New Jersey – St. Louis 4:2 (kon.) | Detroit – Chicago 2:1 (kon.) | Winnipeg – Vegas 4:0 (kon.)
Calgary – Arizona 3:2 (kon.) | Vancouver – Colorado 6:3 (kon.) | Anaheim – Toronto 2:1 (kon.)
NY Islanders – Carolina 2:3 (po pr.) | Pittsburgh – Washington 2:5 (kon.) | Dallas – Nashville 0:1 (kon.)
Los Angeles – Minnesota 7:3 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
4:1 (1:0, 1:1, 2:0)
HC Sparta Praha
Sobota 07.03.2020, 13:45 • Zimní stadion Kotlina, Havlíčkův Brod • Extraliga dorostu - o pořadí v play-off • 22. kolo
Partner:
     
    59:14
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Pojistka do prázdné branky a jistota tří bodů pro domácí tým! Sparťané vyhráli buly, ale o kotouč je připravil ADAM RAUŠ, který zamířil z poloviny kluziště do prázdné branky! Bez asistence.
     
    47:27
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři si berou zpět dvoubrankové vedení! Jaroslav Prášek v čele s DAVIDEM KREJČÍ byli v přečíslení, které využili dle hokejové příručky, tudíž nahrávkou do prázdné branky! Asistence: Jaroslav Prášek a Michael Bačkovský.
     
    34:49
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pražané proměňují přesilovou hru a dostávají se na dostřel! Spolupráce dvou obránců nese kýžený gól pro soupeře Jan Ludvík vybídl FILIPA DUCHÁČE, který si třemi kroky vylepšil střeleckou pozici a přišpendlil kotouč pod horní tyčku Tučkovy branky! Asistence: Jan Ludvík.
     
    26:00
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí tým jde s pořádnou dávkou štěstí do dvoubrankového vedení. V levém rohu kluziště se srazili dva hráči Sparty, čehož využil LUKÁŠ ČÍHAL. Ten si vzal kotouč, když objel branku a překvapil zakončením na bližší tyč Jana Dlouhého! Bez asistence.
     
    06:15
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři otevírají o hezké kombinaci střelecký účet utkání! Spolupráce dvou obránců nese do domácích řad první gól, když Max Kutlvašr nahrál na levou stranu JANU JAKUBCOVI. Zadák Havlíčkova Brodu si obhodil obránce a přesně mířeným projektilem vymetl všechny pavouky v pravém horním rohu! Asistence: Max Kutlvašr a Adam Rauš.

    Štěpán Ondráček

    Branky a nahrávky: 7. Jakubec (Kutlvašr, Rauš), 26. Číhal, 48. D. Krejčí (Prášek, Bačkovský), 60. Rauš – 35. Ducháč (Ludvík)


    BK Havlíčkův Brod: Tuček (Beran) – Jakubec, Besmák, Fišer, Zych (C), Kuchta, Číhal, Kutlvašr – Dymák (A), Rauš (A), Holenda, Teplý, T. Krejčí, D. Krejčí, Bačkovský, Hrdlička, Kravec, Prášek
    Trenér: Václav Adam

    HC Sparta Praha: Dlouhý (31. Hrabal) – Tomov, Ludvík, Ducháč (A), Menzel, Adamec (C), Horáček – Broš, Krupička, Straka, David, Václavík, Červenka, Zembol,Kalný, Pražák, Theimer, Vitouch (A), Senčák
    Trenér: Darek Stránský

    Rozhodčí: Tomáš Mejzlík – Petr Křivohlavý, Martin Klouda

    Diváci: 55
    bahis siteleri