Juventus – Fiorentina 3:0 (kon.) | AC Milán – Hellas Verona 1:1 (kon.) | Atalanta BC – Janov 2:2 (kon.)
Lazio – Spal 5:1 (kon.) | Lecce – Turín 4:0 (kon.) | Udinese – Inter 0:2 (kon.)
konec
US Lecce
4:0 (2:0)
Turín FC
Neděle 02.02.2020, 18:00Italská Serie A • 22. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Máme za sebou utkání 22. kola italské Serie A, v němž Lecce deklasovalo Turín 4:0 a ukončilo tak sedmizápasové čekání na ligovou výhru. Nováčka soutěže poslal do vedení v 11. minutě Alessandro Deiola, jenž se prosadil po povedeném signálu z rohového kopu. Na rozdíl dvou branek zvýšil Antonín Barák, ten pro změnu využil nepřesvědčivého zákroku jednoho z obránců. Razítko na vítězství Lecce dal v 64. minutě Filippo Falco, italský forvard se prosadil parádní ránou do pravého horního rohu. Svěřenci kouče Liveraniho posléze vstřelili ještě jeden gól, nařízenou penaltu proměnil s přehledem Gianluca Lapadula.

    Lecce si díky vítězství upevnilo nesestupovou sedmnáctou pozici, na osmnáctý Janov si vytvořilo tříbodový náskok. Turín se momentálně nachází v herní krizi, po debaklu 0:7 od Atalanty schytal další příděl.

    To je ode mě pro dnešek vše. Děkuji za pozornost a u dalších přenosů se budu těšit zase někdy na počtenou. (19:59:31)
     
    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 11:4. Střely mimo: 3:7. Rohy: 5:3. Ofsajdy: 4:4. Fauly: 15:23.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Na útočné polovině kombinují hosté, do šestnáctky soka se ovšem moc nehrnou. Oba celky čekají na píšťalku sudího, jež se za moment rozezní stadiónem.
     
    90+1
    Ještě ejden zákrok musel Mauro Vigorito předvést pro udržení nuly. Z poměrně velkého úhlu vyzkoušel pozornost gólmana Soualiho Meïté, Vigorito udržel míč v rukavicích.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec základní hrací doby dvě minuty.
     
    89
    Ve středu hřiště se ještě provinil nedovoleným zákrokem Vincenzo Millico. Rozhodčí nechává karty v kapse, ačkoli zákrok hostujícího hráče byl na hraně.
     
    88
    Zápas se dohrává. Turín je smířený s další velkou prohrou, zatímco domácí se těší na závěrečný hvizd, který ukončí jejich osmizápasové čekání na vítězství.
     
    87
    Když je možnost brejku, tak se ji Lecce snaží využít. Za obranu nabíhal Filippo Falco a už to vypadalo, že se k němu i balón dostane, nakonec ve skluzu zamezil hrozící tutovce Gleison Bremer.
     
    86
    Svěřenci kouče Mazzariho rozehrávali rohový kop, v dnešním zápase teprve třetí. Berenguer centroval na přední tyč, kde si svého protihráče pohlídal Giulio Donati.
     
    85
    Akce hostů pokračovala. Tentokráte napřáhl z velké dálky Simone Edera, který se ještě předtím elegantně zbavil Šachova. Obětavým blokem se proti ráně prezentoval stoper Rossettini.
     
    84
    A to se prozatím daří i s jeho přičiněním! Po pěkném lobu za obranu zakončoval Álex Berenguer, jemuž brankář výborně zmenšil střelecký úhel, zasáhl pravou nohou.
     
    83
    Domácí hráči nechávají kombinovat soupeře. Vypadá to, že hlavním cílem je nyní pokusit se udržet čisté konto pro gólmana Vigorita.
     
    82
    Střídání v týmu US Lecce: ze hřiště odchází Žan Majer, přichází Nehuén Paz.
     
    81
    Andrea Belotti naskakoval na centr De Silvestriho z levé strany, ale musel by být ještě o pár centimetrů vyšší, aby dokázal kulatý nesmysl usměrnit mezi tři tyče.
     
    80
    Právě se rozběhla závěrečná desetiminutovka utkání. O vítězi není pochyb, domácí Lecce si do tabulky připíše důležité body v boji o záchranu.
    78. Gianluca LAPADULA - 4:0
     
    78
    Lecce právě vstřelilo branku!
    Tohle už zavání debaklem! K exekuci pokutového kopu se postavil GIANLUCA LAPADULA, který zamířil k levé tyči, zatímco Sirigu skočil na opačnou stranu.
    77. Faul Bremera, po němž následoval pokutový kop

    Milan Huppert

    Branky: 11. Deiola (Saponara), 19. Barák, 64. Falco (Saponara), 78. Lapadula (pen.)

    Karty:   33. Majer (LCC), 43. Deiola (LCC), 76. Lapadula (LCC) – 12. N'Koulou (TUI), 18. Meïté (TUI), 60. Aina (TUI)


    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 11:4. Střely mimo: 3:7. Rohy: 5:3. Ofsajdy: 4:4. Fauly: 15:23.
    US Lecce: Vigorito – Rispoli, Lucioni (C), Rossettini, Donati – Majer (82. Paz), Deiola (57. Petriccione), Saponara (72. Šachov) – Barák – Lapadula, Falco.
    Náhradníci: Chironi – Calderoni, Mancosu, Maselli, Petriccione, Rimoli, Vera, Dubickas, Monterisi, Šachov, Oltremarini, Paz.

    Turín FC: Sirigu – Djidji (58. Edera), N'Koulou, Bremer – De Silvestri, Rincón (69. Lyanco), Berenguer, Meïté, Aina – Verdi (23. Millico), Belotti (C).
    Náhradníci: Rosati, Ujkani – Adopo, Edera, Lyanco, Millico, Singo.

    Rozhodčí: Rocchi – Mondin, Mastrodonato
    bahis siteleri