Toronto – Tampa 2:1 (kon.) | New Jersey – Pittsburgh 2:5 (kon.) | Philadelphia – Boston 0:2 (kon.)
Montreal – Nashville 2:4 (kon.) | Detroit – Carolina 2:5 (kon.) | Dallas – NY Rangers 2:4 (kon.)
Anaheim – Ottawa 5:2 (kon.) | Vancouver – NY Islanders 5:4 (1:0 po s.n.)
konec
New Jersey Devils
2:5 (1:1, 0:1, 1:3)
Pittsburgh Penguins
Středa 11.03.2020, 00:00 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 00:00.
     
    Pittsburgh se pokusí vylepšit svou pozici v Metropolitní divizi proti New Jersey a oba celky budou vstupovat do vzájemného střetnutí v Prudential Center v opačné formě. Devils vyhráli šest z posledních devíti střetnutí, zatímco Penguins z posledních deseti zápasů jen dva.
    Hokejisté Pittsburghu se představí na ledě New Jersey Devils
     
    New Jersey Devils

    Hokejisté New Jersey mají letos k účasti v playoff opět daleko, když ve Východní konferenci ztrácí v souboji o druhou divokou kartu 11 bodů na Carolinu a New York Islanders. Devils se však vezou na vítězné dráze, když vyhráli dvakrát v řadě a z posledních 9 zápasů šestkrát.
    Hráči domácího New Jersey míří do kabiny v Prudential Center
     
    Pittsburgh Penguins

    Penguins prohráli dvakrát v řadě a během špatné série inkasovali jedenáct gólů, zatímco sami vstřelili jen čtyři branky. Celkově Pittsburgh vyhrál z posledních deseti zápasů dvakrát a v Metropolitní divizi mu patří 3. místo o 5 bodů za Flyers a o 3 body poté před Blue Jackets.
    Družina kolem Jevgenije Malkina naposledy podlehla Carolině
     
    Úvodní sestavy:

    New Jersey Devils: Blackwood (Schneider) – P. K. Subban, Müller, Severson, Mermis, Tennyson, C. Carrick – Palmieri (A), Hischier (A), Wood – J. Anderson, Zajac (A), J. Hughes – N. Gusev, Zacha, Bratt – Hayden, Rooney, Kuokkanen. Hlavní trenér: Alain Nasreddine.

    Pittsburgh Penguins: M. Murray (Jarry) – Letang (A), Dumoulin, Marino, M. Pettersson, J. Schultz, J. Johnson – Sheary, Crosby (C), Zucker – Rust, Malkin (A), Marleau – Hörnqvist, McCann, Rodrigues – Lafferty, Blueger, B. Tanev. Hlavní trenér: Mike Sullivan.

    Rozhodčí: Brandon Blandina, Francis Charron. Čároví: Ryan Daisy, Tony Sericolo.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:56
    Devils nepřesně rozehráli podél trestných lavic a prudká přihrávka zamířila na zakázané uvolnění. Následovalo vhazování po pravici Mackenzieho Blackwooda.
     
    02:39
    Brian Dumoulin zkusil na pravém křídle vystřelit od modré čáry, jenže jeho táhlá střela zápěstím byla na přední tyči zablokována a Matthew Murray nezasahoval.
     
    03:16
    Matt Tennyson vyhrál závod a o puk a proti Penguins, kteří nyní nepřesně rozehráli podél trestných lavic, se pískalo zakázané uvolnění. Vhazování po pravici Matta Murrayho.
     
    03:50
    Nico Hischier si najel před bránu na nádhernou přihrávku Milese Wooda z levého kruhu pro buly a bekhendem usměrnil puk do hrudi Matthewa Murrayho! Parádní zákrok brankáře Penguins.
    03:50 Nico Hischier měl na svědomí úvodní příležitost střetnutí
     
    04:53
    Matt Tennyson vystřelil na vrcholu pravého kruhu pro vhazování a Matthew Murray šel rychle do kolen, aby puk vyrazil sevřenými betony a poté ho zmrazil pod lapačkou.
     
    06:10
    John Hayden vypálil na vrcholu mezikruží a u pravé tyče došlo k teči, Matthew Murray ale kotouč ukryl v náručí a následuje první komerční přestávka.
     
