Nové Zámky – Zvolen 0:6 (kon.) | Miskolc – Poprad 3:2 (kon.) | MAC Budapešť – Banská Bystrica 2:5 (kon.)
Lipt. Mikuláš – Trenčín 4:2 (kon.) | Nitra – Detva 5:1 (kon.) | Košice – HC Slovan 2:1 (kon.)
konec
HK Nitra
5:1 (1:0, 3:1, 1:0)
HK Detva
sk Čtvrtek 26.12.2019, 18:00 • Nitra Aréna, Nitra • Tipos Extraliga (SR) • 34. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:58
    Vylúčenie v tíme HC 07 WPC Koliba Detva (Dominik Jendroľ – 5 min., napadnutie oblasti hlavy a krku + osobný trest do konca zápasu, napadnutie oblasti hlavy a krku). Trest odpyká Filip Čenka.
     
    59:40
    Lušňák prihrávkou spoza bránky našiel pred bránkoviskom Detvy úplne voľného Fominycha, ktorý zblízka znovu namieril len do brankára Petríka.
     
    57:59
    Valent strieľanou prihrávkou z ľavej strany našiel pred bránkoviskom Nitry voľného Gašpara, ten však zblízka usmernil puk len do ľavého betónu domáceho gólmana.
     
    54:03
    Valent sa s Gašparom dostal do prečíslenia 2 proti 1. Valent prihrávkou z ľavej strany pripravil Gašparovi pozíciu na strelu, brankár Hanuljak sa ale stihol presunúť k ľavej žŕďke a puk vyrazil.
     
    51:59
    Kerbashian nádhernou krížnou prihrávkou od pravého mantinelu našiel na zadnej žŕďke Blackwatera, proti nemu sa ale stihol presunúť brankár Petrík a ďalším skvelým zákrokom zakončenie domáceho útočníka vyrazil.
     
    50:05
    Vylúčenie v tíme HC 07 WPC Koliba Detva (Martin Chovan – 2 min., zdržiavanie hry / posunutá bránka).
     
    50:00
    Yellow Horn nádhernou strieľanou prihrávkou pred bránkovisko prihral Blackwaterovi, ktorý usmernil i kvôli teču zasahujúceho brankára Petríka puk len do pravej žŕďky.
     
    48:01
    Nitra dala gól!
    Domáci pokračujú vo zvyšovaní svojho náskoku! Korím cielene nastreľoval od modrej čiary puk pred bránkovisko Detvy, kde bola dvojica Fominych – Koyš a práve PATRIK KOYŠ napokon puk tečoval mimo dosah zasahujúceho brankára Petríka. Asistencie: Karol Korím, Daniil Fominych.
     
    46:31
    Buček sa po krásnej prienikovej prihrávke obtočil z pravej strany s pukom okolo detvianskej bránky a pri pravej žŕďke ho chcel zasunúť za Petríkov betón, hrací predmet mu ale v rozhodujúcej chvíli odskočil.
     
    35:11
    Nitra dala gól!
    Domáci využívajú presilovku a navyšujú svoj náskok už na rozdiel troch gólov! KENNEY MORRISON sa dostal k puku po prihrávke z pravého krídla a tvrdou strelou príklepom ho poslal nechytateľne k pravej žŕďke Petríkovej bránky. Asistencie: Colton Yellow Horn, Lane Scheidl.
     
    33:29
    Vylúčenie v tíme HC 07 WPC Koliba Detva (Matej Ľupták – 2 min., podrazenie).
     
    33:29
    Po prihrávke spoza bránky Detvy strieľal spred bránkoviska úplne voľný Korím, ktorý z prvej zblízka trafil brankára Petríka do hrude.
     
    32:02
    Nitra dala gól!
    Nitrania znovu odskakujú do dvojgólového náskoku! Yellow Horn si zasekol obrancu Detvy a krátkou prihrávkou posunul puk do pravého kruhu ku KALEOVI KERBASHIANOVI, ktorý ho poslal nechytateľne do ľavého horného rohu Petríkovej bránky. Asistencie: Colton Yellow Horn, Branislav Kubka.
     
    31:45
    Po Koyšovej prihrávke z ľavého krídla pálil presne spomedzi kruhov Lušňák, Petrík však špičkou betónu dokázal jeho strelu vyraziť mimo svojej bránky.
     
