Kunlun – Chabarovsk 4:2 (kon.) | Novosibirsk – Čeljabinsk 5:2 (kon.) | Ufa – Vladivostok 2:0 (kon.)
Nižněkamsk – Jekatěrinburg 1:2 (0:2 po s.n.) | N.Novgorod – Jaroslavl 3:1 (kon.) | Minsk – Spartak Moskva 4:3 (kon.)
CSKA Moskva – Petrohrad 3:2 (kon.) | Jokerit – Barys 1:5 (kon.) | Viťaz – Omsk 1:2 (2:3 po s.n.)
Dynamo Moskva – Kazaň 0:2 (kon.) | Riga – Soči 1:2 (po pr.)
po prodl.
Dinamo Riga
1:2 (0:1, 0:0, 1:0 - 0:1)
HK Soči
Úterý 21.01.2020, 18:30 • Arena Riga • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.
     
    Dobrý den všem fanynkám a fanouškům ledního hokeje! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání KHL mezi Dinamem Riga a HK Soči. Duel začíná v 18:30.
     
    HK Soči

    Hostující celek zatím sehrál v letošním ročníku KHL čtyřicet devět zápasů a vybojoval v nich čtyřicet šest bodů. S tímto ziskem zatím patří Soči sympatická devátá pozice. Hostující celek tak bude bojovat o účast ve vyřazovacích bojích. Na osmý Nižnij Novgorod ale ztrácí osm bodů a bude to mít hodně těžké. V posledním duelu navíc Soči prohrálo 1:6 na ledě CSKA Moskva.
     
    Dinamo Riga

    Lotyšský celek je na tom mnohem hůře. Riga sehrála čtyřicet osm zápasů, ve kterých vybojovala třicet dva bodů a patří jí jedenáctá pozice. Riga už na play-off může rovnou zapomenout. Poslední čtyři duely v řadě navíc Riga prohrála. Naposledy padla výsledkem 0:3 na ledě Petrohradu.
     
    Vzájemné zápasy

    24.11.2019 Soči – Riga 2:3 po prodloužení
    17.11.2019 Riga – Soči 1:2
    1.11.2019 Soči – Riga 3:2
     
    Češi a Slováci

    Marek Ďaloga (RIG) – 9 zápasů, 0 gólů, 0 asistencí
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    Dinamo Riga: Salák (An. Makarov) – Marshall, Mamčics, Balinskis, Ališauskas, Berglund, Sotnieks, Ďaloga – M. Redlihs, Ashton, Darzinš – Setdikov, Protapovič, Slepec – Gegeris, Batna, Meija – Pavlovs, Džerinš, Lipsbergs – Trastašenkovs.

    HK Soči: Nalimov (A. Achmetov) – Rundblad, Bertilsson, Klimontov, A. Petrov, Abrosimov, D. Alexandrov, Gordějev – Archipov, R. Rosén, Altybarmakjan – Leščenko, Kaletnik, Lugin – Šmeljov, Točickij, Mosaljov – Rachimullin, Rybakov, Vyglazov – Starkov..
     
    Oba týmy už jsou na ledě. Riga bude hrát ve vínovém, zatímco Soči oblékne bílé dresy.
     
    Ještě před úvodním vhazováním zazní ruská a lotyšská hymna.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Domácí Riga uspěla na úvodním vhazování dnešního souboje. Hráči ve vínových dresech se ihned vydali do útoku, ale jejich akce skončila u prvního obránce.
     
    00:37
    Alexej Petrov se dostal k odraženému kotouči, projel s pukem do středního pásma, nicméně nikdo v bílém dresu se mu neuvolnil do volného prostoru.
     
    01:05
    Robert Mamčics se mezi kruhy dostal k odraženému kotouči a forhendem jej okamžitě poslal na branku Soči. Hostující brankář Nalimov vytáhl dobrý zákrok.
     
    01:34
    Oskars Batna spěchal za nahozením do útočného pásma, nicméně důrazný obránce v bílém dresu Soči se před ním dostal k puku a bekhendem jej vyhodil do středního pásma.
     
