Košice – Nitra 3:2 (2:0 po s.n.) | Banská Bystrica – Zvolen 4:2 (kon.) | Detva – Miskolc 5:3 (kon.)
Poprad – Nové Zámky 3:2 (po pr.) | Michalovce – Lipt. Mikuláš 4:2 (kon.) | HC Slovan – Trenčín 4:1 (kon.)
po prodl.
HK Poprad
3:2 (1:0, 1:1, 0:1 - 1:0)
HC MIKRON Nové Zámky
sk Pondělí 06.01.2020, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR) • 38. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    61:31
    Poprad dal gól!
    Kamzíci rozhodujú o zisku ďalšieho bodu pre seba. Svitana prudko vykorčuľoval z obranného pásma, letmú prihrávku posunul pred bránku na hokejku MICHAELA VANDASA, ktorý blafákom na bekhend zasunul do bránky.
    Asistencia: Patrik Svitana.
     
    58:34
    Pospíšil z ľavého kruhu naservíroval vynikajúcu krížnu prihrávku na hokejku Stupku, ktorý pálil rýchlo z prvej. Rýchly však bol aj brankár Vošvrda, ktorý sa presunul a zabránil gólu.
     
    52:11
    HC Nové Zámky dali gól!
    Hostia skórujú a vyrovnávajú stav stretnutia! Hruškovu strelu z pravého kruhu mal ešte Vošvrda pod kontrolou, ale na následnú dorážku z hokejky DÁVIDA JAŠU už reagovať nestihol.
    Asistencie: Radim Hruška, Patrik Rogoň.
     
    48:12
    Chybu v rozohrávke urobil Erving, ktorý sa pošmykol a spadol na ľad. Puku sa na pravom kruhu okamžite zmocnil Rogoň a strieľal. Vošvrda mal svoj betón pripravený.
     
    46:06
    Tentoraz to Novozámčania urobili dobre. Pred bránku si nakorčuľoval Václav Stupka, ktorý pálil spomedzi kruhov ihneď po prihrávke z prvej. Mieril to však na zadný mantinel.
     
    44:26
    Handlovský šikovnou krížnou prihrávkou spoza bránky našiel medzi kruhmi Preisingera, ktorý okamžite pálil. Pavlasovi vypadol puk z lapačky a smeroval tesne vedľa brány.
     
    41:33
    Presilovku si zahrajú hokejisti Nových Zámkov a majú šancu na vyrovnanie. Dve minúty za seknutie dostáva Matúš Paločko.
     
    38:09
    V závere druhej tretiny si presilovku zahrajú domáci. Dve minúty za hákovanie dostáva Václav Stupka.
     
    37:54
    Veľmi ďaleko pustili Popradčania Holoviča, ktorý z tesnej blízkosti bránky vystrelil. Vošvrda vyrazil pred seba, nemal puk pod kontrolou a do dorážky sa dostal ešte Jaša. Popradský brankár vytlačil puk na bránku a hra bola prerušená.
     
    32:46
    Obdržálek prekorčuľoval s pukom poza bránku a medzi kruhmi sa mu ukázal Marek Drtina. Jeho strelecký pokus sa obtrel o Vošvrdovo rameno a puk smeroval na zadný mantinel.
     
    29:30
    HC Nové Zámky dali gól!
    Nové Zámky znižujú stav stretnutia. Václav Stupka vykorčuľoval s pukom na pravý kruh, odkiaľ strieľal. Pred bránkou bol dobre zaparkovaný FILIP BAJTEK, ktorý jeho strelu tečoval do bránky.
    Asistencia: Václav Stupka.
     
    29:02
    Pomerne rutinérsky to urobil Tomáš Pospíšil, ktorý sa na ľavom kruhu zbavil obrancu, z uhla šiel sám na bránku, no trafil iba do vyrážačky popradského brankára.
     
    27:55
    Poprad dal gól!
    Popradčania idú do dvojgólového vedenia. Voľný priestor sa opäť otvoril pred Svitanom, ktorý šiel sám na Pavlasa, napokon však prihrával na hokejku SAMUELA TAKÁČA a ten zblízka zasunul puk do odkrytej časti bránky.
    Asistencia: Patrik Svitana.
     
    26:18
    Preisinger ponúkol výbornú prihrávku medzi kruhy, kde sa mu ukázal Svitana. Svitana strieľal okamžite z prvej, no mieril iba na zadný mantinel.
     
    25:13
    Presilovku si zahrajú hokejisti Popradu. Branislav Fábry dostáva dve minúty za podrazenie.
     
    18:53
    Nové Zámky získavajú prvú presilovku. Lukáš Kozák dostáva dve minúty za nedovolené bránenie.
     
    16:06
    Hneď sme videli ďalší zaujímavý moment, tentokrát od domácich. Vandas nakorčuľoval po pravom krídle, krížnou prihrávkou našiel Handlovského, no Pavlas jeho okamžitú strelu fantasticky vyrazil!
     
    15:35
    Preisinger prepadol v strednom pásme a vznikla z toho nebezpečná situácia. Dopredu sa vysunul Martin Andrisík, ktorý šiel už sám na Vošvrdu, ale popradský brankár sa mu perfektne hodil popod nohy a puk čisto zastavil.
     
    12:19
    Svitana prekorčuľoval s pukom poza bránku, prešiel na ľavý kruh a odtiaľ výbornou prihrávkou uvoľnil Vandasa, ktorý prešiel pred bránku a zakončil. Mieril však len priamo do Pavlasa.
     
    11:26
    Sme svedkami obojstranného vylúčenia a hrať sa bude vo formáte 4 proti 4. Daniel Brejčák a Filip Bajtek dostávajú po dve minúty za hrubosť.
     
    10:16
    Poprad dal gól!
    Domáci otvárajú skóre stretnutia. V rohu klziska vybojoval puk PATRIK SVITANA, ktorý sa nič netušiac natlačil až pred bránku, položil si Pavlasa a zasunul poza jeho betón.
    Asistencie: Samuel Takáč, Marek Zagrapan.
     
    05:06
    Prvú presilovku v zápase si zahrajú domáci. Marcel Holovič dostáva dve minúty za hákovanie.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 11. Svitana (Takáč, Zagrapan), 28. Takáč (Svitana), 62. Vandas (Svitana) – 30. Bajtek (Stupka), 53. Jaša (Hruška, Rogoň)


    HK Poprad: Vošvrda (Nechvátal) – Kozák, Brejčák (A), Erving, Fabian, Magovac, Česánek, Ulrych – Handlovský, Preisinger, Vandas – Takáč, Zagrapan (A), Svitana (C) – Jacobs, Paukovček, Matúš Paločko – Matej Paločko, Bjalončík, Kundrik – Králik
    HC MIKRON Nové Zámky: Pavlas (Vyžinkár) – Ordzovenský, Hatala, Fereta, Drtina, Mikuš (A), Pavúk – Stupka, Bajtek, Pospíšil – Jurík (C), Fábry (A), Obdržálek – Andrisík, Hruška, Števuliak – Rogoň, Holovič, Jaša

    Rozhodčí: Novák, Juhász – Frimmel, Soltész

    Diváci: 1 558
    bahis siteleri