Toronto – Tampa 2:1 (kon.) | New Jersey – Pittsburgh 2:5 (kon.) | Philadelphia – Boston 0:2 (kon.)
Montreal – Nashville 2:4 (kon.) | Detroit – Carolina 2:5 (kon.) | Dallas – NY Rangers 2:4 (kon.)
Anaheim – Ottawa 5:2 (kon.) | Vancouver – NY Islanders 5:4 (1:0 po s.n.)
konec
New Jersey Devils
2:5 (1:1, 0:1, 1:3)
Pittsburgh Penguins
Středa 11.03.2020, 00:00 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Československá stopa v utkání:

    Pavel Zacha (NJD) 0+1, 0 střel, čas na ledě 17:28 (02:37:15)
     
    Tři hvězdy utkání:

    1. Jevgenij Malkin (PIT) 2+1
    2. Nikita Gusev (NJD) 1+0
    3. Justin Schlutz (PIT) 1+0
     
    Statistiky: Střely na bránu: 22-33; Zablokované střely: 18-6; Vhazování: 39%-61%; Hity: 26-18; Přesilové hry: 1/3-0/4; Trestné minuty: 8-6.
    Penguins dnes vyhráli v New Jersey a ukončili sérii dvou proher
     
    New Jersey vyhrálo v domácím prostředí šest zápasů v řadě, dnes ovšem nestačilo na Pittsburgh, jehož výhru režíroval dvěma góly a jednou asistencí ruský kanonýr Jevgenij Malkin. Konečný výsledek tohoto zápasu tedy zní. New Jersey Devils 2 Pittsburgh Penguins 5.
     
    Konec zápasu.
     
    59:00
    Do konce dnešního utkání zbývá odehrát 1 minuta.
    58:45 Kris LETANG - 2:5
     
    58:45
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    KRIS LETANG si teď rychle zpracoval puk a zpoza vlastní brány ho po ose ledové plochy poslal do prázdné brány! V Newarku je tedy rozhodnuto. Pittsburgh vede v závěru už 5:2. Bez asistence.
     
    58:24
    Mackenzie Blackwood opustil bránu a Devils zkouší vykřesat naději při hře bez brankáře!
     
    56:12
    Sam Lafferty se teď dostal ke střele na bodu pravého kruhu pro vhazování, Mackenzie Blackwood ale našel puk v lapačce a následuje krátká komerční přestávka.
     
    55:10
    Následovaly dvě prudké rány Penguins z levého kruhu pro vhazování, domácí brankář Devils byl ale připraven a obě dvě střely na přední tyči úspěšně vyrazil.
     
    54:48
    Justin Schultz vypálil na pravém křídle od modré čáry, Mackenzie Blackwood byl ale na přední tyči brány připraven a vyrazil jeho pokus do rohu ledové plochy.
     
    53:29
    Damon Severson fauloval v pravém rohu obranného pásma Evana Rodriguese. Menší trest za krosček.
    53:18 Jevgenij MALKIN - 2:4
     
    53:18
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    JEVGENIJ MALKIN využil kostrbaté rozehrávky Devils zpoza brány, když se v blízkosti pravé tyče dostal k puku a pak nádhernou střelou zápěstím vymetl vzdálenější levý horní roh brány! Hosté opět vedou o dva góly a je to 2:4. Bez asistence.
     
    52:39
    P.K. Subban vypálil bez přípravy na vrcholu levého kruhu pro vhazování, jenže Matthew Murray byl na přední tyči připraven a puk vyrazil pravým betonem.
     
    51:39
    Dnešní utkání sleduje 13473 diváků.
     
    50:54
    Mackenzie Blackwood vyrazil střelu Penguins z pravého křídla před sebe, aby na přední tyči následně puk zmrazil pod lapačkou. Následuje komerční přestávka.
    50:24 Miles WOOD - 2:3
     
    50:24
    Devils právě vstřelili branku!
    MILES WOOD si najel na krásný lob Nica Hischiera od obranné čáry Devils a parádní střelou z bodu levého kruhu nad lapačkou Matthewa Murrayho zamířil ke vzdálenější pravé tyči! Devils snížili a jsou zpět ve hře – 2:3. Asistence: Nico Hischier.
     