    02:10
    Salák vyjel za svou branku, kde zastavil nahození soupeře po hrazení. Český brankář následně rozehrál na levou stranu ledové plochy.
     
    02:34
    Kristofer Berglund si splnil své defenzivní povinnosti. Domácí obránce rozehrál bekhendem na levou stranu kluziště, jenže nikdo ve vínovém se nedostal do útočného pásma.
     
    03:18
    Mikelis Redlihs získal volný puk ve středním pásmu, jenže jeho nahození na branku Soči bylo hodně pomalé a připravený Nalimov puk s přehledem vyrazil.
     
    03:48
    Simon Bertilsson projel s pukem do útočného pásma, jenže jeho nahození forhendem skončilo vedle branky lotyšské Rigy. Domácí mohou opět uklidnit hru.
     
    04:20
    Sergej Šmeljov se v útočném pásmu dostal k odraženému puku, jenže jeho pobídka mezi kruhy skončila u dobře postaveného obránce Rigy.
     
    04:42
    Sergej Šmeljov dohrál jednoho z domácích obránců za brankou Rigy. Domácí hráči se však dostali k volnému kotouči a rozehráli do středního pásma.
     
    05:01
    Soči si zahraje první přesilovku. Dvě minuty za nedovolené bránění dostává Kristofer Berglund.
     
    05:29
    Domácí hokejisté se v obranném pásmu zmocnili odraženého kotouče a dokázali kotouč vyhodit přes všechny čáry za branku hostujícího Soči.
     
    06:05
    Dmitrij Lugin projel s pukem do útočného pásma, jenže jeho nahození skončilo opět u obránců domácí Rigy, kteří jej dokázali vyhodit puk do bezpečí.
     
    06:30
    I na třetí pokus se zadákům hostující Rigy podařilo vyhodit puk do bezpečí. Hostující Soči v posledních minutách není schopno usadit se v útočném pásmu.
     
    07:01
    Domácí v plném počtu.
     
    07:22
    Salák teď vůbec nic neviděl a měl velké štěstí! Nahození od modré čáry před ním totiž tečoval Marshall, od kterého se puk odrazil mimo branku domácího mužstva.
     
    08:05
    Damir Rachimullin dostal přihrávku na modrou čáru, kde se krásně otočil, jenže následně nevyvezl puk do bezpečí. Zatím sledujeme souboj o každý metr ledu.
     
    08:27
    Arsenij Achmetov střílel od modré čáry, jenže Salák měl znovu čistý výhled a jeho pokus bez problémů vyrazil mimo tři tyče domácí klece.
     
    09:10
    Roman Abrosimov zastavil nepovedenou rozehrávku Rigy a otočil těžiště hry na opačnou stranu ledové plochy. Domácí celek se musí znovu bránit.
     
    09:34
    Soči právě vstřelilo branku!
    Soči se dostává do vedení! Hostující celek předvedl rychlý přechod do útočného pásma po pravém křídle. Na zpětnou přihrávku si nabruslil DMITRIJ LUGIN a střelou zápěstím zamířil k zadní tyči! Asistence: Vladislav Kaletnik.
    09:34 Dmitrij LUGIN - 0:1
     
    10:20
    Soči je po vstřelení úvodní branky na koni a nadále se tlačí do útočného pásma. Salák si musel dát pozor na střelu z levé strany a ukryl puk do lapačky.
     
    11:05
    Vitalijs Pavlovs se u mantinelu v obranném pásmu zmocnil odraženého puku a bekhendem se mu podařilo najít Sotniekse. Druhý jmenovaný o puk rychle přišel.
     
    11:30
    Soči se vůbec nepovedla rozehrávka a prudká přihrávka na levou stranu skončila na zakázaném uvolnění. Vhazování se přesune před levou ruku Nalimova.
     
    12:05
    Salák znovu vyjel za svou klec, kde vypomohl svým spoluhráčům s rozehrávkou. Český brankář ve službách Rigy si zatím nemůže stěžovat na nedostatek práce.
     