    30:07
    Detva dala gól!
    Hostia rýchlo odpovedajú a znižujú! Ščurko s pukom obkorčuľoval takmer celú tretinu Nitry a presnou prihrávkou z pravej strany našiel medzi kruhmi voľného ZDEŇKA KRÁLA. Ten puk bez váhania poslal k ľavej žŕďke Hanuljakovej bránky. Asistencie: Ladislav Ščurko, Martin Podešva.
     
    29:08
    Nitra dala gól!
    Domáci hneď po konci presilovky navyšujú svoj náskok! Versteegovo nahodenie od modrej tečoval pred brankárom Petríkom SAMUEL BUČEK a puk po ľade cez dvoch cloniacich hráčov prešiel za chrbát brankára Detvy. Asistencie: Mitch Versteeg, Daniil Fominych.
     
    26:54
    Vylúčenie v tíme HC 07 WPC Koliba Detva (tímový trest – 2 min., príliš veľa hráčov na ľade). Trest odpyká Zdeněk Král.
     
    26:35
    Zuzin sa natlačil individuálne okolo bránky pred Hanuljaka, zblízka ale zakončil len do domáceho gólmana. Domáci následne zaviezli puk naspäť do tretiny Detvy.
     
    25:29
    Lušňák sa uvoľnil na pravom krídle a dostal sa priamo pred Petríka. Ten vyrazil pravým betónom jeho zakončenie.
     
    24:41
    Na opačnej strane prenikol sólovou akciou do tretiny Nitry Gašpar, i on však zblízka len tesne minul súperovu bránku.
     
    24:01
    Blackwater získal za bránkou Detvy puk pre Yellow Horna, ktorý spred bránkoviska zakončil tesne mimo Petríkovej bránky.
     
    21:42
    Koyš tečoval nahodenie od modrej pred brankárom Detvy a ten zareagoval na poslednú chvíľu reflexívnym zákrokom. Brankár hostí potom zlikvidoval i nie príliš prudkú dorážku Fominycha.
     
    20:31
    Zuzin popri ľavom mantineli prešiel až do pásma Nitry, kde posunul puk na osamoteného Žilku. Ten spred bránkoviska namieril do brankára Hanuljaka. To bola prvá veľká príležitosť Detvy v zápase!
     
    18:24
    Yellow Horn našiel prihrávkou z ľavej strany medzi kruhmi Blackwatera, ktorý z prvej trafil ľavý betón výborne chytajúceho brankára Detvy Petríka.
     
    16:11
    Buček na seba naviazal hneď štvoricu protihráčov a prihrávkou do pravého kruhu posunul puk k voľnému Kollárovi. Ten svojou strelou tesne minul pravú žŕďku Petríkovej bránky.
     
    06:48
    Buček dostal výbornú prienikovú prihrávku na útočnú modrú a sám sa ocitol pred brankárom Petríkom. Bekhendový blafák do ľavej strany však gólman Detvy skvelým zákrokom pravým betónom vychytal.
     
    05:48
    Nitra dala gól!
    Nitra presne v moment vypršania Chovanovho trestu otvára skóre! Kerbashian puk posunul na pravej strane k bránkovej čiare k Yellow Hornovi, ktorý ho krížnou prihrávkou poslal na opačnú stranu ku KENNEYMU MORRISONOVI a ten ho z prvej napálil za chrbát presúvajúceho sa brankára Petríka. Asistencie: Colton Yellow Horn, Kale Kerbashian.
     
    03:48
    Vylúčenie v tíme HC 07 WPC Koliba Detva (Martin Chovan – 2 min., podrazenie).

    Michal Sadlek

    Branky a nahrávky: 6. Morrison (Yellow Horn, Kerbashian), 30. Buček (M. Versteeg, Fominych), 33. Kerbashian (Yellow Horn, Kubka), 36. Morrison (Yellow Horn, Scheidl), 49. Koyš (Korím, Fominych) – 31. Král (Ščurko, Podešva)


    HK Nitra: Hanuljak (Šimboch) – Morrison, Mezei, M. Versteeg, Pupák, Kubka, Rácz, Korím, Sloboda – Yellow Horn, Kerbashian, Blackwater – Scheidl, Kollár, Buček – Koyš, Lušňák, Fominych – Hrušík, Hvizdoš, Tábi
    HK Detva: Petrík (Bátory) – Andersons, Chovan, Kuklev, Golian, Jendroľ, F. Fekiač, Čacho, Gachulinec – Sýkora, Zuzin, Žilka – Král, Podešva, Ščurko – Török, Valent, Gašpar – Ľupták, V. Fekiač, Čenka

    Rozhodčí: Müllner, Nagy – Jedlička, Kis-Király

    Diváci: 3 188
    bahis siteleri