Kanada – Rusko 3:2 (po pr.) | Švýcarsko – Česko 2:1 (po pr.) | USA – Finsko 4:1 (kon.)
Švédsko – Slovensko 4:2 (kon.)
po prodl.
Švýcarsko
2:1 (0:1, 0:0, 1:0 - 1:0)
Česko
Čtvrtek 26.12.2019, 16:30 • Zimný štadión Vladimíra Dzurilly (hala 2), Bratislava • Mistrovství světa žen do 18 let • Skupina B
Partner:
    65:28 ZIMMERMANNOVÁ - 2:1
     
    65:28
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Je hotovo a Češky ztrácejí velice důležitý zápas. Po získáhí kotouče v útočném pásmu ujela hned trojice Švýcarek. I když byla krosová přihrávka od Christenové na druhé křídlo zastavena, spadla přímo na hůl LAURY ZIMMERMANNOVÉ, která nadvakrát dostala kotouč do branky a přisuzuje druhý bod švýcarskému týmu – 2:1! Asistence: Lara Christenová, Sinja Leemanová.
    43:10 MARTINOVÁ - 1:1
     
    43:10
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    A za neproměněnou šanci je tu trest v podobě gólu na 1:1! Christenová posunula kotouč podél modré čáry na ALINU MARTINOVOU, která z úhlu vystřelila na branku a puk nešťastně propadl Julii Pejšové mezi betony – 1:1! Asistence: Lara Christenová.
    16:56 HAASOVÁ - 0:1
     
    16:56
    Česko právě vstřelilo branku!
    Při redukovaném počtu hráček se Češky ujímají vedení a stadionem zní, abychom zavolali stráže! Denisa Habartová si sjela mez kruhy a vyslala na branku tvrdou střelu. Spiesová opět vyrazila betonem kotouč mimo tři tyče, jenže přímo na HANU HAASOVOU, která pohotovou dorážkou poslala český tým do vedení – 0:1! Asistence: Denisa Habartová.

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 44. Martinová (Christenová), 66. Zimmermannová (Christenová, Leemanová) – 17. Haasová (Habartová)


    Švýcarsko: Spiesová (Wagnerová) – Freyová, Sara Bachmannová, Martiová, Christenová, Gianolová (C), Ingoldová, Nele Bachmannová, Messerliová – Leemannová, Zimmermannová, Bessonová – Buchiová, Surdezová, Harjuová (A) – Bächlerová, Merzová, Thalmannová – Zoggová, Salzgeberová, Staubová (A)
    trenérka: Florence Schellingová

    Česko: Julie Pejšová (Švejdová) – Daniela Pejšová (A), Hanzlíková (A), Horáková, Habartová, Vaněčková, Chladová, Černá, Machková – Mazancová, Kalová, Čajanová (C) – Haasová, Kaltounková, Škorpíková – Eignerová, Sýkorová, Nowaková – Hrubanová, Bartáková, Gruntová
    trenér: Pavel Zuziak

    Rozhodčí: Äbergová (FIN), Ivanovová (RUS) – Cerhitová (SVK), Coleová (NOR)

    Diváci: 99
    bahis siteleri