Edmonton – Montreal 4:3 (kon.) | Boston – Nashville 3:4 (po pr.) | Toronto – Detroit 4:1 (kon.)
Ottawa – Philadelphia 4:5 (0:1 po s.n.) | Columbus – New Jersey 5:1 (kon.) | Washington – Tampa 3:1 (kon.)
Carolina – Florida 2:4 (kon.) | Colorado – Chicago 3:5 (kon.) | Vancouver – Pittsburgh 4:1 (kon.)
San Jose – St. Louis 2:5 (kon.) | NY Rangers – Anaheim 5:1 (kon.)
po s.n. (0:1)
Ottawa Senators
4:5 (0:1, 3:2, 1:1 - 0:0)
Philadelphia Flyers
Neděle 22.12.2019, 01:00 • Canadian Tire Centre, Ottawa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Sean COUTURIER - 4:5
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Philadelphia Flyers.
    Autorem vítězné branky je SEAN COUTURIER.
     
    57:10
    Vyloučení v týmu Ottawa Senators (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Brady Tkachuk.
    50:17 Tyler ENNIS - 4:4
     
    50:17
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Těsná přetahovaná zřejmě bude trvat do samotného konce zápasu! Mark Borowiecki přihrával zpoza levého kruhu na osu hřiště k Duclairovi, který bekhendem z otočky nevystřelil vůbec špatně, ovšem puk do sítě dopravil až zleva dorážející TYLER ENNIS. Asistence: Anthony Duclair, Mark Borowiecki.
     
    45:25
    Van Riemsdykovu nebezpečnou přihrávku do druhé vlny sebral Pageau a jednoduše se dostal do úniku. Elliott střelu z mezikruží zcela nezastavil a nebýt duchapřítomného zásahu Couturiera, tak se puk dost možná došoural až za brankovou čáru.
     
    44:46
    Vyloučení v týmu Ottawa Senators (Erik Brännström – 2 min., nedovolené bránění).
    41:10 James van Riemsdyk - 3:4
     
    41:10
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Letci opět skórují v úvodu třetiny a vrací se do vedení! JAMES VAN RIEMSDYK převzal od Aube-Kubela skvělou únikovou přihrávku z obranné poloviny. Dostal se před Golubefa a bekhendovým blafákem nedal Högbergovi sebemenší šanci zasáhnout. Asistence: Nicolas Aube-Kubel, Philippe Myers.
    39:12 Jakub VORÁČEK - 3:3
     
    39:12
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Domácí se ani nestihli doradovat z obratu a už je zase vyrovnáno! Už podruhé výrazným dílem zavinil inkasovaný gól Chabot, kterému v nebezpečných místech sebral puk Frost. Následovala střela z pravého kruhu od Pitlicka a gólová dorážka třicátníka JAKUBA VORÁČKA. Asistence: Tyler Pitlick, Morgan Frost.
    38:21 Anthony DUCLAIR - 3:2
     
    38:21
    Ottawa právě vstřelila branku!
    No vida, kdo by to byl býval po začátku druhé třetiny čekal, že v jejím závěru bude ve vedení domácí mužstvo! Roli nejlepšího střelce Ottawy v polovině přesilovky potvrdil ANTHONY DUCLAIR, který byl ve správný čas na správném místě a s přehledem dorazil do sítě neúspěšnou střelu Thomase Chabota. Bez asistence.
     
    37:21
    Shayne Gostisbehere se v roli posledního hráče nechal školácky obrat o puk a vzniklé problémy vyřešil jen podražením Colina Whitea.
     
    31:21
    Výhoda o jednoho muže se stěhuje na stranu Senators! Gostisbehere ztratil puk v obranné třetině a pak si pomohl držením Duclaira.
     
