pifku. V pásmu hostí i nadále brnkají Kmecovi na nervy Krýner s Karbulkou, Píclovi zase rád tropí potíže Adam Runza, jenž se ho pokusil přelstít zblízka střelou k pravé tyči. Neúspěšně..
     
    25:24
    Hosté zkusili uklidnit hru za svou svatyní, rozehrávat však museli na několikrát.. Písečtí do jejich pokusu vždy stačili vložit hůl. Nyní se Kralupští už do pásma dostali a okamžitě Pícla zasypávají kupou střel. Ten si ale zatím zvládá každou z nich pohlídat. Nyní pro jistotu přerušuje hru..
     
    26:25
    Tak tak hosté udrželi kotouč před modrou čarou – jejich "pré" tak i nadále pokračuje. Pícl opět chytá a kryje kotouč ve své výstroji.
     
    26:44
    Po přerušení hry došlo k první postrkované, ta ale neměla nijak divoký průběh. Obě strany se hned rozešly a pádily střídat.
     
    27:30
    Máme tu první vyloučení v dnešní do této chvíle jinak čisté hře – na trestnou lavici usedá Kryštof Pejchal za sekání.
     
    27:57
    Napoprvé se hostům podařilo vyhodit, Písečtí se však velice rychle nastěhovali do pásma zpět. Zatím vymýšlejí kudy kam..
     
    28:36
    Jejich rozjímání Kralupští využili a osvobodili se i napodruhé..
     
    29:19
    Písek právě vstřelil branku!
    Už se zdálo, že si přesilovou hru Písečtí za rámeček nedají.. V tu ránu se ale ke kotouči dostal JAROSLAV KRÝNER, který nastartoval své nohy a krásně se proháčkoval až před Kmece. Bránící hostující dvojice byla v tomto případě spíš komparz, písecký útočník se s ničím nemazal a brankáře hostl nekompromisně prostřelil. ASISTENCE: Matěj Fríd
     
    30:36
    Na svého kolegu zkusil navázat Jiří Egert, který vypálil z prostoru mezi kruhy, jeho rána však zdaleka neměla patřičné parametry. Kmec ji celkem snadno vyrazil nad sebe.
     
    31:57
    V tuto chvíli jsou Písečtí takříkajíc na koni..
     
    32:15
    V přesilovkové disciplíně se budou moci realizovat i hosté, sudí posílá na trestnou lavici Matěje Frída za hrubost.
     
    32:49
    Hosté v útočné třetině, jejich první rána končí na zadním mantinelu..
     
    33:26
    Kralupští si teď vůbec neporozuměli a jejich přihrávka napříč hřištěm byla domácími zachycena. Písečtí pak odehráli kotouč až před Kmece, kterého přiměli k zákroku a zdárně tak pozdrželi hru.
     
    34:18
    Králové jsou kompletní, oslabení úspěšně ustáli.
     
    34:58
    Z pozice pravého obránce vystřelil Jan Zedek, po jeho pokusu byl kotouč odehrán na zakázané uvolnění. Posléze však bylo nařízeno vhazování ve středovém kruhu.
     
    35:28
    Boční síť právě nastřelil aktivitou hýřící Václav Brož, po jeho akci kotouč opět přešel všechny čáry – odpískán další icing.
     
    36:35
    Tomáš Soukup si nyní vzal příliš velké sousto – sám přes trojici těsně bránících Píseckých dle očekávání neprošel.
     
    37:21
    Písek právě vstřelil branku!
    Tak to je z písecké strany učebnicový příklad vzepření se papírovým předpokladům. Hattrick právě zkompletoval střelec JAROSLAV KRÝNER, který se znovu vyřítil a před Kmecem se ocitl opět víceméně sám. To je situace, která píseckému útočníkovi zcela vyhovuje a umí si s ní náležitě poradit. Gólmana hostů překonal po zamícháním kotoučem výstavní ránou zápěstím a vyhnal ho z brány. ASISTENCE: Jan Karbulka
     
    37:22
    Střídání v týmu IHC Králové Písek: ze hřiště odchází Kmec, přichází Halamka.
     
    39:18
    Písecký Fríd hrubiánem zápasu? Na trestnou lavici usedá žlutomodrá čtyřka znovu za stejný prohřešek, při němž ho hlavní sudí přistihl při další potyčce.
     
    39:58
    Hosté si více než polovinu přesilové hry přenesou do třetí části zápasu..
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:10
    Hosté začínají s rozvahou, z jejich pohledu je závěrečná fáze zápasu všechno nebo nic. Do pásma zavezli poměrně rychle, nyní se snaží o kombinaci..
     
    40:45
    ..ta jim bohužel pro ně nevyšla. Písečtí opět zdárně pozdrželi hru a mohli vystřídat.
     
    41:20
    Králové hrají v plném počtu, Kralupští však pokračují v útočení. Zpoza brány dostal přihrávku přesně mezi kruhy Adam Runza, jenž mínil vypálit z pokleku. To se mu i povedlo, střela si šla ale svou vlastní cestou. Píclovi ovšem nepochybně zatrnulo, situaci neměl pod kontrolou..
     
    43:14
    Na holích domácích je patrná ta samá rozvaha, jako na druhé straně – ne jednou si dobře rozehrané klání zkomplikovali. K soupeři dobře přistupují a prozatím se jim daří ho držet zkrátka. Středočeši nicméně rozhodně chtějí s vývojem klání ještě něco udělat.
     