    12:28
    Také Nalimov se na druhé straně kluziště musel zapojit do rozehrávky. Brankář Soči našel Rosena, který si však nepotykal se zpracováním a puk se mu odrazil od čepele.
     
    13:10
    Emils Gegeris poslal prudkou přihrávku na útočnou modrou čáru, jenže Batna puk pouze protečoval za branku soupeře, kde zakročil pozorný obránce.
     
    13:28
    Denis Mosaljov projel s pukem na hokejce až na útočnou modrou čáru, odkud střílel zápěstím, jenže jeho pokus prolétl kolem klece domácí branky.
     
    14:05
    Stěpan Starkov dostal kotouč do rohu útočného pásma, kde si jej skvěle přehodil na forhend, jenže jeho pobídka skončila u pozorného obránce.
     
    14:38
    Alexej Petrov projel ve velké rychlosti do útočného pásma, kde si puk přehodil na bekhend, jenže jeho pobídka před branku Rigy byla příliš pomalá.
     
    15:25
    Kristaps Sotnieks projel na útočnou modrou čáru, jenže jeho nahození skončilo u prvního obránce v bílém dresu Soči. Hostující celek zatím brání skvěle.
     
    15:41
    Další útočnou akci domácího celku zastavuje postavení mimo hru. Mikelis Redlihs byl příliš rychlý při přechodu přes modrou čáru. Vhazuje se ve středním pásmu.
     
    16:10
    Soči se usadilo v útočném pásmu, jenže nikdo v bílém dresu se znovu nedostal do zakončení. Hokejisté Rigy teď skvěle vystupují proti přihrávkám.
     
    16:44
    Michajl Gordějev střílel od modré čáry, nicméně jeho nahození před branku Rigy nedokázal nikdo v bílém dresu tečovat. Hokejisté Rigy mohou hru uklidnit.
     
    17:20
    Nikita Setdikov poslal přihrávku na útočnou modrou čáru, nicméně Lauris Darzinš puk protečoval do prostoru, kde kraloval hostující střelec Lugin.
     
    17:44
    Nalimov si na poslední chvíli poradil se střelou z levého kruhu! Hostující brankář vykopl Lipsbergsovu ránu zápěstím špičkou betonu!
     
    18:10
    Konstantin Klimontov se v útočném pásmu dostal k odraženému puku a pohotově jej poslal na branku domácí Rigy. Za Saláka však dokázal zasáhnout obránce.
     
    18:38
    Dmitrij Archipov se skvěle vrátil do obranného pásma a vypíchl bekhendem přihrávku na rozjetého Mikelise Redlihse. Domácí Riga ale stupňuje svůj tlak.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny!
     
    19:28
    Konstantin Klimontov si sjel na přihrávku mezi kruhy, odkud zakončil zápěstím, jenže Salák se dokázal rychle přemístit a zakročil lapačkou!
     
    19:35
    Riga si zahraje přesilovku. Sergej Šmeljov dostává dvě minuty za zdržování hry.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První třetina končí! Po úvodní dvacetiminutovce může být spokojenější hostující celek. Riga byla sice v první třetině střelecky aktivnější, jenže Soči si dokázalo vytvářet šance. Jednu z nich proměnil v desáté minutě Dmitrij Lugin! V závěru třetiny si ale Riga vypracovala početní převahu, kterou bude dohrávat ve druhé třetině. Do kabin se jde za stavu 0:1.
     
    Střely na branku: 9 – 6
     
    Další třetina začne přibližně v 19:17.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:10
    Soči uspělo na úvodním vhazování druhé třetiny. Hosté si vyměnili několik přihrávek v obranném pásmu a následně vyhodili kotouč za branku domácí Rigy.
     
    20:38
    Lotyšský celek se zatím není schopen usadit v útočném pásmu. Hráči v bílém se skvěle pohybují a získávají odražené kotouče, které následně vyhazují.
     
