Toronto – Tampa 2:1 (kon.) | New Jersey – Pittsburgh 2:5 (kon.) | Philadelphia – Boston 0:2 (kon.)
Montreal – Nashville 2:4 (kon.) | Detroit – Carolina 2:5 (kon.) | Dallas – NY Rangers 2:4 (kon.)
Anaheim – Ottawa 5:2 (kon.) | Vancouver – NY Islanders 5:4 (1:0 po s.n.)
konec
Detroit Red Wings
2:5 (1:1, 1:1, 0:3)
Carolina Hurricanes
Středa 11.03.2020, 00:30 • Little Caesars Arena, Detroit • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:58 Sebastian AHO - 2:5
     
    57:58
    Carolina právě vstřelila branku!
    Přesilovka hostů je využitá, když prostoru na ledě využil Gardiner k přihrávce do pravého kruhu pro vhazování, kde napřáhl SEBASTIAN AHO a prudkou ranou nedal Bernierovi šanci na zákrok. Asistence: Jake Gardiner, Teuvo Teräväinen.
    44:23 Sebastian AHO - 2:4
     
    44:23
    Carolina právě vstřelila branku!
    Tak tohle se Detroitu vůbec nevyvedlo. Po chybné rozehrávce se po Teräväinenově přihrávce dostal do sóla SEBASTIAN AHO, ten po lehkém naznačení do forhendu překonal Berniera a upravil v oslabení na 2:4. Asistence: Teuvo Teräväinen.
    41:38 Justin WILLIAMS - 2:3
     
    41:38
    Carolina právě vstřelila branku!
    Přesilovka je využitá a Carolina potřetí vede. Po několika pokusech o střelu předvedli hosté rychlou kombinaci, na přihrávku zpoza branky si najel JUSTIN WILLIAMS a střelou z první překonal Berniera – 2:3. Asistence: Andrej Svečnikov, Sebastian Aho.
    35:26 Christoffer EHN - 2:2
     
    35:26
    Detroit právě vstřelil branku!
    A je zase srovnáno! Domácí rozjeli v útočném pásmu rychlou akci, od pravého mantinelu našel Bowey najetého a zcela nepokrytého CHRISTOFFERA EHNA, kterému stačilo jen nastavit čepel hole a sklepnout puk za Mrázka. Asistence: Madison Bowey, Darren Helm.
    29:30 Nino NIEDERREITER - 1:2
     
    29:30
    Carolina právě vstřelila branku!
    Přesilovka je využitá a Carolina opět vede! Od modré čáry vyslal prudké nahození Gardiner, před brankovištěm si na puk počkal NINO NIEDERREITER a přesnou tečí překonal Berniera – 1:2. Asistence: Jake Gardiner, Vincent Trocheck.
    13:28 Tyler BERTUZZI - 1:1
     
    13:28
    Detroit právě vstřelil branku!
    Teď je už ale vyrovnáno! Detroit zůstal v útočném pásmu, Mantha vyslal na Mrázkovu branku bekhendové nahození, těsně před brankovištěm zvládl TYLER BERTUZZI lehce tečovat a gólman Caroliny na tuto změnu již nezvládl zareagovat. Asistence: Anthony Mantha, Filip Hronek.
    08:58 Morgan GEEKIE - 0:1
     
    08:58
    Carolina právě vstřelila branku!
    A tak udeřilo na druhé straně. Po přejetí modré čáry nasadil k prudké střele zápěstím MORGAN GEEKIE a jeho pokus přes obránce prolétl kolem Bernierovy lapačky a skončil v síti – 0:1. Asistence: Warren Foegele, Jake Gardiner.

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 14. Bertuzzi (Mantha, Hronek), 36. Ehn (Bowey, Helm) – 9. Geekie (Foegele, Gardiner), 30. Niederreiter (Gardiner, Trocheck), 42. Williams (Svečnikov, Aho), 45. Aho (T. Teräväinen), 58. Aho (Gardiner, T. Teräväinen)


    Detroit Red Wings: J. Bernier (Howard) – Hronek, Daley, Biega, Nemeth, G. Lindström, Ericsson, Bowey – Mantha, D. Larkin (A), Bertuzzi – Gagner, Filppula, Helm – Glendening (A), Fabbri, Timashov – Ehn, Nielsen (A).
    Carolina Hurricanes: Mrázek (A. Forsberg) – Slavin (A), Edmundson, Skjei, H. Fleury, T. van Riemsdyk, Gardiner – T. Teräväinen, Aho, Svečnikov – Nečas, Trocheck, Niederreiter – Williams, J. Staal (C), B. McGinn – Martinook (A), Geekie, Foegele.

    Rozhodčí: Hebert, Lee – Toomey, Berg

    Diváci: 17 511
    bahis siteleri