    44:48
    Dobrou možnost měl právě Tomáš Soukup, který se pokoušel z výšky sklepnout poskakující kotouč do sítě. Jeho snažení zarazil Fríd, který je na brankovišti hodně důrazný. A tím i úspěšný,,
     
    45:59
    Vymíchat se Halamku pokusil zdá se nezastavitelný Krýner, který jeho směrel jel na hrotu útoku, hostující gólman jeho pokus v rozhodující okamžik vyrazil pravým betonem.
     
    46:28
    Kralupy právě vstřelily branku!
    Hosté z Kralup nakonec přece jen snižují! Trio modrobílých právě obklíčilo Pícla – přihrávku mezi kruhy pak dostal od kapitána Janušky MAREK NĚMEC, proti jehož pokusu se domácí brankář jen marně natahoval lapačkou. ASISTENCE: František Januška
     
    47:29
    Domácím byl právě odpískán ofsajd. Hra přerušena.
     
    47:58
    Středočeši dostali zdá se nový impuls, urputně se tlačí do útočné třetiny..
     
    48:35
    Po pravém křídle si sjel Jan Karbulka, který dobruslil až před Halamkovu bližší tyč, odkud se ho pokusil překonat. Nezacílil však přesně a mohl jen lomit rukama..
     
    48:50
    Hostům přišla nyní dobrá karta – písecký Jan Cibuzar inkasuje menší trest za podrážení.
     
    49:20
    Hostující hráči opět příliš natěšení při přechodu do pásma, postavení mimo hru.
     
    49:40
    Marek Jonáš si klepl o přihrávku na středu levého kruhu, kam ji posléze spěšně dostal – svým pokusem Píclovi pouze propagačně pohrozil, domácí gólman stačil včas srazit betony a odehrát puk do uctivé vzdálenosti. Hosté se ale v pásmu stále drží.
     
    50:50
    Početní výhodu ale v gól nakonec nepřetavili. Cibuzar je zpátky ve hře a Písečtí se mohou opět trochu osmělit.
     
    51:48
    Jakub Kučera zkusil své štěstí, z hranice útočného pásma zkusmo vystřelil – trefil ochrannou síť, přestože se mělo pokračovat ve hře, přerušila se, neboť hráči obou celků tak nějak kdo ví proč ve vteřině pozapomněli hrát..
     
    53:00
    Kralupští se snaží, hodně se snaží, přesto je zřejmé, že toho mají dnes v nohách až až.. Písečtí se před Halamkou pokoušeli si svůj náskok ještě pojistit, opět neúspěšně. Hra se tak přelévá bezvýsledně ze strany na stranu,
     
    54:17
    Písek právě vstřelil branku!
    Výsledek přichází až teď, s brankou MATĚJE NOVOTNÉHO. Ten se svými týmovými kolegy neustal v napadání a tlačení se do brány – kotouč pro něj uzmul kapitán Přibyl, po jehož skákavém pasu či odehrání zkusil Novotný sklepnout kotouč přizvednutou holí do sítě. A podařilo se. Zacílil k levé tyči, hostující gólman s takovou situací mohl jen pramálo udělat. ASISTENCE: Matěj Přibyl, Jiří Egert
     
    55:36
    Hosté i nadále bojují, hokejisté Písku je ale k ničemu velkému nepouštějí. Alespoň zatím.
     
    56:30
    Jednu ze střel naděje vyslal David Bradáček, Pícl ji ukryl ve výstroji a podržel svůj tým.
     
    57:20
    Další akce Kralupských zaražena již ve středním pásmu.. Na nějaký výpad se teď hosté pořádně nadřou.
     
    57:41
    Písek právě vstřelil branku!
    Další ránu uštědřuje hostujícímu výběru písecký hokejový kat JAROSLAV KRÝNER, který se prosazuje i navzdory pádu na ledovou plochu a maže tím kralupskou naději na důstojnější výsledek.. ASISTENCE: Jan Karbulka, Yahor Hrakholski
     
    59:02
    Utkání se nyní již pouze dohrává..
     
    59:40
    Písek právě vstřelil branku!
    A přece ne. Výsledek nyní pěkně zakulatil svou trefou JIŘÍ EGERT, jenž využil rezignovaného přístupu Středočechů a s lehkostí poslal kotouč za Halamkova záda. ASISTENCE: Matěj Přibyl
     
    Konec zápasu. (21:32:33)

    Kateřina Němcová

    Branky a nahrávky: 7. Egert (Novotný), 14. Krýner (Karbulka), 17. Brož (Petřík), 30. Krýner (Fríd), 38. Krýner (Karbulka), 55. Novotný (Přibyl, Egert), 58. Krýner (Karbulka, Hrakholski), 60. Egert (Přibyl) – 16. Pejchal (Soukup), 47. Němec (Januška)


    IHC Králové Písek: Pícl (Buchta) – Cibuzar, Šafář, Kulvejt, Tampier, Kurfürst, Remta – Novotný "A", Přibyl "C", Petřík, Krýner, Karbulka, Fríd "A", Egert, Kovařík, Brož, Hrakholski, Lamač
    HK Kralupy nad Vltavou: Kmec (Halamka) – Drozda, Zedek, Klapka, Šimůnek, Hájek, Kučera – Bradáček, Marek, Januška "C", Soukup, Němec, Štibran, Runza, Kuzďas, Kočí, Kleveta, Pejchal, Litera
    bahis siteleri