    06:13
    P.K. Subban na pravém křídle vypálil ihned po vhazování a jeho rána od modré čáry těsně minula bližší pravý horní roh brány. V hledišti to pouze zahučelo.
     
    06:59
    Jason Zucker se pokusil odpovědět prudkou střelou s příklepem, jenže jeho rána z vrcholu levého kruhu pro vhazování byla domácími hráči Devils zablokována.
     
    07:53
    Justin Schultz vyhrál závod a puk a prudká přihrávka Devils podél střídaček zamířila na zakázané uvolnění. Následovalo buly pro pravici Mackenzieho Blackwooda.
     
    08:29
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    EVAN RODRIGUES zabrzdil před vrcholem levého kruhu pro vhazování a od hrazení poté napřáhl k pěkné táhlé střele zápěstím, která nad lapačkou Mackenzieho Blackwooda vymetla vzdálenější pravý horní roh brány! Asistence: Jared McCann.
    08:29 Evan RODRIGUES - 0:1
     
    09:27
    Penguins nepřesně rozehráli podél trestných lavic a proti hostům z Pittsburghu se pískalo zakázané uvolnění. Buly po pravici brankáře Matthewa Murrayho.
     
    10:25
    Jack Johnson zvedl hlavu a na levém křídle vypálil od modré čáry, Mackenzie Blackwood byl ale připraven a rychle dal ruce k sobě, aby puk vyrazil vyrážečkou.
     
    10:59
    Poté se pískalo další zakázané uvolnění proti Penguins, kteří opět nepřesně rozehráli podél trestných lavic a vhazovalo se po pravici brankáře Matthewa Murrayho.
     
    11:04
    Jack Johnson vyhodil puk přes ochranné sklo a dostal dvě minuty za zdržování hry, což znamená, že Devils si teď zahrají po reklamní přestávce první přesilovou hru.
     
    12:46
    Devils právě vstřelili branku!
    NIKITA GUSEV vystřelil na vrcholu pravého kruhu pro vhazování a jeho střela zápěstím se poté na přední tyči od spodní strany lapačky Matthewa Murrayho odrazila do sítě! NJ využilo přesilovku. Je to 1:1. Asistence: Pavel Zacha a P.K. Subban.
    12:46 Nikita GUSEV - 1:1
     
    14:51
    Jared McCann mohl zakončovat v blízkosti levé tyče, jenže si na střelu netroufl a jeho bekhendová přihrávka po zpětném oblouku byla Devils zablokována.
     
    15:11
    Pittsburgh měl poskytnutou výhodu a v pravém kruhu pro buly napřáhl k prudké střele zápěstím, kterou Mackenzie Blackwood zachytil. Reklamní přestávka.
     
    15:11
    John Hayden byl vyloučen na dvě minuty za podrážení a nyní si zahrají první přesilovou hru hráči Pittsburghu.
     
    17:11
    Pittsburgh se ocitl na pravém křídle v postavení mimo hru a poté už měl pouhých třináct sekund na to, aby využil přesilovou hru, což se mu nepodařilo.
     
    19:00
    Do konce úvodní části utkání zbývá odehrát 1 minuta.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    Devils sice vstoupili do střetnutí dobře, jenže inkasovali gól jako první, když se táhlou střelou zápěstím prosadil Evan Rodrigues, na gól bývalého hráče Buffala však poté v přesilové hře odpověděl Nikita Gusev. Stav po první části. New Jersey Devils 1 Pittsburgh Penguins 1.
    Nikita Gusev se postaral během přesilové hry o vyrovnávací gól
     
    Druhá třetina začne přibližně v 1:00.
     
    Statistiky po první třetině: Střely na bránu: 6-7; Zablokované střely: 6-3; Vhazování: 40%-60%; Hity: 9-8; Přesilové hry: 1/1-0/1; Trestné minuty: 2-2.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:31
    Conor Sheary u pravé tyče tečoval nahození od modré čáry, jenže puk se od jeho hole odrazil vedle předního pravého rohu brány Mackenzieho Blackwooda.
     
    21:11
    Bryan Rust se nyní snažil dostat ke střele v prostoru mezikruží, jenže ve svým úmyslu neuspěl a domácí hokejisté Devils jeho pokus zápěstím zablokovali.
     