    21:10
    Marek Ďaloga střílel od modré čáry, jenže kotouč netrefil zrovna ideálně a poslal jej mimo tři tyče. Soči následně puk opět vyhodilo přes celé kluziště.
     
    21:35
    Hosté v plném počtu.
     
    22:10
    Konstantin Klimontov vybojoval kotouč v rohu obranného pásma a vyhodil kotouč do středního pásma. Hráči Soči se nyní mohou vydat do útoku.
     
    22:35
    Dmitrij Archipov si vzal odražený kotouč, projel s ním do útočného pásma, jenže jeho zakončení příklepem skončilo vedle branky domácí Rigy.
     
    22:49
    Riga si zahraje další přesilovou hru. Dvě minuty za vysokou hůl dostává Nikita Vyglazov.
     
    23:10
    Darzinš dostal přihrávku na pravou stranu útočného pásma, rychle si přehodil kotouč na forhend, ale jeho zakončení trefilo hostujícího brankáře do lapačky.
     
    23:35
    Alexej Petrov se zmocnil odraženého puku a pohotově jej vyhodil přes celé kluziště za Salákovu klec. Hokejisté Rigy musí rozjet novou přesilovkovou akci.
     
    24:12
    Kirill Slepec dostal přihrávku na pravý kruh, kde si přehodil kotouč na forhend, ale jeho zakončení skončilo na betonu pozorného brankáře.
     
    24:49
    Hosté v plném počtu.
     
    25:20
    Soči se až nyní vymanilo z tlaku domácího celku a hosté vyvezli kotouč do středního pásma. Také ve druhé třetině sledujeme opravdu svižný hokej.
     
    25:40
    Mohlo být vyrovnáno! Robert Mamčics se před brankou Soči dostal k odraženému kotouči, jenže jeho dorážka skončila na betonu roztaženého brankáře!
     
    26:15
    Vjačeslav Leščenko projel s pukem do útočného pásma, kde si jej přehodil na forhend, ale jeho následná střela jen zaduněla o zadní mantinel.
     
    26:40
    Antons Trastašenkovs doslova zboural jednoho z útočního Soči za brankou domácího mužstva. Rozhodčí měl střetnutí přímo před očima a vyhodnotil jej jako čisté.
     
    27:10
    Domácí se dostali pod tlak, z kterého si pomohli pouze dlouhým vyhozením k brance soupeře. Nalimov následně okamžitě rozehrál.
     
    27:45
    Riga si zahraje další přesilovou hru. Dvě minuty za hákování dostává Alexandrov.
     
    28:15
    Soči se dostalo k odraženému kotouči a bez váhání jej hosté poslali přes všechny čáry za branku domácí Rigy. Hokejisté v červeném se v početní převaze trápí.
     
    28:48
    Marek Ďaloga dostal přihrávku na modrou čáru, odkud puk pohotově nahodil před klec soupeře, jenže ani jeho pobídka nebyla zrovna nebezpečná.
     
    29:15
    Hosté dokonce vyvezli puk do útočného pásma, kde při vlastním oslabení nasbírali cenné vteřinky k dobru. Na domácí hráče se začíná snášet pískot.
     
    29:45
    Hosté v plném počtu.
     
    30:10
    Nikita Vyglazov získal volný kotouč na pravé straně, projel do útočného pásma, jenže jeho nahození od pravého mantinelu skončilo u obránce.
     
    30:26
    Riga si zahraje další přesilovku. Střídačka Soči je potrestána za příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    31:00
    Roberts Lipsbergs dostal přihrávku na pravou stranu útočného pásma, jenže jeho zakončení forhendem skončilo na betonu připraveného brankáře!
     
    31:20
    Až nyní se hosté dostali k odraženému kotouči a vyhodili jej přes všechny čáry za branku Rigy. Domácí celek ale zatím prožívá svou nejlepší přesilovou hru.
     
