Novosibirsk – Magnitogorsk 4:1 (kon.) | Čerepovec – Soči 3:2 (kon.) | Kazaň – Ufa 3:2 (kon.)
N.Novgorod – Jokerit 3:1 (kon.) | Minsk – Jaroslavl 3:5 (kon.) | Dynamo Moskva – Čeljabinsk 3:2 (po pr.)
CSKA Moskva – Petrohrad 1:4 (kon.) | Omsk – Jekatěrinburg 2:4 (kon.) | Viťaz – Spartak Moskva 2:4 (kon.)
konec
Ak Bars Kazaň
3:2 (0:1, 3:1, 0:0)
Salavat Julajev Ufa
Úterý 25.02.2020, 17:00 • Tatněfť Arena, Kazaň • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    46:14
    Domácí tlak a kontroverzní zákrok Pavla Koledova, nakonec ale na druhé straně fauluje Arťom Lukojanov. Dvě minuty za sekání.
     
    40:19
    Ve druhé třetině nasbírali hosté neskutečných 47 trestných minut, ale Teemu Hartikainen chce poslouchat stále stejnou písničku. Soupeři vysekl hůl a odpyká dvě minuty.
     
    34:40
    Dvě minuty i pro Žarkova, který zůstane na trestné lavici o něco déle kvůli zásahu do oblasti hlavy a krku, za který se dává desetiminutový trest.
     
    33:22
    To je neuvěřitelné! Vladislav Kartajev míří potřetí v této třetině na trestnou lavici, tentokrát za zdržování hry. Ufa se bude bránit téměř tříminutové přesilovce pět na tři.
     
    32:50
    Ale Lisovec fauluje vysokou holí a je tu obrovská možnost na srovnání domácího celku.
     
    31:16
    Pašnin před brankou nepříjemně zasáhl Azeveda a sudí to vyhodnotili jako trest na pět minut a do konce utkání za sekání.
     
    30:39
    Kartajev podruhé v krátkém čase nepohlídal své náčiní a fauluje. To je velká šance srovnat. Přestupek klasifikován jako podrážení.
     
    29:35
    Vladislav Kartajev podráží Arťoma Lukojanova a míří na trestnou lavici. Domácí fanoušci ocenili aktivitu svých hráčů potleskem.
     
    22:56
    Arťom Galimov si vzal ve středním pásmu velké sousto, avšak po jeho piruetě přece jen k nepovolenému zákroku sáhl Gimatov. Dvě minuty za podrážení.
     
    19:11
    Ještě jeden trest. Lukojanov hodně nezaviněně trefil soupeře vysokou holí a oslabuje svůj tým.
     
    10:57
    Pedan propadnul u mantinelu a musel zasáhnout brusle Vjačeslava Soloduchina. Jasné dvě minuty za podrážení.

    Patrik Czepiec

    Branky a nahrávky: 31. V. Tichonov (Azevedo, K. Petrov), 34. Pedan, 37. A. Galimov (Galijev) – 11. Manninen (Larsen, Omark), 26. Manninen (Gimatov, Hartikainen)


    Ak Bars Kazaň: Biljalov (Reideborn) – Jarullin, Virtanen, Rukavišnikov, Ljamkin, Pedan, Wikstrand, Judin – K. Petrov, A. Galimov, Azevedo (A) – Zaripov (C), Voronkov, Galijev – Lukojanov (A), M. Gluchov, Fisenko – Frattin, Galuzin, V. Tichonov.
    Salavat Julajev Ufa: Karejev (Metsola) – Larsen, Lisovec, Koledov, Arzamascev, Ar. Sergejev, Pašnin, Muchamadullin – Hartikainen, Manninen, Omark (C) – Baranov, Burmistrov (A), Kugryšev – Soloduchin, Kadějkin, V. Žarkov – M. Majorov, Kartajev, Gimatov.

    Rozhodčí: Bělov, Sidorenko – Zacharenkov, Černyšov
    bahis siteleri