    22:09
    Matt Tennyson na pravém křídle vypálil od modré čáry a Matthew Murray si připsal snadný zákrok, po kterém puk skončil ve vzdálenějším rohu ledové plochy.
     
    22:55
    Nikita Gusev obstaral vyrovnávací gól a nyní se snažil prosadit na pravém křídle, jeho ofenzivní snažení ovšem zastavilo postavení mimo hru a hra byla přerušena.
     
    23:23
    Brandon Tanev na pravém křídle vystřelil z úhlu a jeho střela zápěstím skončila v náručí brankáře Mackenzieho Blackwooda, který si připsal snadný zákrok.
     
    24:15
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Obránce JUSTIN SCHULTZ teď napřáhl v pravém kruhu pro vhazování k milimetrově přesné střele zápěstím, která poté nad lapačkou Mackenzieho Blackwooda vymetla přední pravý horní roh sítě – 1:2! Asistence: Jevgenij Malkin a Bryan Rust.
    24:15 Justin SCHULTZ - 1:2
     
    25:00
    Patric Hörnqvist se z pravého křídla krásně natlačil před bránu, skórovat ale nedokázal, stejně jako obránce Brian Dumoulin, který na levém křídle vypálil od modré čáry.
     
    25:51
    Dakota Mermis vystřelil na bodu levého kruhu pro vhazování a jeho střela zápěstím se od přední tyče odrazila do rohu ledové plochy!
    25:51 Dakota Mermis otřel svou střelu zápěstím o přední tyč!
     
    25:59
    Následovala střela Devils z pravého kruhu pro vhazování, Matthew Murray ale ukryl kotouč ve své lapačce a po semaforu pro diváky přerušil hru. Skóre zápasu je 1:2.
     
    26:26
    John Marino na pravém křídle vypálil od modré čáry a puk mířil ke vzdálenější levé tyči, Mackenzie Blackwood ale dobře zasáhl svým pravým betonem.
     
    26:59
    Nahození Penguins z pravého křídla nic nepřineslo a po přerušení hry následuje krátká komerční přestávka. Pittsburgh vede na ledě New Jersey Devils těsně 2:1.
     
    27:15
    Penguins nebezpečně kroužili kolem brány domácího New Jersey a Mackenzie Blackwood rychle sáhl po volném puku, aby ho zmrazil pod lapačkou.
     
    27:17
    Nikita Gusev podrazil ihned po vhazování Jevgenije Malkina, jeho faul ale odnesl a odpyká Jack Hughes.
     
    28:29
    Jevgenij Malkin zvedl hlavu a na vrcholu levého kruhu pro vhazování napřáhl k prudké střele s příklepem, která těsně minula bližší levý horní roh brány Devils.
     
    29:25
    Mackenzie Blackwood teď senzačně zasáhl levým betonem a Jack Hughes se řítil ihned po návratu z trestné lavice na led sám na bránu, jenže poté prudkou střelou zápěstím orazítkoval levou tyč, od které se puk odrazil mimo! Obrovská šance!
    29:25 Jack Hughes se řítil po návratu z trestné sám na bránu!
     
    31:00
    Brandon Tanev se dostal do zakončení v blízkosti levé tyče, jenže Mackenzie Blackwood skvěle zasáhl a vyrazil puk do pravého rohu obranného pásma Devils.
     
    32:42
    Devils nyní špatně střídali a dostali trest za příliš mnoho hráčů na ledě. Pens si zahrají po reklamní přestávce třetí přesilovou hru. Menší trest odpyká Jesper Bratt.
     
    34:14
    Dakota Mermis mohl skórovat během oslabení, jenže jeho střela zápěstím z bodu levého kruhu pro vhazování těsně minula vzdálenější pravou tyč brány.
     
    35:02
    Týmový trest New Jersey vypršel a Bryan Rust vypálil na bodu levého kruhu pro vhazování, Mackenzie Blackwood byl ale na přední tyči připraven a puk vyrazil.
     
    36:37
    Devils si vytvořili tlak, ze kterého pramenila prudká střela z vrcholu pravého kruhu pro vhazování, Matthew Murray byl ale připraven a puk vyrazil mimo.
     
    37:45
    Brian Dumoulin zkusil vystřelit před vrcholem levého kruhu pro vhazování a jeho následnou střelu zápěstím zablokoval dobře postavený útočník Travis Zajac.
     
