Nice – Lyon 2:1 (kon.) | Méty – Saint-Étienne 3:1 (kon.) | Bordeaux – Marseille 0:0 (kon.)
konec
Girondins Bordeaux
0:0 (0:0)
Olympique Marseille
Neděle 02.02.2020, 21:00 • Matmut Atlantique, Bordeaux • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 22. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí bezbrankovou remízou. Úvod druhého poločasu nebyl zrovna zajímavý, nicméně posléze měl více ze hry hostující celek, který nejednou vyzkoušel pozornost brankáře Costila. Domácí brankář avšak žádnou branku nepustil, to samé se dá říct také o Mandandovi, který byl v průběhu druhého poločasu téměř bez větší práce. (23:02:39)
     
    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 8:9. Rohy: 3:10. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 10:14.
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Jenomže ono to skutečně vypadá, že se žádné branky nedočkáme. Marseille je v koncovce tohoto utkání aktivnější, domácí spíše hlídají zisk jednoho bodu.
     
    90+3
    Poprvé se k míči dostal střídající Strootman, který u středového kruhu zkoušel ještě přenést hru na levou stranu. Amaviho nabídka však našla pouze protihráče.
     
    90+2
    Marseille si dávala celkem načas s rozehrávkou volného kopu. Nakonec se k míči postavil obránce González, který vysokým pasem zkoušel najít Rongiera.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o šest minut.
     
    89
    Střídání v týmu Olympique Marseille: ze hřiště odchází Morgan Sanson, přichází Kevin Strootman.
     
    88
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, na branku stále marně čekáme. Zcela jistě se dočkáme delšího nastaveného času.
     
    87
    Sudí opět musel přerušit hru, i tentokráte se jednalo o zdravotní problém jednoho z domácích. De Préville poté rozehrál standardku, po které zasahoval také Mandanda.
     
    86
    Germain zkoušel uspět v hlavičkovém souboji, jenomže mnohem lépe si počínal domácí Sabaly. Ani v jednom případě se nejednalo o faul, může se tak pokračovat.
     
    83
    Střídání v týmu Girondins Bordeaux FC: ze hřiště odchází Toma Bašić, přichází Júsuf Aït Binnásir.
    Střídání v týmu Girondins Bordeaux FC: ze hřiště odchází Rémi Oudin, přichází Yacine Adli.
     
    83
    Tohle už bylo nebezpečné! Opět u toho byl aktivně hrající Radonjić, který i tentokráte zkoušel vypálit pravou nohou, jenomže Costil se včas vrhl proti střele.
     
    82
    Do konce tohoto zápasu zbývá už jen něco málo kolem deseti minut. V posledních minutách je aktivnější Olympique, avšak na první branku stále marně čekáme.
     
    81
    Pro hosty byl připraven další rohový kop, avšak z této situace nepřišlo kýžené nebezpečí. Marseille je i nadále u míče, domácí se snaží napadat rozehrávku.
     
    80
    Střídání v týmu Olympique Marseille: ze hřiště odchází Darío Benedetto, přichází Valère Germain.
    79. Costil musel zasahovat.
     
    79
    Střídající Radonjić pláchl obraně, jenomže to měl do velkého úhlu. I přesto jsme se dočkali zakončení, avšak domácí brankář Costil předvedl naprosto rutinní zákrok.
     
    78
    Další střelecký pokus tentokráte vyprodukoval domácí Oudin, který zkoušel štěstí z velké vzdálenosti. Jeho rána vystoupala vysoko nad, bude se tak odkopávat.

    David Suchý

    Branky:

    Karty:   36. Otávio (BOR), 39. Pablo (BOR) – 7. Ćaleta-Car (OMA)


    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 8:9. Rohy: 3:10. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 10:14.
    Girondins Bordeaux: Costil (C) – Sabaly, Pablo, Koscielny, Kwateng (77. Mexer) – Otávio, Bašić (83. Aït Binnásir) – Hwang Ui-jo, de Préville, Oudin (83. Adli) – Briand.
    Náhradníci: Poussin – Adli, Aït Binnásir, Maja, Mexer, Poundjé, Zerkane.

    Olympique Marseille: Mandanda (C) – Sakaj (67. Radonjić), Álvaro González, Ćaleta-Car, Amavi – B. Sarr, Rongier, Kamara, M. Sanson (89. Strootman), Payet – Benedetto (80. Germain).
    Náhradníci: Pelé – Aké, Germain, Chauí, Maxime López, Radonjić, Strootman.

    Rozhodčí: Buquet – Debart, Pacelli
    bahis siteleri