    29:19
    Vyloučení v týmu Ottawa Senators (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Brady Tkachuk.
    26:25 Mark BOROWIECKI - 2:2
     
    26:25
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Neutekla ani půlminuta a dvougólový deficit Senators je rázem minulostí! Aube-Kubel ztratil puk v souboji s Naměstnikovem, kterému vypomohl také Ennis. Brännström poté posunul puk doprava na MARKA BOROWIECKIHO a jeho střela švihem proletěla přes všechny překážky až za záda Elliotta, který toho asi moc neviděl. Asistence: Erik Brännström, Tyler Ennis.
    26:00 Tyler ENNIS - 1:2
     
    26:00
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Na startu sedmadvacáté minuty se poprvé raduje také parta v červeném! Stalo se tak i díky prvnímu kanadskému bodu v kariéře Andrease Englunda, jehož střelu od modré Elliott pouze vyrazil a TYLER ENNIS nadvakrát dorazil puk za brankovou čáru. Asistence: Andrewas Englund, Colin White.
    21:03 James van Riemsdyk - 0:2
     
    21:03
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Výborný nástup do druhé třetiny pro hosty z Pensylvánie! Nicolas Aube-Kubel převezl puk přes polovinu hřiště a pak si jej nahodil sám pro sebe k zadnímu mantinelu. Po několika dalších soubojích si odražený kotouč vzal JAMES VAN RIEMSDYK a Högberg si jeho bekhendový pas srazil do vlastní sítě. Bez asistence.
     
    15:53
    Druhá přesilovková šance pro Ottawu! Kvůli hákování v útočném pásmu si musí jet odpočinout nositel kapitánského céčka Claude Giroux.
     
    10:27
    Couturier vystihl mizernou přihrávku od Duclaira a vyrazil do úniku, který i kvůli držení vyloučeného Thomase Chabota neproměnil.
     
    09:45
    Beaudin posouval puk před levý kruh, kde Andy Andreoff sekl Naměstnikova. Také Sens se mohou těšit na první přesilovou hru.
    03:16 Kevin HAYES - 0:1
     
    03:16
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Hosté využívají do této chvíle špatnou přesilovku a ujímají se vedení! Po zákroku Elliotta se v rohu obranného pásma chopil kotouče Voráček a dlouhou přihrávkou vyslal na zteč KEVINA HAYESE. Ten přebruslil Brännströma a u brankoviště překvapivým způsobem zasunul puk do protipohybu Högberga. Asistence: Jakob Voráček, Brian Elliott.
     
    01:42
    Nicolas Aube-Kubel byl v rohu útočného pásma podražen Chabotem a je z toho brzká početní výhoda pro Philadelphii.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 26. Ennis (Englund, White), 27. Borowiecki (Brännström, Ennis), 39. Duclair, 51. Ennis (Duclair, Borowiecki) – 4. K. Hayes (Voráček, Elliott), 22. J. van Riemsdyk, 40. Voráček (Pitlick, Frost), 42. J. van Riemsdyk (Aube-Kubel, P. Myers), rozh. náj. Couturier

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Morgan Frost (PHI)
    0:0   Tyler Ennis (OTT)
    2. série:
    0:0   Claude Giroux (PHI)
    0:0   Anthony Duclair (OTT)
    3. série:
    0:1   Sean Couturier (PHI)
    0:1   Vladislav Naměstnikov (OTT)


    Ottawa Senators: M. Högberg (Gustavsson) – Goloubef, Chabot (A), Brännström, Borowiecki (A), Englund, Lajoie – Co. Brown, Pageau (A), B. Tkachuk – Duclair, Tierney, N. Paul – Ennis, Anisimov, Naměstnikov – White, Beaudin, L. Brown.
    Philadelphia Flyers: Elliott (Hart) – Provorov, Hägg, Braun, Sanheim, P. Myers, Gostisbehere – Konecny, Couturier (A), Giroux (C) – Aube-Kubel, K. Hayes (A), J. van Riemsdyk – Voráček, Frost, Pitlick – Stewart, M. Vorobjov, Andreoff.

    Rozhodčí: Schlenker, Pollock – Daisy, Kovachik

    Diváci: 11 203
    bahis siteleri