    49:13
    John Hayden se ocitl na ose útočného pásma v postavení mimo hru a hra byla vykázána do středního pásma, ve kterém se vhazovalo před střídačkou Devils.
    47:11 Jevgenij MALKIN - 1:3
     
    47:11
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    JEVGENIJ MALKIN vystihl rozehrávku Devils a na bodu pravého kruhu pro vhazování napřáhl k prudké střele zápěstím, která se přes pravý beton Mackenzieho Blackwooda přenesla ke vzdálenější levé tyči! Asistence: Kris Letang.
     
    46:27
    Puk opustil ledovou plochu a po přerušení hry dostává prostor krátká komerční přestávka. Pittsburgh stále vede na ledě New Jersey o jeden gól. Skóre je 1:2.
     
    45:54
    Sidney Crosby a Kris Letang už jsou zpět na ledové ploše a Devils nevyužili obrovskou šanci se zápasem něco udělat. Přesilová hra 5 na 3 je minulostí.
     
    45:41
    Kyle Palmieri vypálil na bodu pravého kruhu, zatímco Nikita Gusev v blízkosti levé tyče, jenže Matthew Murray dvakrát dobře zasáhl a jeho brána byla posunuta.
     
    44:23
    Nico Hischier nyní napřáhl na vrcholu levého kruhu pro vhazování k prudké ráně s příklepem, kterou Bryan Rust přizvedl vpádu obětavě do ochranné sítě.
     
    43:54
    Kris Letang dostal dvě minuty za sekání a Devils si zahrají 1 minutu a 42 sekund přesilovou hru 5 na 3!
     
    43:36
    Sidney Crosby fauloval za bránou Nica Hischiera a dostal dvě minuty za vysokou hůl. Přesilová hra Devils.
     
    43:11
    Mackenzie Blackwood zasáhl proti táhlé střele od modré čáry a Devils vyrazili do přečíslení dva na jednoho, Kevin Rooney ale mířil z levého kruhu mimo bránu.
    41:22 Mackenzie Blackwood senzačně zasáhl pravým betonem
     
    41:22
    Evan Rodrigues se ocitl v blízkosti pravé tyče v obrovské šanci, jenže Mackenzie Blackwood dokázal jeho bekhendové zakončení vyrazit pravým betonem! Fantastický zákrok gólmana.
     
    41:03
    Patrick Marleau na pravém křídle vystřelil téměř od modré čáry a Mackenzie Blackwood šel rychle do kolen, aby puk vyrazil betony a poté zmrazil pod lapačkou.
     
    40:12
    Kyle Palmieri vystřelil v pravém kruhu pro vhazování a Matthew Murray dobře zasáhl vyrážečkou, kterou puk vytáhl do předního pravého rohu ledové plochy.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Statistiky po druhé třetině: Střely na bránu: 12-20; Zablokované střely: 12-3; Vhazování: 40%-60%; Hity: 20-15; Přesilové hry: 1/1-0/3; Trestné minuty: 6-2.
     
    Třetí třetina začne přibližně v 1:49.
    Obránce Justin Schultz vrátil Penguins zpátky ztracené vedení
     
    Justin Schultz vrátil Pittsburghu krátce po přestávce ztracené vedení a Devils mohli dvakrát vyrovnat, jenže Dakota Mermis a poté Jack Hughes orazítkovali levou tyč. Skóre po druhé třetině tohoto utkání v Newarku rázem zní. New Jersey Devils 1 Pittsburgh Penguins 2.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:24
    Kyle Palmieri nyní mohl skórovat po vyjetí zpoza brány Pittsburghu v blízkosti levé tyče, jenomže Matthew Murray zázračným způsobem kotouč za svá záda nepustil! Vyrovnávací gól stále nikde.
     
    39:00
    Do konce druhé třetiny zbývá odehrát 1 minuta.
     
    37:45
    Brian Dumoulin zkusil vystřelit před vrcholem levého kruhu pro vhazování a jeho následnou střelu zápěstím zablokoval dobře postavený útočník Travis Zajac.
     
    36:37
    Devils si vytvořili tlak, ze kterého pramenila prudká střela z vrcholu pravého kruhu pro vhazování, Matthew Murray byl ale připraven a puk vyrazil mimo.
     
    35:02
    Týmový trest New Jersey vypršel a Bryan Rust vypálil na bodu levého kruhu pro vhazování, Mackenzie Blackwood byl ale na přední tyči připraven a puk vyrazil.
     