    32:04
    Jurij Alexandrov se dostal k odraženému puku a bez váhání jej vyhodil až k Salákovi. Hokejisté Soči odjíždějí na střídačku, hostující kouč posílá na led čerstvé síly.
     
    32:26
    Hosté v plném počtu.
     
    33:10
    Jurij Alexandrov dostal přihrávku na levou stranu ledové plochy a poslal přihrávku do útočného pásma. Nikdo v bílém dresu Soči se k nahození nedostal.
     
    33:18
    Vyloučení v týmu HK Soči (Dmitrij Archipov – 2 min., vysoká hůl).
     
    34:10
    Lauris Darzinš dostal krásnou přihrávku na modrou čáru, odkud střílel příklepem, jenže jeho dělovka skončila na betonu pozorného brankáře.
     
    34:28
    Nikita Vyglazov získal volný kotouč na pravé straně obranného pásma a jeho vyhození skončilo za brankou Alexandra Saláka. Soči se opět brání velmi dobře.
     
    35:03
    Vitalijs Pavlovs si najel na přihrávku mezi kruhy, odkud pohotově střílel forhendem, jenže jeho pokus vůbec nemířil mezi tři tyče.
     
    35:18
    Hosté v plném počtu.
     
    36:10
    Robert Mamčics dohrál soupeře za brankou Soči, získal volný kotouč, jenže následná přihrávka na modrou čáru byla příliš dlouhá. Lotyšský celek musí vyklidit třetinu.
     
    36:34
    Nikita Setdikov projel s pukem na hokejce do útočného pásma, kde si kotouč přehodil na forhend, ale hostující brankář jeho pobídku ukryl do lapačky.
     
    37:08
    Alexandr Salák vyjel za svou branku, kde zastavil nahození soupeře a následně našel jednoho ze svých spoluhráčů. Soči v posledních minutách otupilo tlak Rigy.
     
    37:20
    Soči si zahraje přesilovku. Džerinš vyfasoval dvě minuty za držení hole.
     
    38:10
    Roberts Lipsbergs projel po pravém křídle do útočného pásma, kde si přehodil kotouč na forhend, jenže jeho zakončení prolétlo kolem zadní tyčky.
     
    38:30
    Dmitrij Lugin se zjevil sám před brankou domácí Rigy, snažil se zakončit do horní části branky, jenže brankář Alexandr Salák jeho pokus vytlačil ramenem.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny!
     
    39:20
    Domácí v plném počtu.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Druhá třetina končí! Také po čtyřiceti minutách mohou být spokojenější hokejisté hostujícího Soči. Domácí Riga sice hrála ve druhé třetině čtyři přesilovky, jenže si v nich nedokázala vypracovat šance. Soči v závěru třetiny dokázalo vyrovnat obraz hry, ale další branku nepřidalo.
     
    Střely na branku: 23 – 9
     
    Další třetina začne přibližně v 20:12.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:10
    Soči uspělo na úvodním vhazování třetí třetiny. Hostující celek bude chtít v závěrečné periodě udržet své těsné vedení a připsat si dva body.
     
    40:27
    Hostující brankář Nalimov si dal pozor na zakončení od modré čáry a bez problémů ukryl kotouč do připravené lapačky. Vhazuje se po jeho levici.
     
    40:35
    Soči si zahraje další přesilovku. Dvě minuty za podrážení dostává Benjamin Marshall.
     
    41:10
    Riga se zmocnila puku v obranném pásmu a bez problémů jej vyhodila do středního pásma. Domácí kvarteto mezitím stačilo vystřídat.
     
    41:38
    Jurij Alexandrov chtěl přihrát na levou stranu, jenže jeden z domácích hráčů jeho pobídku špičkou čepele vypíchl do středního pásma. Soči musí začít znovu.
     
    42:10
    Vjačeslav Leščenko dostal přihrávku na pravý kruh, odkud pohotově zakončil příklepem, ale jeho dělovka prosvištěla kolem vzdálenější tyčky domácí klece.
     
    42:35
    Domácí v plném počtu.
     
