Vladivostok – Chabarovsk 0:2 (kon.) | Barys – Jekatěrinburg 4:2 (kon.) | Magnitogorsk – Dynamo Moskva 5:4 (2:0 po s.n.)
Soči – Spartak Moskva 1:0 (po pr.) | Čerepovec – Petrohrad 3:2 (po pr.)
konec
Barys Nur-Sultan
4:2 (2:1, 2:1, 0:0)
Avtomobilist Jekatěrinburg
Neděle 29.12.2019, 12:00 • Barys Arena, Nur-Sultan • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Dnešní utkání sledovalo 6 517 diváků.
     
    59:13
    Domácí se to snažili dohrát do prázdné branky, což byla trochu škoda! Roman Starčenko mohl pálit z dobré pozice, ale místo toho ještě posouval puk do strany. Ani zde nepřišla střela, ale jen přihrávka do území nikoho.
     
    59:00
    Minuta do konce a hosté hrají ve čtyřech!
     
    58:49
    Vyloučení v týmu Avtomobilist Jekatěrinburg (Anatolij Golyšev – 2 min., podrážení).
     
    56:17
    Darren Dietz dostal krásnou křižnou přihrávku a mohl navýšit náskok svého celku! Vyslal krásnou střelu, ale Leonid Fomin předvedl perfektní zákrok, když puk ztlumil ramenem, načež ho ještě schoval pod lapačku.
     
    54:00
    Denis Bodrov předvedl opravdu zbytečný a hodně nebezpečný zákrok. Naprosto mimo hru vzal hokejkou přes obličej Dmitrije Ševčenka. Z toho se okamžitě začala řinout krev a je téměř jisté, že i on v tomto utkání dohrál! Denis Bodrov také dohrál, dostal trest do konce zápasu.
    53:52 Vyloučení do konce zápasu
     
    53:52
    Vyloučení v týmu Avtomobilist Jekatěrinburg (Denis Bodrov – 5 min., zásah do hlavy nebo krku + osobní trest do konce utkání, zásah do hlavy nebo krku).
     
    51:53
    Alichan Asetov je na ledě!
     
    49:53
    Vyloučení v týmu Barys Nur-Sultan (Alichan Asetov – 2 min., podrážení).
     
    40:00
    Andrej Obidin je na ledě!
     
    39:00
    Minuta do konce třetiny!
     
    38:00
    Vyloučení v týmu Avtomobilist Jekatěrinburg (Andrej Obidin – 2 min., podrážení).
     
    36:38
    To byla dobrá šance na snížení náskoku soupeře na jedinou branku! Anatolij Golyšev přenechal puk na Nigela Dawese, jehož rána zápěstím se odrazila od tyčky!
    32:51 Nigel DAWES - 4:2
     
    32:51
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Už je to ale zase jen o dva góly a hosté jsou tak ještě ve hře! Anatolij Golyšev našel zpoza branky volného NIGELA DAWESE, jehož rána z první se zastavila až v síti. Dnes vidíme opravdu jen pěkné branky. Asistence: Anatolij Golyšev.
     
    29:53
    Střídání v týmu Avtomobilist Jekatěrinburg: ze hřiště odchází Jakub Kovář, přichází Leonid Fomin.
    29:53 Nikita MICHAJLIS - 4:1
     
    29:53
    Barys právě vstřelil branku!
    Jenže nakonec je to využitá přesilová hra, když domácí naprosto rozebrali obranu hostí! Curtis Valk totiž skvělým křižným pasem našel volného NIKITU MICHAJLISE, jenž nedal přemisťujícímu se kovářovi šanci na zákrok! Asistence: Curtis Valk a Leonid Metalnikov.
     
    27:57
    Vyloučení v týmu Avtomobilist Jekatěrinburg (Pavel Dacjuk – 2 min., podrážení).
     
    25:08
    Atte Ohtamaa je na ledě!
     
    23:28
    Brooks Macek to myslel velmi dobře a po této situaci klidně mohlo být srovnáno! Přihrával totiž na zadní tyč na volného spoluhráče, ale do přihrávky stihl padnout obránce!
     
    23:08
    Vyloučení v týmu Barys Nur-Sultan (Atte Ohtamaa – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
    21:28 Roman STARČENKO - 3:1
     
    21:28
    Barys právě vstřelil branku!
    To vypadalo na další špatné střídání v podání hostí, z čehož vzniklo přečíslení dva a jednoho! Corban Knight posunul puk na ROMANA STARČENKA do strany. Ten si ještě udělal kličku, položil Kováře a poslal puk pod horní tyčku. Asistence: Corban Knight a Linus Videll.
     
    19:00
    Minuta do konce třetiny!
    16:06 Roman STARČENKO - 2:1
     
    16:06
    Barys právě vstřelil branku!
    Nur-Sultan se znovu dostává do vedení, když trestá chybu hostí v obranném pásmu! Darren Dietz posunul puk za branku, kam si pro něj sjel spoluhráč. Ten poslal pas před branku, kam si sjel ROMAN STARČENKO a nekompromisní ranou rozvlnil síť za zády Kováře. Asistence: Corban Knight a Darren Dietz.
    11:55 Arťom GAREJEV - 1:1
     
    11:55
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Stačil rychlý útok v podání hostů a stav je srovnán!V přečíslení tři na dva našel Pavel Dacjuk volného ARŤOMA GAREJEVA, jehož bomba z první našla odkrytou část sítě. I v tomto případě byl brankář naprosto bezmocný. Asistence: Pavel Dacjuk a Georgij Bělousov.
     
    10:40
    Domácí právě mohli vést o dvě branky! Roman Starčenko se dostal do samostatného úniku poté, co hosté špatné střídali. Předvedl bekhendový blafák, ovšem nejspíše vůbec netrefil branku!
    02:48 Kirill PAŇUKOV - 1:0
     
    02:48
    Barys právě vstřelil branku!
    Stačí jedno vyhrané buly a domácí se dostávají do jednogólového vedení! Maxim Semjonov získal čistě vyhrané buly a jeho střelu tečoval těsně před gólmanem KIRILL PAŇUKOV přesně k tyči. Jakub Kovář neměl nárok na nějaký zákrok. Asistence: Maxim Semjonov a Dmitrij Ševčenko.

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 3. Paňukov (M. Semjonov, Ševčenko), 17. R. Starčenko (Knight, Dietz), 22. R. Starčenko (Knight, Videll), 30. Michajlis (Valk, Metalnikov) – 12. A. Garejev (Dacjuk, Bělousov), 33. Dawes (Golyšev)


    Barys Nur-Sultan: Pasquale (H. Karlsson) – Ohtamaa, Makljukov, Metalnikov, Dietz, Blacker, Orechov, Šalapov, M. Semjonov – Akolzin, Boyd, Asetov – Knight, R. Starčenko, Videll – Michajlis, Valk, Šesťakov – Paňukov, Sagadejev, Ševčenko.
    Avtomobilist Jekatěrinburg: Jakub Kovář (30. Fomin) – Alexej Vasilevskij, Gurkin, Trjamkin, Berezin, Valitov, D. Bodrov, Batyršin – Golyšev, Dawes, Macek – Holland, Sexton, Mozer – Bělousov, Dacjuk, A. Garejev – Litovčenko, Platt, Obidin – Ovčinnikov.

    Rozhodčí: Kulakov, Gusev – Viljugin, Kučava

    Diváci: 6 517
    bahis siteleri