    39:00
    Do konce druhé třetiny zbývá odehrát 1 minuta.
     
    39:24
    Kyle Palmieri nyní mohl skórovat po vyjetí zpoza brány Pittsburghu v blízkosti levé tyče, jenomže Matthew Murray zázračným způsobem kotouč za svá záda nepustil! Vyrovnávací gól stále nikde.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Justin Schultz vrátil Pittsburghu krátce po přestávce ztracené vedení a Devils mohli dvakrát vyrovnat, jenže Dakota Mermis a poté Jack Hughes orazítkovali levou tyč. Skóre po druhé třetině tohoto utkání v Newarku rázem zní. New Jersey Devils 1 Pittsburgh Penguins 2.
    Obránce Justin Schultz vrátil Penguins zpátky ztracené vedení
     
    Třetí třetina začne přibližně v 1:49.
     
    Statistiky po druhé třetině: Střely na bránu: 12-20; Zablokované střely: 12-3; Vhazování: 40%-60%; Hity: 20-15; Přesilové hry: 1/1-0/3; Trestné minuty: 6-2.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:12
    Kyle Palmieri vystřelil v pravém kruhu pro vhazování a Matthew Murray dobře zasáhl vyrážečkou, kterou puk vytáhl do předního pravého rohu ledové plochy.
     
    41:03
    Patrick Marleau na pravém křídle vystřelil téměř od modré čáry a Mackenzie Blackwood šel rychle do kolen, aby puk vyrazil betony a poté zmrazil pod lapačkou.
     
    41:22
    Evan Rodrigues se ocitl v blízkosti pravé tyče v obrovské šanci, jenže Mackenzie Blackwood dokázal jeho bekhendové zakončení vyrazit pravým betonem! Fantastický zákrok gólmana.
    41:22 Mackenzie Blackwood senzačně zasáhl pravým betonem
     
    43:11
    Mackenzie Blackwood zasáhl proti táhlé střele od modré čáry a Devils vyrazili do přečíslení dva na jednoho, Kevin Rooney ale mířil z levého kruhu mimo bránu.
     
    43:36
    Sidney Crosby fauloval za bránou Nica Hischiera a dostal dvě minuty za vysokou hůl. Přesilová hra Devils.
     
    43:54
    Kris Letang dostal dvě minuty za sekání a Devils si zahrají 1 minutu a 42 sekund přesilovou hru 5 na 3!
     
    44:23
    Nico Hischier nyní napřáhl na vrcholu levého kruhu pro vhazování k prudké ráně s příklepem, kterou Bryan Rust přizvedl vpádu obětavě do ochranné sítě.
     
    45:41
    Kyle Palmieri vypálil na bodu pravého kruhu, zatímco Nikita Gusev v blízkosti levé tyče, jenže Matthew Murray dvakrát dobře zasáhl a jeho brána byla posunuta.
     
    45:54
    Sidney Crosby a Kris Letang už jsou zpět na ledové ploše a Devils nevyužili obrovskou šanci se zápasem něco udělat. Přesilová hra 5 na 3 je minulostí.
     
    46:27
    Puk opustil ledovou plochu a po přerušení hry dostává prostor krátká komerční přestávka. Pittsburgh stále vede na ledě New Jersey o jeden gól. Skóre je 1:2.
     
    47:11
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    JEVGENIJ MALKIN vystihl rozehrávku Devils a na bodu pravého kruhu pro vhazování napřáhl k prudké střele zápěstím, která se přes pravý beton Mackenzieho Blackwooda přenesla ke vzdálenější levé tyči! Asistence: Kris Letang.
    47:11 Jevgenij MALKIN - 1:3
     
    49:13
    John Hayden se ocitl na ose útočného pásma v postavení mimo hru a hra byla vykázána do středního pásma, ve kterém se vhazovalo před střídačkou Devils.
     
    50:24
    Devils právě vstřelili branku!
    MILES WOOD si najel na krásný lob Nica Hischiera od obranné čáry Devils a parádní střelou z bodu levého kruhu nad lapačkou Matthewa Murrayho zamířil ke vzdálenější pravé tyči! Devils snížili a jsou zpět ve hře – 2:3. Asistence: Nico Hischier.
    50:24 Miles WOOD - 2:3
     
    50:54
    Mackenzie Blackwood vyrazil střelu Penguins z pravého křídla před sebe, aby na přední tyči následně puk zmrazil pod lapačkou. Následuje komerční přestávka.
     