    43:10
    Alexej Petrov se za vlastní brankou dostal k odraženému kotouči, jenže jeho následná rozehrávka nebyla zrovna povedená a puk skončil u prvního soupeře.
     
    43:38
    Marek Ďaloga nahodil puk bekhendem do útočného pásma, jenže nenašel nikoho ze svých spoluhráčů. Soči teď brání opravdu dobře a nedává soupeři prostor.
     
    44:10
    Hostující celek se nyní z tlaku domácí Rigy vymanil jen za cenu vyhození kotouče přes všechny čáry na zakázané uvolnění. Vhazovat se bude před Nalimovem.
     
    44:40
    Soči si zahraje další přesilovku. Dvě minuty za podrážení dostává Nerijus Ališauskas.
     
    45:10
    Soči se usadilo v útočném pásmu, jenže nikdo v bílém dresu si zatím netroufl na zakončení. Bránící kvarteto ve vínových dresech se skvěle pohybuje.
     
    45:35
    Hráči Soči se nyní nepřesnou přihrávkou sami vyhnali z útočného pásma. Hokejisté ve vínových dresech stačili dorazit na střídačku.
     
    46:15
    Vladislav Kaletnik vyjel od mantinelu do střelecké pozice, jenže Salák jeho slabou střelu dobře viděl a bez problémů vykopl kotouč mimo tři tyče.
     
    46:40
    Domácí v plném počtu.
     
    47:10
    Alexej Petrov poslal prudkou přihrávku na pravou stranu, kam spěchal Nikita Vyglazov, jenže druhý jmenovaný se s kotoučem neprosmýkl do zakončení.
     
    47:51
    Riga právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Domácí Riga se dočkala branky! Lotyšský celek zavřel soupeře před jeho klecí. K odraženému kotouči se před brankou probil ALEXANDR PROTAPOVIČ a doklepl jej do sítě! Asistence: Marek Ďaloga, Mikelis Redlihs.
    47:51 Alexandr PROTAPOVIČ - 1:1
     
    48:30
    Riga uklidňuje rozehrávku ve středním pásmu. Lotyšský celek je po vstřelení vyrovnávací branky nabuzený a brousí si zuby na závěrečný tlak.
     
    49:05
    Konstantin Klimontov zastavil nepovedenou rozehrávku soupeře, poslal prudkou pobídku na levou stranu, jenže tam kraloval aktivní Marek Ďaloga.
     
    49:38
    Vladislav Kaletnik střílel z pravé strany útočného pásma, ale Salák jeho pokus dobře viděl a bez větších problémů kotouč vyrazil mimo tři tyče.
     
    50:08
    Denis Mosaljov se před brankou Rigy natahoval po odraženém kotouči, ale na poslední chvíli k němu přistoupil obránce, který jej připravil o možnost zakončit.
     
    50:35
    Salák si dal pozor na nahození od červené čáry a bez problémů vyrazil puk až k mantinelu. Český brankář ve službách Rigy dnes podává přesvědčivý výkon.
     
    51:20
    Soči se usadilo v útočném pásmu, jenže vyprodukovalo jen několik krátkých přihrávek a připravilo se o možnost k zakončení.
     
    51:45
    Uvis Balinskis bekhendem poslal přihrávku za vlastní branku, kde poté byl jen Marek Ďaloga, který dokázal rozehrát dlouhou přihrávkou na útočnou modrou.
     
    52:02
    Riga si zahraje další přesilovku. Roman Abrosimov dostává dvě minuty za držení.
     
    52:29
    Dmitrij Archipov se při vlastním oslabení prosmýkl do útočného pásma, jenže tam moc vteřinek k dobru nenasbíral a musí se rychle vracet zpátky.
     
    53:16
    Protapovič dostal přihrávku na levý kruh, odkud ihned zakončil příklepem, jenže jeho pokus mířil jen do prostoru, kde byl připravený brankář.
     
    53:35
    Riga se usadila v útočném pásmu, jenže nikdo v červeném dresu se nyní není schopen dostat do zakončení. Soči se brání naprosto bez problémů.
     
