Manchester Utd. – Watford 3:0 (kon.) | Wolverhampton – Norwich 3:0 (kon.) | Arsenal – Everton 3:2 (kon.)
konec
Arsenal FC
3:2 (2:2)
Everton FC
Neděle 23.02.2020, 17:30 • Emirates Stadium, Londýn • Anglická Premier League • 27. kolo
Předzápasové kurzy
    46. Pierre-Emerick AUBAMEYANG - 3:2
     
    46
    Arsenal právě vstřelil branku!
    Hned v úvodu druhého poločasu se domácí celek dostává zpět do vedení! Na pravém křídle si o nahrávku řekl Pépé, který si poté hodil míč na levou nohu, což vedlo k naprosto přesnému centru. Na ten si dokázal naskočit PIERRE-EMERICK AUBAMEYANG, jehož hlavička byla přesná.
    45+4. RICHARLISON - 2:2
     
    45+4
    Everton právě vstřelil branku!
    V závěru prvního poločasu je tu vyrovnávací branka Evertonu! Hosté totiž měli k dispozici rohový kop, který však obrana soupeře dokázala odvrátit. Míč se přesto po chvíli vrátil zpět do malého vápna, kde se Minovi povedlo přiťuknout na RICHARLISONA, jenž v pádu přeci jenom překonal Lena.
    33. Pierre-Emerick AUBAMEYANG - 2:1
     
    33
    Arsenal právě vstřelil branku!
    Domácí celek se vůbec poprvé v tomto duelu dostává do kýženého vedení! Mina sice kraloval ve vzdušném souboji, jenomže poté se k míči dostal právě Arsenal. Luiz navíc vyprodukoval famózní nahrávku mezi obránce na naběhnuvšího PIERRA-EMERICKA AUBAMEYANGA, jenž přízemním zakončením překonal brnakáře.
    27. Edward NKETIAH - 1:1
     
    27
    Arsenal právě vstřelil branku!
    První vyložená šance domácích končí vyrovnávací brankou! Střídající Saka si u levé autové lajny řekl o nahrávku, načež se sám dostal k centru levou nohou. Jeho nabídka navíc velice přesně našla nohu EDWARDA NKETIAHA, který překonal Pickforda střelou ke vzdálenější konstrukci.
    1. Dominic CALVERT-LEWIN - 0:1
     
    1
    Everton právě vstřelil branku!
    Tak to bylo skutečně hodně rychlé, hned v první minutě se do vedení dostává Everton! Hosté si totiž vybojovali standardní situaci, která přinesla centr směrem do pokutového území, kde se sice jako první dostal k míči domácí Luiz, avšak hrací předmět se od něj odrazil k DOMINICU CALVERT-LEWINOVI, který akrobatickým zakončením překonal Lena.

    David Suchý

    Branky: 27. Nketiah (Saka), 33. Aubameyang (David Luiz), 46. Aubameyang (Pépé) – 1. Calvert-Lewin, 45+4. Richarlison (Y. Mina)

    Karty:   31. Schneiderlin (EVE), 45+1. Richarlison (EVE), 73. G. Sigurdsson (EVE), 90+4. A. Gomes (EVE)


    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 4:5. Střely mimo: 5:7. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 12:11.
    Arsenal FC: Leno – Bellerín, Mustafi, David Luiz, Kolašinac (18. Saka) – D. Ceballos (76. Torreira), Xhaka – Pépé, Özil (82. Guendouzi), Aubameyang (C) – Nketiah.
    Náhradníci: E. Martínez – Guendouzi, Nelson, Papastathopoulos, Torreira, Saka, A. Lacazette.

    Everton FC: Pickford – Sidibé, Holgate, Y. Mina, Baines (C) – G. Sigurdsson, Schneiderlin (59. A. Gomes), Delph (82. Kean), Iwobi (60. Bernard) – Calvert-Lewin, Richarlison.
    Náhradníci: Stekelenburg – Bernard, Coleman, Davies, A. Gomes, Kean, M. Keane.

    Rozhodčí: Attwell – Nunn, Long
    bahis siteleri