    51:39
    Dnešní utkání sleduje 13473 diváků.
     
    52:39
    P.K. Subban vypálil bez přípravy na vrcholu levého kruhu pro vhazování, jenže Matthew Murray byl na přední tyči připraven a puk vyrazil pravým betonem.
     
    53:18
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    JEVGENIJ MALKIN využil kostrbaté rozehrávky Devils zpoza brány, když se v blízkosti pravé tyče dostal k puku a pak nádhernou střelou zápěstím vymetl vzdálenější levý horní roh brány! Hosté opět vedou o dva góly a je to 2:4. Bez asistence.
    53:18 Jevgenij MALKIN - 2:4
     
    53:29
    Damon Severson fauloval v pravém rohu obranného pásma Evana Rodriguese. Menší trest za krosček.
     
    54:48
    Justin Schultz vypálil na pravém křídle od modré čáry, Mackenzie Blackwood byl ale na přední tyči brány připraven a vyrazil jeho pokus do rohu ledové plochy.
     
    55:10
    Následovaly dvě prudké rány Penguins z levého kruhu pro vhazování, domácí brankář Devils byl ale připraven a obě dvě střely na přední tyči úspěšně vyrazil.
     
    56:12
    Sam Lafferty se teď dostal ke střele na bodu pravého kruhu pro vhazování, Mackenzie Blackwood ale našel puk v lapačce a následuje krátká komerční přestávka.
     
    58:24
    Mackenzie Blackwood opustil bránu a Devils zkouší vykřesat naději při hře bez brankáře!
     
    58:45
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    KRIS LETANG si teď rychle zpracoval puk a zpoza vlastní brány ho po ose ledové plochy poslal do prázdné brány! V Newarku je tedy rozhodnuto. Pittsburgh vede v závěru už 5:2. Bez asistence.
    58:45 Kris LETANG - 2:5
     
    59:00
    Do konce dnešního utkání zbývá odehrát 1 minuta.
     
    Konec zápasu.
     
    New Jersey vyhrálo v domácím prostředí šest zápasů v řadě, dnes ovšem nestačilo na Pittsburgh, jehož výhru režíroval dvěma góly a jednou asistencí ruský kanonýr Jevgenij Malkin. Konečný výsledek tohoto zápasu tedy zní. New Jersey Devils 2 Pittsburgh Penguins 5.
    Penguins dnes vyhráli v New Jersey a ukončili sérii dvou proher
     
    Statistiky: Střely na bránu: 22-33; Zablokované střely: 18-6; Vhazování: 39%-61%; Hity: 26-18; Přesilové hry: 1/3-0/4; Trestné minuty: 8-6.
     
    Tři hvězdy utkání:

    1. Jevgenij Malkin (PIT) 2+1
    2. Nikita Gusev (NJD) 1+0
    3. Justin Schlutz (PIT) 1+0
     
    Československá stopa v utkání:

    Pavel Zacha (NJD) 0+1, 0 střel, čas na ledě 17:28 (02:37:15)

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 13. N. Gusev (Zacha, P. K. Subban), 51. Wood (Hischier) – 9. Rodrigues (McCann), 25. J. Schultz (Malkin, Rust), 48. Malkin (Letang), 54. Malkin, 59. Letang


    New Jersey Devils: Blackwood (Schneider) – P. K. Subban, Müller, Severson, Mermis, Tennyson, C. Carrick – Palmieri (A), Hischier (A), Wood – J. Anderson, Zajac (A), J. Hughes – N. Gusev, Zacha, Bratt – Hayden, Rooney, Kuokkanen. Hlavní trenér: Alain Nasreddine.
    Pittsburgh Penguins: M. Murray (Jarry) – Letang (A), Dumoulin, Marino, M. Pettersson, J. Schultz, J. Johnson – Sheary, Crosby (C), Zucker – Rust, Malkin (A), Marleau – Hörnqvist, McCann, Rodrigues – Lafferty, Blueger, B. Tanev. Hlavní trenér: Mike Sullivan.

    Rozhodčí: Brandon Blandina, Francis Charron. Čároví: Ryan Daisy, Tony Sericolo

    Diváci: 13473
    bahis siteleri