Německo – Kazachstán 4:0 (kon.) | Švýcarsko – Rusko 1:3 (kon.) | Kanada – Slovensko 6:1 (kon.)
USA – Finsko 0:1 (kon.) | Švédsko – Česko 5:0 (kon.)
konec
Německo
4:0 (0:0, 2:0, 2:0)
Kazachstán
Čtvrtek 02.01.2020, 10:10 • Ostravar aréna, Ostrava • Mistrovství světa do 20 let • O udržení
Předzápasové kurzy
Partner:
    51:47 Dominik BOKK - 4:0
     
    51:47
    Německo právě vstřelilo branku!
    Dvojnásobná přesilovka Německa byla využita tradičním způsobem! Několik přihrávek v útočném pásmu bylo vyšperkováno rychlým pasem Seidera na DOMINIKA BOKKA, který z první poslal puk za přesouvajícího se kazašského brankáře – 4:0! Asistence: Moritz Seider a Tim Stützle.
    41:09 John PETERKA - 3:0
     
    41:09
    Německo právě vstřelilo branku!
    Je hotovo, Němci úvodní duel o udržení již ze své moci nepustí! Obrana Kazachstánu znovu výrazně propadla, přečíslení dva na jednoho vyřešil německý výběr skvěle a odskakuje do tříbrankového vedení! Stützle šikovným pasem našel rozjetého JOHNA PETERKU, jenž z voleje poslal kotouč za přesouvajícího se brankáře – 3:0!
    31:48 Louis BRUNE - 2:0
     
    31:48
    Německo právě vstřelilo branku!
    Prostřední dějství se zatím vyvíjí zcela jednoznačně ve prospěch německého výběru, který se přibližuje záchraně! Souhra v útočné třetině přinesla puk na hokejku LOUISE BRUNEHO, který měl dostatek času puk zpracovat a ještě ho umístit přesně k tyči – 2:0! Asistence: Yannik Valenti a Tim Fleischer.
    21:21 Lukas REICHEL - 1:0
     
    21:21
    Německo právě vstřelilo branku!
    Jenže zkraje druhé třetiny zde již máme úvodní branku dnešního duelu! Kazaši propadli ve středním pásmu, přečíslení dva na jednoho vzal na sebe na levém kruhu rozjetý LUKAS REICHEL a svižnou ranou trefil přesně na přední tyč Nurkovy branky – 1:0! Asistence: John Peterka a Daniel Wirt.
    Marken.cz

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: 22. Reichel (Peterka, Wirt), 32. Brune (Valenti, Fleischer), 42. Peterka (Stützle, Reichel), 52. Bokk (Seider, Stützle)


    Německo: Hane (Ancicka) – Seider (C), Mik, Hüttl (A), Wirt, Dersch, Mass, Heinzinger – Bokk, Jentzsch, Schütz (A) – Peterka, Stützle, Reichel – Lobach, Schinko, Kinder – Nijenhuis, Brune, Fleischer – Valenti.
    Kazachstán: Nurek (Kalmykov) – Gajtamirov (C), Dichanbek, Butenko, A. Koroljov, Katasonov, Šlyčkov, D. Muratov, Šaichmeddenov – Djomin, Bujalskij, Asuchanov – Bojko, Čaporov (A), Musorov – Omirbekov, Bondarenko, Alexandrov – Čalov, Sajko, Ljapunov.

    Rozhodčí: Hejduk, Pešina – Bowles, Hagerstrom

    Diváci: 1022
    bahis siteleri