    34:14
    Dakota Mermis mohl skórovat během oslabení, jenže jeho střela zápěstím z bodu levého kruhu pro vhazování těsně minula vzdálenější pravou tyč brány.
     
    32:42
    Devils nyní špatně střídali a dostali trest za příliš mnoho hráčů na ledě. Pens si zahrají po reklamní přestávce třetí přesilovou hru. Menší trest odpyká Jesper Bratt.
     
    31:00
    Brandon Tanev se dostal do zakončení v blízkosti levé tyče, jenže Mackenzie Blackwood skvěle zasáhl a vyrazil puk do pravého rohu obranného pásma Devils.
    29:25 Jack Hughes se řítil po návratu z trestné sám na bránu!
     
    29:25
    Mackenzie Blackwood teď senzačně zasáhl levým betonem a Jack Hughes se řítil ihned po návratu z trestné lavice na led sám na bránu, jenže poté prudkou střelou zápěstím orazítkoval levou tyč, od které se puk odrazil mimo! Obrovská šance!
     
    28:29
    Jevgenij Malkin zvedl hlavu a na vrcholu levého kruhu pro vhazování napřáhl k prudké střele s příklepem, která těsně minula bližší levý horní roh brány Devils.
     
    27:17
    Nikita Gusev podrazil ihned po vhazování Jevgenije Malkina, jeho faul ale odnesl a odpyká Jack Hughes.
     
    27:15
    Penguins nebezpečně kroužili kolem brány domácího New Jersey a Mackenzie Blackwood rychle sáhl po volném puku, aby ho zmrazil pod lapačkou.
     
    26:59
    Nahození Penguins z pravého křídla nic nepřineslo a po přerušení hry následuje krátká komerční přestávka. Pittsburgh vede na ledě New Jersey Devils těsně 2:1.
     
    26:26
    John Marino na pravém křídle vypálil od modré čáry a puk mířil ke vzdálenější levé tyči, Mackenzie Blackwood ale dobře zasáhl svým pravým betonem.
     
    25:59
    Následovala střela Devils z pravého kruhu pro vhazování, Matthew Murray ale ukryl kotouč ve své lapačce a po semaforu pro diváky přerušil hru. Skóre zápasu je 1:2.
    25:51 Dakota Mermis otřel svou střelu zápěstím o přední tyč!
     
    25:51
    Dakota Mermis vystřelil na bodu levého kruhu pro vhazování a jeho střela zápěstím se od přední tyče odrazila do rohu ledové plochy!
     
    25:00
    Patric Hörnqvist se z pravého křídla krásně natlačil před bránu, skórovat ale nedokázal, stejně jako obránce Brian Dumoulin, který na levém křídle vypálil od modré čáry.
    24:15 Justin SCHULTZ - 1:2
     
    24:15
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Obránce JUSTIN SCHULTZ teď napřáhl v pravém kruhu pro vhazování k milimetrově přesné střele zápěstím, která poté nad lapačkou Mackenzieho Blackwooda vymetla přední pravý horní roh sítě – 1:2! Asistence: Jevgenij Malkin a Bryan Rust.
     
    23:23
    Brandon Tanev na pravém křídle vystřelil z úhlu a jeho střela zápěstím skončila v náručí brankáře Mackenzieho Blackwooda, který si připsal snadný zákrok.
     
    22:55
    Nikita Gusev obstaral vyrovnávací gól a nyní se snažil prosadit na pravém křídle, jeho ofenzivní snažení ovšem zastavilo postavení mimo hru a hra byla přerušena.
     
    22:09
    Matt Tennyson na pravém křídle vypálil od modré čáry a Matthew Murray si připsal snadný zákrok, po kterém puk skončil ve vzdálenějším rohu ledové plochy.
     
    21:11
    Bryan Rust se nyní snažil dostat ke střele v prostoru mezikruží, jenže ve svým úmyslu neuspěl a domácí hokejisté Devils jeho pokus zápěstím zablokovali.
     
    20:31
    Conor Sheary u pravé tyče tečoval nahození od modré čáry, jenže puk se od jeho hole odrazil vedle předního pravého rohu brány Mackenzieho Blackwooda.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Statistiky po první třetině: Střely na bránu: 6-7; Zablokované střely: 6-3; Vhazování: 40%-60%; Hity: 9-8; Přesilové hry: 1/1-0/1; Trestné minuty: 2-2.
     
