Karviná – Teplice 3:0 (kon.) | Zlín – Č. Budějovice 2:3 (kon.) | Olomouc – Sparta 1:0 (kon.)
konec
SK Sigma Olomouc
1:0 (1:0)
AC Sparta Praha
Neděle 23.02.2020, 17:00 • Andrův stadion, Olomouc • FORTUNA:LIGA • 22. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+4
    Na hřišti vládnou emoce. Po zablokovaném rohovém kopu totiž zůstal ve vápně ležet jeden z domácích. Sudí ale hru nepřerušil a nechal hosty pokračovat ve hře. Situaci tak vzal do svých rukou Houska, který doslova sundal jednoho ze Sparťanů. Poté, co obdržel žlutou kartu, se na sudího sesypali ostatní domácí, Sladký si tak také vykoledoval žlutou.
     
    87
    Greššák se probojoval přes dva obránce, ale následně si míč příliš předkopl a přišel o něj. Navíc do posledního souboje s obránci Sparty šel kopačkami napřed a sudí mu uděluje žlutou kartu.
     
    83
    Yunis dostal balon do běhu proti dvěma soupeřům, přičemž Hancko si proti němu počínal nedovoleným způsobem. Sudí navíc oceňuje žlutou kartou.
     
    78
    Yunis obral o míč Hancka, ovšem dle sudího Královce to nebylo v souladu s pravidly. Následně navíc odhodil míč, za což mu rozhodčí vyměřil trest v podobě žluté karty.
     
    76
    Pilař se dostal s míčem před Vindheima, který domácího hráče nestíhal a proto jej zastavil nedovoleným zákrokem. Navíc se žlutým napomenutím.
     
    6
    Hála v souboji s Hanouskem získal míč pro své barvy, nicméně dle sudího si pomohl nedovoleným zákrokem. Odpískaný zákrok se nezdál domácímu trenérovi Látalovi, který si neodpustil pár slov k sudímu a vyfasoval žlutou kartu.

    Miroslav Fantal

    Branky: 27. Chytil (Jemelka)

    Karty:   6. Látal Radoslav (OLO), 78. Yunis (OLO), 87. Greššák (OLO), 90+4. Houska (OLO), 90+4. Sladký (OLO) – 76. Vindheim (SPA), 83. Hancko (SPA)


    Rohy: 6:9.
    SK Sigma Olomouc: Mandous – Sladký, Štěrba, Jemelka, Vepřek – Hála (86. Zahradníček), Greššák, Breite, Houska (C), Falta (63. Pilař) – Chytil (74. Yunis).
    Náhradníci: M. Buchta – Látal, Pilař, Kerbr, Zahradníček, P. González, Yunis.

    AC Sparta Praha: Heča – Vindheim, Mandjeck, Hancko, Matěj Hanousek – Moberg Karlsson (88. Karabec), Sáček, Kanga, Dočkal (C) (77. Graiciar), Plavšić (77. Tetteh) – Hložek.
    Náhradníci: Bičík – Costa, Štetina, Lischka, Graiciar, Tetteh, Karabec.

    Rozhodčí: Královec – Nádvorník, Mokrusch

    Diváci: 7456
    bahis siteleri