    54:02
    Hosté v plném počtu.
     
    54:21
    Hostující brankář si musel dát pozor na střelu z levého kruhu. Mikelis Redlihs zkoušel zamířit k levé tyčce, ale gólman Soči se stačil přemístit.
     
    55:05
    Hosté znovu pouze nahodili kotouč do útočného pásma, kde nebyl nikdo v bílém dresu. Riga po vstřelení vyrovnávací branky naprosto dominuje.
     
    55:38
    Kristaps Sotnieks chtěl bekhendem doklepnout kotouč za záda hostujícího brankáře, jenže jej trefil jen špičkou čepele a zakončení se mu vůbec nepovedlo.
     
    56:40
    Robert Rosén se zmocnil kotouče v rohu obranného pásma a bekhendem jej poslal do středního pásma. Nikdo v dresu Soči teď nemá dostatek sil na podporu útoku.
     
    57:25
    Po dalším souboji u hrazení vyskočil kotouč na střídačku hostujícího mužstva. Rozhodčí přerušil hru a nařídil vhazování ve středním pásmu.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    58:35
    Darzinš jen vyhodil puk do útočného pásma, kde nebyl nikdo v červeném dresu. Ani hostující Soči se už nyní nikam nežene.
     
    59:23
    Salák si s přehledem poradil s dělovkou od modré čáry a bez problémů vyrazil kotouč mimo tři tyče. Odražený puk získali hokejisté soupeře.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    Šedesát minut hry nám o vítězi dnešního duelu nerozhodlo! Ve třetí třetině totiž dokázal vyrovnat Alexandr Protapovič! O držiteli druhého bodu tak rozhodne prodloužení nebo následné samostatné nájezdy.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:10
    Soči uspělo na úvodním vhazování prodloužení a okamžitě se vydalo do útoku. Obrana domácí Rigy si ale pohotově dokázala poradit.
     
    60:30
    Robert Rosén si sjel na přihrávku na levé křídlo, odkud zakončil forhendem, ale jeho pokus nemířil mezi tři tyče.
     
    60:44
    Soči právě vstřelilo branku!
    Soči vítězí! Hostující celek o svém triumfu rozhoduje hned v úvodu prodloužení! S první střelou si brankář ještě dokázal poradit, ale osamocený DAVID RUNDBLAD bekhendem rozhodl! Asistence: Andrej Altybarmakjan.
    60:44 David RUNDBLAD - 1:2
     
    Konec zápasu.
     
    Je konec! Druhý bonusový bod nakonec získává hostující Soči, které dnes bylo o něco lepším týmem. Hned v úvodu prodloužení dokázal po domácí chybě rozhodnout David Rundblad!
     
    Střely na branku: 36 – 19
     
    Československá stopa v utkání

    Alexandr Salák (RIG) – 17 zákroků, 2 góly, 89,5%
    Marek Ďaloga (RIG) – 0+1, 2 střely, čas na ledě 17:48
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný večer! (20:55:38)

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 48. Protapovič (Ďaloga, M. Redlihs) – 10. Lugin (Kaletnik), 61. Rundblad (Altybarmakjan)


    Dinamo Riga: Salák (An. Makarov) – Marshall, Mamčics, Balinskis, Ališauskas, Berglund, Sotnieks, Ďaloga – M. Redlihs, Ashton, Darzinš – Setdikov, Protapovič, Slepec – Gegeris, Batna, Meija – Pavlovs, Džerinš, Lipsbergs – Trastašenkovs.
    HK Soči: Nalimov (A. Achmetov) – Rundblad, Bertilsson, Klimontov, A. Petrov, Abrosimov, D. Alexandrov, Gordějev, J. Alexandrov – Archipov, R. Rosén, Altybarmakjan – Leščenko, Kaletnik, Lugin – Šmeljov, Točickij, Mosaljov – Rachimullin, Rybakov, Vyglazov – Starkov.
    bahis siteleri