Novosibirsk – Soči 2:3 (2:3 po s.n.) | Jekatěrinburg – Jokerit 3:4 (kon.) | Ufa – Spartak Moskva 2:5 (kon.)
Čerepovec – Kunlun 2:1 (kon.) | Jaroslavl – Minsk 4:1 (kon.) | Nižněkamsk – Magnitogorsk 4:0 (kon.)
N.Novgorod – Petrohrad 2:3 (kon.) | CSKA Moskva – Barys 2:3 (kon.) | Omsk – Vladivostok 5:2 (kon.)
Viťaz – Chabarovsk 3:4 (2:3 po s.n.) | Riga – Kazaň 1:2 (kon.)
konec
Avangard Omsk
5:2 (1:1, 3:1, 1:0)
Admiral Vladivostok
Čtvrtek 13.02.2020, 17:30 • Ledový palác Jurije Ljapkina, Balašicha • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek večera a někdy zase u onlajnu na počtenou! (19:51:16)
     
    Československá stopa v utkání

    Martin Bakoš (VLD) 0+0, 5 střel, čas na ledě – 18:51.
     
    Statistiky po celém zápase:

    Střely na branku: 37 – 24
    Trestné minuty: 6 – 12
    Vhazování: 30 – 28
    Zblokované střely: 13 – 17
    Hity: 3 – 12
     
    Dnešní utkání sledovalo 3823 diváků.
     
    Je konec! Omsk nakonec potvrdil roli favorita a bere z tohoto zápasu výhru v základní hrací době. V poslední periodě jsme viděli jen jednu branku, která navíc padla v samém závěru. Hosté to totiž zkusili bez gólmana, když se do prázdné branky trefil Sergej Šumakov, který tak určil definitivní podobu skóre.
     
    Konec zápasu.
    59:09 Sergej ŠUMAKOV - 5:2
     
    59:09
    Avangard právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto, jelikož domácí se prosazují střelou do prázdné brány! Odražený kotouč se dostal v obranném pásmu na hokejku SERGEJ ŠUMAKOV, jehož střela skončila v síti! Parádní trefa přes celé hřiště. Asistence: Kirill Semjonov.
     
    59:00
    Minuta do konce zápasu!
     
    58:17
    I další šance byla na straně Omsku, která znovu neskončila gólem. Znovu byl totiž trefen jeden z obránců hostí a Admiral se může vrhnout do akce.
     
    57:46
    A mohlo být rozhodnuto! Domácí hráč se totiž z ničeho nic dostal v útočném pásmu k puku, ale do branky si stoupli dva hráči, které nepřekonal.
     
    57:18
    Hosté už dnes nemají co ztratit a nutně potřebují body! Proto to zkouší bez gólmana v šesti!
     
    57:10
    Oddechový čas pro hosty.
     
    57:06
    Domácí se už nyní spoléhají hlavně na obranu a nechávají hrát svého soupeře. Igor Bobkov proto má na svém kontě další zákrok a udržel puk ve výstroji.
     
    56:38
    Admiral přišel s dalším atakem, ale ani ten nebyl úspěšný. Domácí gólman měl totiž dobře pohlídanou bližší tyčku, kde nenechal ani kousek prostoru.
     
    56:04
    Vladivostok se konečně dostal do nějaké kombinace v útočné třetině. Stepan Ostrovskij nakonec vypálil od modré, ale jeho pokus zastavil domácí obránce.
     
    55:38
    Igor Bobkov se musel mít po dlouhé době na pozoru a má za sebou úspěšný zákrok. Dobře viděl na střelu Martin Bakoše, jehož ránu lapil do lapačky.
     
    55:03
    Kotouč se nám na několik okamžiků dostal ze záběrů, když se dotkl střídačky domácích. Proto bude následovat buly v útočném pásmu Admiralu.
     
    54:21
    Avangard se navíc nadále drží na kotouči v útočném pásmu, kde ale nakonec museli podstoupit souboj u mantinelu, který nakonec prohrál.

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 12. McMillan (Franson, Širokov), 25. Beck (Košelev, Šumakov), 34. K. Semjonov, 39. Širokov (Franson, Šumakov), 60. Šumakov (K. Semjonov) – 14. K. Voronin (Mereskin, Achijarov), 29. Mereskin (Achijarov, K. Voronin)


    Avangard Omsk: Bobkov (Garipov) – Bondarev, Pokka, Franson, Jemelin, Vojnov, Martynov – McMillan, Pjanov, Širokov – Košelev, Šumakov, K. Semjonov – Zernov, Beck, Andrighetto – Stas, Dědunov, Gračjov.
    Admiral Vladivostok: Olkinuora (Krasotkin) – Lalonde, Almqvist, Achijarov, Ugolnikov, Ostrovskij, Miščenko, Kozlovskij – Vicharev, Ljungh, Bakoš – Mereskin, Glazačev, K. Voronin – Silajev, V. Butuzov, Korosteljov – A. Strelcov, Konnov, V. Strelcov – J. Petrov.

    Rozhodčí: Fraňo, Hribik – Goljak, Ponamarenko

    Diváci: 3823
    thejrc.org