Valencia – Eibar 1:0 (kon.) | Getafe – Real Madrid 0:3 (kon.) | Atlético – Levante 2:1 (kon.)
Espanyol – Barcelona 2:2 (kon.)
konec
Espanyol Barcelona
2:2 (1:0)
FC Barcelona
Sobota 04.01.2020, 21:00 • RCDE Stadium (Barcelona) • Španělská LaLiga • 19. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek večera a někdy zase u onlajnu na počtenou! (22:58:28)
     
    Střely na branku: 3:7. Střely mimo: 5:4. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 15:10.
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí smírně, s čímž bude rozhodně spokojenější Espanyol. Ten sice vedl po první půli, ovšem Barcelona dokázala brzy srovnat. Už po pěti minutách se totiž trefil po skvělém pasu od Alby Luis Suárez. O deset minut později šli navíc do vedení. Luis Suárez vyslal parádní centr šajtli k tyči, kam si naběhl Arturo Vidal, který potěšil fanoušky FC Barcelony. Hosté si to však sami zkomplikovali, když Frenkie de Jong předvedl chybu na obranné polovině, kterou hasil žlutou kartou. Bohužel pro něj byla už druhá v zápase, a tak následovala červená. Espanyol nakonec výhodu v poli využil. Wu Lej si naběhl mezi obránce a ranou na zadní tyč nedal gólmanovi šanci.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Zde to vypadá, že Barcelona body ztratí! Hraje se totiž okolo poloviny hřiště a dnes to nejspíše skončí remízou 1:1. Pro domácí cenné body, pro hosty ztráta.
     
    90+3
    Domácí hráč to nyní nevymyslel ani trochu dobře! Místo pasu dopředu poslal míč jen na střed hřiště, kde ho sebrali hosté. Espanyol se ještě provinil faulem.
     
    90+2
    Hosté se ještě snaží také dostat znovu do vedení a jsou s míčem na útočné polovině. Zatím jsou to však typické přihrávky okolo té poloviny bez větší šance.
     
    90+1
    Domácí by rádi ještě otočili stav zápasu a vzali si své vedení zpět! Tak to zkusili ranou z nějakých dvaceti metrů, ale Neto byl připravený a míč chytil.
     
    90
    Nastavovat se budou čtyři minuty!
     
    88
    Espanyol právě vstřelil branku!
    Jenže to může být Espanyolu úplně jedno, jelikož hned v další útočné akci srovnává stav a využívá výhodu jednoho muže v poli navíc! WU LEJ si naběhl mezi obránce, kam dostal přihrávku a podélnou ranou na zadní tyč rozvlnil síť!
     
    87
    Diego López naopak musel čelit jednoduššímu centru, který v pohodě lapil do svých rukavic. Musel však rozehrávat a jeho spoluhráči nemají moc času.
     
    86
    Domácí fotbalista evidentně nesouhlasí s rozhodnutím rozhodčího, ale jeho zákrok byl posouzen jako nedovolený. Hosté tak mohou zůstat u míče i nadále.
     
    85
    Espanyol nakonec zahrával rohy dva, přesto se srovnání stavu nemůže nadále dočkat. Neto veškeré nebezpečí uhasil a lapil balón do své moci.
     
    84
    Matías Vargas měl před sebou hodně volného prostoru, které využil pasem na Wu Leje. Ten se k zakončení ale nedostal, jelikož Gerard Piqué srazil míč na roh.
     
    83
    Následně se ještě hosté provinili naprosto zbytečným faulem a zde to nevypadá se srovnáním zrovna růžově. Neto mohl odkopávat od své brány.
     
    82
    Matías Vargas se snaží hrát hodně aktivně od té doby, co přišel na hřiště. Nyní mu ale vůbec nevyšla klička na lajně a míč se dostal až za ní. Aut pro hosty.
     
    81
    Luis Suárez je dnes asi nejlepším hráčem na hřišti, takže i nyní to byl on, kdo se hnal do zakončení. Míč mu však na poslední chvíli sjel po nártu.
     
    80
    Střídání v týmu FC Barcelona: ze hřiště odchází Antoine Griezmann, přichází Nélson Semedo.
     
    78
    Domácí se sice snaží využít výhodu jednoho muže v poli navíc, ale hosté zatím hrají v pohodě. V druhém poločase jsou jasnými pány na hřišti.

    Denisa Józsová

    Branky: 23. David López (Roca), 88. Lej (Vargas) – 50. L. Suárez (Alba), 59. Arturo Vidal (L. Suárez)

    Karty:   35. Javi López (ESB), 62. Roca (ESB) – 66. F. de Jong (BAR)   75. F. de Jong (BAR)


    Střely na branku: 3:7. Střely mimo: 5:4. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 15:10.
    Espanyol Barcelona: Diego López – Javi López, Espinosa, Naldo, Vilà – V. Gómez (62. Vargas), Roca, David López (67. Iturraspe), Darder – Melendo (74. Lej), Calleri.
    Náhradníci: Prieto – Pedrosa, Lluis López, Campuzano, Vargas, Iturraspe, Lej.

    FC Barcelona: Neto – Roberto, Lenglet, Piqué, Alba – Rakitić (46. Arturo Vidal), Busquets, F. de Jong – Messi, L. Suárez, Griezmann (80. N. Semedo).
    Náhradníci: Peña – Arturo Vidal, Fati, Umtiti, C. Pérez, Firpo, N. Semedo.

    Rozhodčí: Del Cerro – Yuste, Álvarez
    bahis siteleri