Novosibirsk – Soči 2:3 (2:3 po s.n.) | Jekatěrinburg – Jokerit 3:4 (kon.) | Ufa – Spartak Moskva 2:5 (kon.)
Čerepovec – Kunlun 2:1 (kon.) | Jaroslavl – Minsk 4:1 (kon.) | Nižněkamsk – Magnitogorsk 4:0 (kon.)
N.Novgorod – Petrohrad 2:3 (kon.) | CSKA Moskva – Barys 2:3 (kon.) | Omsk – Vladivostok 5:2 (kon.)
Viťaz – Chabarovsk 3:4 (2:3 po s.n.) | Riga – Kazaň 1:2 (kon.)
konec
CSKA Moskva
2:3 (1:1, 0:1, 1:1)
Barys Nur-Sultan
Čtvrtek 13.02.2020, 17:30 • CSKA Arena, Moskva • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (19:50:44)
     
    Do dnešního duelu nezasáhl nikdo z českých a slovenských hokejistů.
     
    Střely na branku: 31 – 33
     
    Je konec! Barys Nur-Sultan nakonec zvládl dnešní duel na ledě CSKA Moskva a vítězí 3:2! Domácí celek přitom ve třetí třetině dokázal vyrovnat brankou Klase Dahlbecka! Barys se ale nenechal zaskočit a znovu se dostal do tempa. Sedm minut před koncem pak přidal další branku Darren Dietz! Domácí celek zkoušel v závěru vyrovnat bez brankáře, ale nedokázal najít recept na obranu soupeře.
     
    Konec zápasu.
     
    59:03
    Sorokin už je na střídačce a CSKA se snaží vyrovnat v šesti bruslařích na ledě!
     
    58:26
    Pavel Karnauchov střílel z levé strany útočného pásma, ale jeho pokus trefil obětavého obránce v bílém dresu. Domácí se stále trápí.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    57:28
    Domácím hokejistům už moc času na vyrovnání nezbývá. Hokejisté domácího mužstva se sice usadili v útočném pásmu, ale nemohou se dostat do zakončení.
     
    57:05
    Curtis Valk se dostal do útočného pásma, odkud zakončil forhendem, ale jeho ránu Sorokin bez problémů vyrazil do rohu kluziště.
     
    56:41
    Mario Kempe se dostal do útočného pásma, kde si přehodil puk na bekhend, jenže jeho zakončení prosvištělo nad břevnem branky Barysu.
     
    56:12
    Pavel Karnauchov udržel pro domácí celek útočné pásmo, nicméně následnou rozehrávkou daroval kotouč obráncům v bílých dresech.
     
    55:37
    Anton Slepyšev se dostal do útočného pásma, krásně se otočil kolem obránce, jenže jeho bekhendové zakončení na přední tyč nemohlo brankáře překvapit.
     
    55:14
    Atte Ohtamaa nahodil puk od modré čáry před domácí klec, jenže brankář Sorokin si našel mezírku ve výhledu a dokázal puk vytěsnit mimo nebezpečí.
     
    54:28
    Curtis Valk projel po pravém křídle do útočného pásma a z jeho kraje poslal prudkou přihrávku mezi kruhy. Na jeho pobídku nedosáhl nikdo v bílém.
     
    54:00
    Domácí hráči jsou po obdržení třetí branky pořádně zaskočení a nemohou se dostat do útočného pásma. Naopak Barys je teď všude rychleji.
     
    53:15
    Corban Knight znovu projel do útočného pásma, jenže jeho nahození Sorokin dobře viděl a bez problémů schoval puk do lapačky.
    52:56 Darren DIETZ - 2:3
     
    52:56
    Barys právě vstřelil branku!
    Barys si znovu bere zpět své ztracené vedení a pár minut před koncem se přibližuje triumfu! DARREN DIETZ nakonec vyšperkoval svůj dnešní výkon, podpořil útočnou akci hostujícího celku a díky skvělému pohybu se zapsal na listinu střelců! Asistence: Corban Knight, Linus Videll.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 13. Tolčinskij (Vey, A. Marčenko), 49. Dahlbeck (Vey, M. Robinson) – 19. Knight (Metalnikov, Pakarinen), 36. Videll (Knight, Ohtamaa), 53. Dietz (Knight, Videll)


    CSKA Moskva: I. Sorokin (Lars Johansson) – Nestěrov, Blažijevskij, A. Marčenko, Naumenkov, M. Robinson, Dahlbeck, Čmychov – Slepyšev, M. Kempe, Kaprizov – Tolčinskij, Vey, Grigorenko – Okulov, Šalunov, Světlakov – P. Karnauchov, Kalinin, Sorkin.
    Barys Nur-Sultan: Pasquale (Kudrjavcev) – Svedberg, Ohtamaa, Dietz, Metalnikov, Makljukov, Blacker, Orechov – Knight, Videll, Pakarinen – Michajlis, Valk, R. Starčenko – Akolzin, Boyd, Ševčenko – Šestakov, Gurkov, Sagadejev.

    Rozhodčí: Bělov, Gofman – Stroganov, Parikov
    thejrc.org