Nice – Lyon 2:1 (kon.) | Méty – Saint-Étienne 3:1 (kon.) | Bordeaux – Marseille 0:0 (kon.)
konec
OGC Nice
2:1 (1:1)
Olympique Lyon
Neděle 02.02.2020, 15:00 • Allianz Riviera, Nice • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 22. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Utkání mezi Nice a Lyonem je za námi a z vítězství se raduje domácí celek, který svému soupeři vrátil vyřazení z ligového poháru. Mužem zápasu se stal dánský útočník Kasper Dolberg, jenž dal obě branky Nice. Za hosty se prosadil na konci prvního poločasu Karl Toko Ekambi.

    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 7:7. Střely mimo: 1:4. Rohy: 4:10. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 17:9. (17:00:51)
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Ještě jeden centr šel do vápna, ale hlavička před hranicí pokutového území nebyla dále zužitkována a tohle Nice na 99% už přežijí a zvládnou.
     
    90+2
    Po levé straně následně zahrozil Maxwel Cornet, který posílal takovou naivní střelu, jenž šla dosti nad branku. Benítez tak na začátku poslední minuty nastavení pošle míč dopředu.
     
    90+1
    Centrovaný míč od pravé lajny poslal do vápna Traoré, ale byl přetažený a k hlavičce se nikdo nedostal. Odkopávat se tak bude od branky Beníteze, který moc spěchat nebude.
     
    90
    U pravé postranní čáry byl k zemi poslán Auoar a již v nastaveném čase uvidíme standardní situaci. Sudí nastavují druhý poločas o další tři minuty.
     
    89
    Lyon už hraje s otevřenou obranou a nyní se jim to málem vymstilo. Poslední obránce to ale nakonec ubojoval a Olympique je opět nastěhovaný před brankou.
     
    87
    Střídání v týmu OGC Nice: ze hřiště odchází Kasper Dolberg, přichází Igniatius Ganago.
     
    87
    Další hlavička a zakončení po rohovém kopu, ale nyní šel míč jen těsně vedle levé tyčky. Hosté mají obrovskou smůlu v zakončení.
     
    86
    Kenny Tete dostal míč na pravé křídlo, ale jako první u něj byl bránící hráč. Ten skluzem poslal balon na roh, kterých měl dnes Lyon snad už patnáct.
     
    85
    Velké štěstí měli nyní hosté! Alexis Claude Maurice si totiž před vápnem udělal prostor a nakonec zakončil jen do tyčky, odkud se míč odrazil ven!
     
    84
    Marcelo si naběhl k penaltovému puntíku a hlavou mířil k levé tyčce. Benítez si ale počkal na míč a pohotově jej ukryl ve svých rukavicích.
     
    83
    Olympique bojuje a snaží se, ale stále to nejde. Nyní si hosté vybojovali další rohový kop z levé strany. Dočkáme se vyrovnávací trefy?
     
    81
    Lucas Tousart se nyní dostal do vápna, kde byl na hranici odpískání pokutového kopu povalen. Sudí ovšem zůstal chladný, a tak se pokračuje ve hře.
     
    80
    Aktivní krajní bek Kenny Tete to zkusil z ůhlu směrem na branku, ale spíše svůj celek okradl o čas. Střela byla daleko od gólových parametrů, pokračuje se odkopem od branky.
     
    79
    Utkání se nám pomalu a jistě dostává do poslední desetiminutovky základní hrací doby. Lyon kombinuje před brankou, ale nemůže najít cestu přímo do šestnáctky.
     
    77
    Velice sporná situace ve vápně Nice! Bertrand Traoré dostal dobrý centr, ale během zakončení mu do cesty vjel obránce Dante. Penalta se asi pískat neměla, oba hráči se zvedají velice pomalu.
     
    76
    Střídání v týmu OGC Nice: ze hřiště odchází Christophe Hérelle, přichází Moussa Wagué.

    David Panuška

    Branky: 33. Dolberg, 63. Dolberg (Búdawí) – 45. Toko Ekambi (Aouar)

    Karty:   39. Únás (NIC), 45+6. Maurice (NIC), 71. Hérelle (NIC) – 45+6. Marcelo (LYO), 52. Rafael (LYO)   45+6. Únás (NIC)   22. Marçal (LYO)


    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 7:7. Střely mimo: 1:4. Rohy: 4:10. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 17:9.
    OGC Nice: Benítez – Hérelle (76. Wagué), Danilo, Dante, Nsoki – Thuram (70. M. Sarr), Lees-Melou – Búdawí, Maurice, Únás – Dolberg (87. Ganago).
    Náhradníci: Clementia – M. Sarr, Maolida, Ganago, Lusamba, Durmisi, Wagué.

    Olympique Lyon: Tătăruşanu – Rafael (59. Tete), Marcelo, Denayer, Marçal – Caqueret (40. Tousart), Mendes, Aouar – Toko Ekambi (70. B. Traoré), M. Dembélé, Cornet.
    Náhradníci: Racioppi – Tete, J. Andersen, Tousart, Jean Lucas, B. Traoré, Cherki.

    Rozhodčí: Bastien – Haquette, Zakrani
    bahis siteleri