    Druhá třetina začne přibližně v 1:00.
    Nikita Gusev se postaral během přesilové hry o vyrovnávací gól
     
    Devils sice vstoupili do střetnutí dobře, jenže inkasovali gól jako první, když se táhlou střelou zápěstím prosadil Evan Rodrigues, na gól bývalého hráče Buffala však poté v přesilové hře odpověděl Nikita Gusev. Stav po první části. New Jersey Devils 1 Pittsburgh Penguins 1.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:00
    Do konce úvodní části utkání zbývá odehrát 1 minuta.
     
    17:11
    Pittsburgh se ocitl na pravém křídle v postavení mimo hru a poté už měl pouhých třináct sekund na to, aby využil přesilovou hru, což se mu nepodařilo.
     
    15:11
    John Hayden byl vyloučen na dvě minuty za podrážení a nyní si zahrají první přesilovou hru hráči Pittsburghu.
     
    15:11
    Pittsburgh měl poskytnutou výhodu a v pravém kruhu pro buly napřáhl k prudké střele zápěstím, kterou Mackenzie Blackwood zachytil. Reklamní přestávka.
     
    14:51
    Jared McCann mohl zakončovat v blízkosti levé tyče, jenže si na střelu netroufl a jeho bekhendová přihrávka po zpětném oblouku byla Devils zablokována.
    12:46 Nikita GUSEV - 1:1
     
    12:46
    Devils právě vstřelili branku!
    NIKITA GUSEV vystřelil na vrcholu pravého kruhu pro vhazování a jeho střela zápěstím se poté na přední tyči od spodní strany lapačky Matthewa Murrayho odrazila do sítě! NJ využilo přesilovku. Je to 1:1. Asistence: Pavel Zacha a P.K. Subban.
     
    11:04
    Jack Johnson vyhodil puk přes ochranné sklo a dostal dvě minuty za zdržování hry, což znamená, že Devils si teď zahrají po reklamní přestávce první přesilovou hru.
     
    10:59
    Poté se pískalo další zakázané uvolnění proti Penguins, kteří opět nepřesně rozehráli podél trestných lavic a vhazovalo se po pravici brankáře Matthewa Murrayho.
     
    10:25
    Jack Johnson zvedl hlavu a na levém křídle vypálil od modré čáry, Mackenzie Blackwood byl ale připraven a rychle dal ruce k sobě, aby puk vyrazil vyrážečkou.
     
    09:27
    Penguins nepřesně rozehráli podél trestných lavic a proti hostům z Pittsburghu se pískalo zakázané uvolnění. Buly po pravici brankáře Matthewa Murrayho.
    08:29 Evan RODRIGUES - 0:1
     
    08:29
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    EVAN RODRIGUES zabrzdil před vrcholem levého kruhu pro vhazování a od hrazení poté napřáhl k pěkné táhlé střele zápěstím, která nad lapačkou Mackenzieho Blackwooda vymetla vzdálenější pravý horní roh brány! Asistence: Jared McCann.
     
    07:53
    Justin Schultz vyhrál závod a puk a prudká přihrávka Devils podél střídaček zamířila na zakázané uvolnění. Následovalo buly pro pravici Mackenzieho Blackwooda.
     
    06:59
    Jason Zucker se pokusil odpovědět prudkou střelou s příklepem, jenže jeho rána z vrcholu levého kruhu pro vhazování byla domácími hráči Devils zablokována.
     
    06:13
    P.K. Subban na pravém křídle vypálil ihned po vhazování a jeho rána od modré čáry těsně minula bližší pravý horní roh brány. V hledišti to pouze zahučelo.
     
    06:10
    John Hayden vypálil na vrcholu mezikruží a u pravé tyče došlo k teči, Matthew Murray ale kotouč ukryl v náručí a následuje první komerční přestávka.
     
    04:53
    Matt Tennyson vystřelil na vrcholu pravého kruhu pro vhazování a Matthew Murray šel rychle do kolen, aby puk vyrazil sevřenými betony a poté ho zmrazil pod lapačkou.
    03:50 Nico Hischier měl na svědomí úvodní příležitost střetnutí
     
    03:50
    Nico Hischier si najel před bránu na nádhernou přihrávku Milese Wooda z levého kruhu pro buly a bekhendem usměrnil puk do hrudi Matthewa Murrayho! Parádní zákrok brankáře Penguins.
     
