Novosibirsk – Magnitogorsk 4:1 (kon.) | Čerepovec – Soči 3:2 (kon.) | Kazaň – Ufa 3:2 (kon.)
N.Novgorod – Jokerit 3:1 (kon.) | Minsk – Jaroslavl 3:5 (kon.) | Dynamo Moskva – Čeljabinsk 3:2 (po pr.)
CSKA Moskva – Petrohrad 1:4 (kon.) | Omsk – Jekatěrinburg 2:4 (kon.) | Viťaz – Spartak Moskva 2:4 (kon.)
konec
Ak Bars Kazaň
3:2 (0:1, 3:1, 0:0)
Salavat Julajev Ufa
Úterý 25.02.2020, 17:00 • Tatněfť Arena, Kazaň • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:27
    Hosté hrají v šesti bez gólmana.
     
    56:48
    Galimov to udělal parádně. Nejdřív ušetřil čas dlouhými kličkami ve středním pásmu, a pak v tom útočném našel nastartovaného Alberta Jarullina. Ten měl na holi rozhodnutí, ale zahodil velkou šanci.
     
    46:14
    Domácí tlak a kontroverzní zákrok Pavla Koledova, nakonec ale na druhé straně fauluje Arťom Lukojanov. Dvě minuty za sekání.
     
    40:19
    Ve druhé třetině nasbírali hosté neskutečných 47 trestných minut, ale Teemu Hartikainen chce poslouchat stále stejnou písničku. Soupeři vysekl hůl a odpyká dvě minuty.
     
    39:39
    Sakari Manninen útočil na hattrick. Z velmi dobré pozice netrefil prostor u vzdálenější tyče. Z protiútoku hrozil Michail Fisenko i Michail Gluchov, ale z hranice brankoviště se neprosadili.
     
    36:18
    Do kabiny míří domácí kapitán Danis Zaripov.
    36:18 Arťom GALIMOV - 3:2
     
    36:18
    Kazaň vstřelila branku!
    Přesilovkový obrat ve skóre se nakonec daří. U tyče byl dobře nachystaný ARŤOM GALIMOV, který dokázal dorazit opakované zakončení jeho kolegy Stanislava Galijeva. Gól přichází ve správný čas, jelikož dlouhá přesilovka pět na tři se blížila ke konci. Fauly naprosto zvrátily tento duel. Asistence: Stanislav Galijev.
     
    34:40
    Dvě minuty i pro Žarkova, který zůstane na trestné lavici o něco déle kvůli zásahu do oblasti hlavy a krku, za který se dává desetiminutový trest.
    33:37 Andrej PEDAN - 2:2
     
    33:37
    Kazaň vstřelila branku!
    A přesilovku se daří využít hned ze startu. Kombinaci domácího celku v početní výhodě dokázal zužitkovat ránou od modré čáry ANDREJ PEDAN, kterému nabil kolega z obrany Mikael Wikstrand. I tak bude nadále pokračovat přesilovka pět na tři, protože Ufa měla na trestné lavici tři hráče. Je srovnáno, 2:2. Asistence: Mikael Wikstrand, Justin Azevedo.
     
    33:22
    To je neuvěřitelné! Vladislav Kartajev míří potřetí v této třetině na trestnou lavici, tentokrát za zdržování hry. Ufa se bude bránit téměř tříminutové přesilovce pět na tři.
     
    32:50
    Ale Lisovec fauluje vysokou holí a je tu obrovská možnost na srovnání domácího celku.
     
    31:16
    Pašnin před brankou nepříjemně zasáhl Azeveda a sudí to vyhodnotili jako trest na pět minut a do konce utkání za sekání.
     
    30:39
    Kartajev podruhé v krátkém čase nepohlídal své náčiní a fauluje. To je velká šance srovnat. Přestupek klasifikován jako podrážení.
    30:15 Viktor TICHONOV - 1:2
     
    30:15
    Kazaň vstřelila branku!
    No a domácí zvládli svou šanci využít. Střela Kirilla Petrova ještě na branku neprošla, pak ale stejný hráč krosovou přihrávkou na Justina Azeveda překvapil celou obranu. Opařená defenziva už nezareagovala ani na pas do brankoviště a přichází snížení z hole VIKTORA TICHONOVA. Asistence: Justin Azevedo, Kirill Petrov.
     
    29:35
    Vladislav Kartajev podráží Arťoma Lukojanova a míří na trestnou lavici. Domácí fanoušci ocenili aktivitu svých hráčů potleskem.
    25:10 Sakari MANNINEN - 0:2
     
    25:10
    Ufa právě vstřelila branku!
    Školáckou chybu u modré čáry předvedl Albert Jarullin, kterého o puk obral SAKARI MANNINEN. Akci posunul na Teemu Hartikainena, který okamžitě našel hůl Eduarda Gimatova, jehož střelu Timur Biljalov vyrazil jen před sebe. Dezorientovaný brankář Kazaně už pak nedokázal zareagovat na Finovu dorážku z bezprostřední blízkosti. Ten bekhendem dává svůj druhý gól v zápase. Asistence: Eduard Gimatov, Teemu Hartikainen.
     
    22:56
    Arťom Galimov si vzal ve středním pásmu velké sousto, avšak po jeho piruetě přece jen k nepovolenému zákroku sáhl Gimatov. Dvě minuty za podrážení.
     
    19:11
    Ještě jeden trest. Lukojanov hodně nezaviněně trefil soupeře vysokou holí a oslabuje svůj tým.
     
    10:57
    Pedan propadnul u mantinelu a musel zasáhnout brusle Vjačeslava Soloduchina. Jasné dvě minuty za podrážení.
    10:03 Sakari MANNINEN - 0:1
     
    10:03
    Ufa právě vstřelila branku!
    Teemu Hartikainen založil z vlastního pásma rychlou protiakci, Linus Omark dostal při přečíslení dva na jednoho puk na brankáře a dojíždějící Philip Larsen ještě vyšperkoval akci přihrávkou na SAKARIHO MANNINENA. Finský střelec už neměl problém zasunout puk do branky. Asistence: Philip Larsen, Linus Omark.
     
    03:18
    A teď úplně volný Justin Azevedo využil perfektního nahození do útočného pásma a stáhl puk kličkou do brankoviště. Znovu výborný Karejev.

    Patrik Czepiec

    Branky a nahrávky: 31. V. Tichonov (Azevedo, K. Petrov), 34. Pedan, 37. A. Galimov (Galijev) – 11. Manninen (Larsen, Omark), 26. Manninen (Gimatov, Hartikainen)


    Ak Bars Kazaň: Biljalov (Reideborn) – Jarullin, Virtanen, Rukavišnikov, Ljamkin, Pedan, Wikstrand, Judin – K. Petrov, A. Galimov, Azevedo (A) – Zaripov (C), Voronkov, Galijev – Lukojanov (A), M. Gluchov, Fisenko – Frattin, Galuzin, V. Tichonov.
    Salavat Julajev Ufa: Karejev (Metsola) – Larsen, Lisovec, Koledov, Arzamascev, Ar. Sergejev, Pašnin, Muchamadullin – Hartikainen, Manninen, Omark (C) – Baranov, Burmistrov (A), Kugryšev – Soloduchin, Kadějkin, V. Žarkov – M. Majorov, Kartajev, Gimatov.

    Rozhodčí: Bělov, Sidorenko – Zacharenkov, Černyšov
    bahis siteleri