Ufa – Barys 5:2 (kon.) | Jekatěrinburg – Kazaň 2:3 (kon.) | Jokerit – Kunlun 4:3 (kon.)
Spartak Moskva – Čeljabinsk 4:0 (kon.) | Minsk – Čerepovec 1:3 (kon.) | Viťaz – Jaroslavl 2:5 (kon.)
Riga – Vladivostok 1:2 (1:2 po s.n.)
konec
HC Viťaz Moskevská oblast
2:5 (0:2, 1:0, 1:3)
Lokomotiv Jaroslavl
Sobota 25.01.2020, 15:30 • Ledovyj dvorec Viťaz • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:53 Anton LANDER - 2:5
     
    59:53
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Hosté přidávají ještě jeden gól. Při hře 5 na 5 se z předbrankového prostoru prosadil ANTON LANDER, kterého našel přesnou přihrávkou zpoza brány Pavel Kudrjavcem. Asistence: Pavel Kudrjavcev.
    58:47 Anton LANDER - 2:4
     
    58:47
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Hosté nejspíše pečetí svou vrýhu. Po chybě domácích při rozehrávce skóroval do prázdné brány ANTON LANDER. Asistence: Arťom Iljenko.
    42:05 Artur KAJUMOV - 2:3
     
    42:05
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Hosté si bere své ztracené vedení zpět! Celým pásmem projel Denis Alexejev, který objel bránu a předal kotouč na ARTURA KAJUMOVA, který už střílel do poloodkryté brány. Asistence: Denis Alexejev.
    40:18 Alexej BYVALCEV - 2:2
     
    40:18
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Domácí vyrovnávají v přesilové hře skóre! S levého kruhu vypálil ALEXEJ BYVALCEV a kotouč po jeho střele skončil až za zády Ilji Konovalova, který toho přes clonu moc neviděl. Asistence: Ville Lajunen.
    31:23 Pavel VARFOLOMEJEV - 1:2
     
    31:23
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Domácí snižují skóre! Tento gól přišel jako blesk z čistého nebe. PAVEL VARFOLOMEJEV si převzal kotouč u levého mantinelu, odkud vyslal na první pohled spíše propagační střelu, ale domácí útočník zamířil přesně k přední tyči, a tak i z této nepříliš výhodné pozice vsítil branku. Asistence: Denis Orlovič-Grudkov.
    18:45 Vladimir A. Tkačjov - 0:2
     
    18:45
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Hosté odskakují ve skóre na rozdíl dvou branek! Po zmatcích v obranném pásmu Viťazu pálil z mezikruží VLADIMIR A. TKAČJOV. Jeho střela byla ještě tečována mimo dosah Ilji Ježova jedním z hokejistů domácího celku, a tak se jedná o trochu smolnou branku. Asistence: Daniil Misjul a Pavel Kudrjavcev.
    16:50 Stéphane Da Costa - 0:1
     
    16:50
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Hosté dávají první gól zápasu! Přesilovku 5 na 3 využil STÉPHANE DA COSTA, které z vrcholku levého kruhu mířil svou střelou zápěstím přesně k přední tyči. Asistence: Denis Alexejev.

    Tomáš Němčík

    Branky a nahrávky: 32. Varfolomejev (Orlovič-Grudkov), 41. Byvalcev (V. Lajunen) – 17. S. Da Costa (Alexejev), 19. Tkačjov (Misjul, Kudrjavcev), 43. Kajumov (Alexejev), 59. Lander (Iljenko), 60. Lander (Kudrjavcev)


    HC Viťaz Moskevská oblast: I. Ježov (Saprykin) – Jeřábek (A), Katičev, Pylenkov, V. Lajunen, Šinkevič, Golovkov, Pautov – A. Sjomin (C), Q. Howden, Makejev (A) – Jo. Nättinen, Byvalcev, Jormakka – Laričev, P. Černov, Grebenščikov – Varfolomejev, Mojsejev, Orlovič-Grudkov – Koltygin.
    Lokomotiv Jaroslavl: Konovalov (Lazušin) – Čerepanov, M. Osipov, Markov, Savčenko, Misjul, Nakládal, Rafikov (A), Sidorov – Tkačjov, S. Da Costa, Kudrjavcev – J. Averin (C), Pääjärvi, Lander (A) – Kovalenko, Alexejev, Kajumov – Beljajev, Iljenko, Polunin.

    Rozhodčí: Akuzovskij, Sergejev – Gordenko, Sysujev
    bahis siteleri