    03:16
    Matt Tennyson vyhrál závod a o puk a proti Penguins, kteří nyní nepřesně rozehráli podél trestných lavic, se pískalo zakázané uvolnění. Vhazování po pravici Matta Murrayho.
     
    02:39
    Brian Dumoulin zkusil na pravém křídle vystřelit od modré čáry, jenže jeho táhlá střela zápěstím byla na přední tyči zablokována a Matthew Murray nezasahoval.
     
    00:56
    Devils nepřesně rozehráli podél trestných lavic a prudká přihrávka zamířila na zakázané uvolnění. Následovalo vhazování po pravici Mackenzieho Blackwooda.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    New Jersey Devils: Blackwood (Schneider) – P. K. Subban, Müller, Severson, Mermis, Tennyson, C. Carrick – Palmieri (A), Hischier (A), Wood – J. Anderson, Zajac (A), J. Hughes – N. Gusev, Zacha, Bratt – Hayden, Rooney, Kuokkanen. Hlavní trenér: Alain Nasreddine.

    Pittsburgh Penguins: M. Murray (Jarry) – Letang (A), Dumoulin, Marino, M. Pettersson, J. Schultz, J. Johnson – Sheary, Crosby (C), Zucker – Rust, Malkin (A), Marleau – Hörnqvist, McCann, Rodrigues – Lafferty, Blueger, B. Tanev. Hlavní trenér: Mike Sullivan.

    Rozhodčí: Brandon Blandina, Francis Charron. Čároví: Ryan Daisy, Tony Sericolo.
    Družina kolem Jevgenije Malkina naposledy podlehla Carolině
     
    Pittsburgh Penguins

    Penguins prohráli dvakrát v řadě a během špatné série inkasovali jedenáct gólů, zatímco sami vstřelili jen čtyři branky. Celkově Pittsburgh vyhrál z posledních deseti zápasů dvakrát a v Metropolitní divizi mu patří 3. místo o 5 bodů za Flyers a o 3 body poté před Blue Jackets.
    Hráči domácího New Jersey míří do kabiny v Prudential Center
     
    New Jersey Devils

    Hokejisté New Jersey mají letos k účasti v playoff opět daleko, když ve Východní konferenci ztrácí v souboji o druhou divokou kartu 11 bodů na Carolinu a New York Islanders. Devils se však vezou na vítězné dráze, když vyhráli dvakrát v řadě a z posledních 9 zápasů šestkrát.
    Hokejisté Pittsburghu se představí na ledě New Jersey Devils
     
    Pittsburgh se pokusí vylepšit svou pozici v Metropolitní divizi proti New Jersey a oba celky budou vstupovat do vzájemného střetnutí v Prudential Center v opačné formě. Devils vyhráli šest z posledních devíti střetnutí, zatímco Penguins z posledních deseti zápasů jen dva.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 00:00.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 13. N. Gusev (Zacha, P. K. Subban), 51. Wood (Hischier) – 9. Rodrigues (McCann), 25. J. Schultz (Malkin, Rust), 48. Malkin (Letang), 54. Malkin, 59. Letang


    New Jersey Devils: Blackwood (Schneider) – P. K. Subban, Müller, Severson, Mermis, Tennyson, C. Carrick – Palmieri (A), Hischier (A), Wood – J. Anderson, Zajac (A), J. Hughes – N. Gusev, Zacha, Bratt – Hayden, Rooney, Kuokkanen. Hlavní trenér: Alain Nasreddine.
    Pittsburgh Penguins: M. Murray (Jarry) – Letang (A), Dumoulin, Marino, M. Pettersson, J. Schultz, J. Johnson – Sheary, Crosby (C), Zucker – Rust, Malkin (A), Marleau – Hörnqvist, McCann, Rodrigues – Lafferty, Blueger, B. Tanev. Hlavní trenér: Mike Sullivan.

    Rozhodčí: Brandon Blandina, Francis Charron. Čároví: Ryan Daisy, Tony Sericolo

    Diváci: 13473
    bahis siteleri